43

За кой наакан става

преди 2 години

дума? За Наакашвили ли? Само с изядена вратовръзка зеления наркоман няма да мине.

42

Край

преди 2 години

Защо руснаците с тази огромна територия с всичките полезни изкопаеми при само 130 млн население не са сред най богатите хора на света. А олигарсите им имат по няколко овеселителни кораба от по 150 на които викат яхти. Подведени ли са руснаците и кой ги е подвел. Ако бяха богати украинците щяха да им се молят да са с тях.

41

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя няма ли си собствена представа за света че ми набутвате как сътрудниците му го подвели. Разликата в техническото и технологично равнище е толкова голяма, че и на милиционер му е ясно колко му е голям гъола и докъде може да плува. Е, сега жабата като реши да скочи в по голям гъол видя ли че там има щъркели и те гладни. Видя. Ще бориш щъркелите? Опитай. Ами - бягай обратно, иначе те няма

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - Наакан си ти , че няма накъде да ходиш - Няма визи за "родната " ти Америка , Руси НЕ знаеш( не че Английския го знаеш де ) , и като разбереш колко са тези които поддържат Русия в България ще скочиш в морето и ще търсиш първата мина да се гръмнеш !

39

До дядо от село

преди 2 години

Тези, които харесват Путин просто не са нормални, това е.

38

Анонимен

преди 2 години

До 48, изпуснал си нещо друго важно Китай имат проблем с имотен балон на стойност 60 трилиона долара. Балъците които купуваха имоти в Призрачни градове приключи а строителните фирми започнаха да фалират. За справка Евъргранд

37

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Военната...операция до тук върна Украйна с 50-сет години назад,поради унищожени основни инфраструктурни обекти. Ако се продължи в същия дух,Украйна е обречена на връщане икономически във времето на ВОСР. Слаба Украйна устройва Русия за следващите 100 години.Путин трябва да е изпълнил...планираното.

36

Иии

преди 2 години

Путин е притиснат, трябваше до 15 дни да извоюва победа, а то ..какво стана? Излагация пълна. Украинците отстояват, подпомагани от Запада, по-единни са от всякога. ЕС най-сетне решиха да си направят отделна и независима войска. Да приветстваме това решение и да се молим на Путин да не му хрумне да пусне някоя атомка, подбуден от безсилието си.

35

Помнещ

преди 2 години

" Путин подведен"?-:) Е това е вече върха! Не пишете глупости а кажете вече истината! Нагледахме се на " сърцераздирателни репортажи от Украйна"! Сега говорете и кажете,защо Путин нападна Украйна! Едва ли е от " скука"! Кажете какво се е случвало в Украйна като ничия земя???-:((( Говоретееее!!!!

34

Истукан

преди 2 години

Волен Сидеров подкрепя Русия и Путин.

33

Анонимен

преди 2 години

Аууу, колко народ има с Робска психика глтови да лижат и лапат на силния .Как не ви е срам бе мишоци !

32

БАНко

преди 2 години

ИЗЛИВАТЕ ПООМИИЯ ВЪРХУ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Ако имате пари в долари, превалутирайте ги в юуани, злато и драгоценни метали. Идва нещо много екстремно. Комбината против долара се сформира. Част от Запада, евентуано ще се разпадне след санкциите които ще се усетят в следващите месеци и година-две. Петролните държави играят комбина с Русия и Китай. Затова бе важно САЩ да вземат контрол над Украйна и след това над Русия.

30

Анонимен

преди 2 години

Не, не подведен! Ами изпревари укрите, който - ако помните - щяха да нахлуят в ДНР и ЛНР в началото на м. март. Т.е. стана като в оня виц "конят духна пръв"

29

Споко

преди 2 години

Путин не знае какво прави, тотално се е объркал и отчаял. До дни, дори до часове украинскита армия ще влезе в Москва с джавелините и байрактарите и Путин ще бъде съден като военнопрестъпник.

28

Анонимен

преди 2 години

Днес ДНР съобщи за приключилата пълна денацификация на 36-та бригада ВСУ край Мариупол.

27

ТРЯБВА

преди 2 години

В Анализа на Атлантическия Клуб липсва Нещо ?Ядрени САЩ Ракети в Харков ?Поне като пишете някакви анализи вкарвате всички Известни Променливи .Уравнението няма как да се реши без да има Х и У .

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 - Еми ето РАДВАМЕ СЕ ! Аз например отдаван си търся или Рускиня или Китайка , обичам пирожки и патица по Пекински , и ако решиш да се махнеш и да отидеш да миеш тоалетни и да разнасяш пица по домовете на Запад ще сме още по-радостни !

25

Анонимен

преди 2 години

Единствената грешка на Путин е, че вместо Украйна, трябваше да нападне България. Вече щеше отдавна да е завладял цялата държава и да ни е избавил от марионетното правителство на клоуните и чалгарите.

24

????

преди 2 години

Абе откъде ги изравяте тези "експерти" бе? Още преди Путин , Русия бе заявила че ще се съгласи да има Украинска държава само ако е неутрална и не влиза във военни съюзи срещу Русия. Така бе се написано и подписано в Будапещенския меморандум и в конституцията на новата държава. Кой забърка л....та след това? Дори да не беше Путин, Русия щеше да постъпи постъпи винаги по същия начин. Дори това че не харесваме Путин, не значи да не виждаме виновниците за трагедията в Украйна. И кой я удължава