111

Гиб Мелсън

преди 2 години

до 146. Не се притеснявай. При нас няма истински русофоби. Нашите русофоби са реално русофили под прикритие. Не ги гледай какво приказват и че плюят по Русия. Нито един от тях не се записва в чуждестранния украински легион и това говори доста. Там се броят истинските русофоби. Той и Винету все лаеше против Русия, но накрая построи тръбата на Русия през цяла България, че дори я построи безплатно за русанаците. Гледай какво правят русофобите под прикритие а не какво приказват.

110

Анонимен

преди 2 години

Снимката е страхотна. Случайна ли е приликата.

109

Влизаме излизаме

преди 2 години

Според концентрацията на психотропни вещества в кръвта се определя позицията на лицето.

108

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че не е в позиция да поставя условия. По скоро обратното.

107

NO FAKE

преди 2 години

Що за долна пропаганда пишете Не може да се има доверие на ***

106

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на всеки, харесал коментара ми да е жив и здрав! Айде добро утро и наздраве!

105

Смешник

преди 2 години

Защо първо не опитат твоите господари да наложат санкции на руската газ и нефт, ами плащат всеки ден на Путин по 1 милиард долара за газ и нефт и го финансират да пуска бомбички над украинските деца, пардон, бомби над украинските дечица?

104

Грийнберг

преди 2 години

няма Жив Славянин, който да може да гледа ЮдеюСемитската ти Мутр4, купувай си ЕдноПосочен Билет за Родината си - Окупирана Палестина!

103

ЖИВ ЩИТ

преди 2 години

ПОЗНАВАМ РУСОФИЛИ. ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВАМ КАТО ЖИВ ЩИТ. БЪДИ КАТО МЕН.

102

Анонимен

преди 2 години

Никой нямаше да ги нападне ако не беше това безкрайно врякане че ще влизат в нато и Горделивоста на нато. Минаха границата. Мярка.

101

Анонимен

преди 2 години

Русия за никъде не бърза, Русия има интерес от високите цени на газта и нефта. Най-важното сега за Русия е да се съхрани живота на руските военни и на цивилното население в Украйна. Нацистите и воениите които откажат да се предадат ще бъдат ликвидирани методично без да се бърза и да се рискува, толкова време колкото трябва до пълната им ликвидация. Военнопленици няма да има. Тези които се предадат ще бъдат освобождавани, останалите ще бъдат унищожени.

100

Случаен минувач

преди 2 години

"Зеленски отново намекн:..." ***, рожбо, от същото ли смъркаш? Има ли един що-годе грамотен в редакцията?

99

Анонимен

преди 2 години

В Русия по телевизията текат много скъпи реклами на турските курорти и петзвездните хотели.

98

Анонимен

преди 2 години

Операцията в Украйна беше гениален ход на Путин. Цял свят видя, че Русия прави това, което САЩ до сега и забраняваше да прави. А САЩ и техния пудел ЕС са напълно безпомощни. Това е удар по всички структури на американското световно господство и най-вече по долара.

97

Анонимен

преди 2 години

То няма какво да убива тука, българите сами си измират.

96

Анонимен

преди 2 години

Не се притестнявай, няма да дойде да убива тука, а само ще унищожи с ракети военните бази на САЩ. А САЩ и НАТО ще врякат и нищо няма да смеят да направят.

95

Анонимен

преди 2 години

Разберете едно нещо завинаги. Америка досега държеше ресурсите по свет, те имаха изградена работеща система която да казва кой какво ще прави и какво ще получи. По-много хитър начин "демократизираха" народите като създадоха НАТО който действа по техните интереси. Вижте дори всички държави в НАТО са ЗАВИСИМИ от АМерика и нямат една стабилна армия. Америка се рекламира като Атрактивна дестинация и мечта, нормално е защото тя е империята на света. Всички искат да са с богатия. Само че..

94

Анонимен

преди 2 години

Дрогираният клоун е все по неадекватен,щял да преговаря без да признава поражение!

93

Гиб Мелсън

преди 2 години

Украинците са отчаяни. Уж в България пълно с русофоби а няма нито един записал се в чуждестранния украински легионл. Посланика си блъска главата в бюрото и не вярва на очите си. Пълно ужким с русофоби по форумите а нито един не отива да се записва да помогне реално. Какъв е извода? Нямаме русофоби. Нашите русофоби са реално русофили под прикритие.

92

Анонимен

преди 2 години

Русия освободи от данъци всички ИТ фирми и приготвя мощен пакет от грантове за ИТ бизнеса. Освен това служителите в ИТ фирми са освободени от военна служба. 80% от ИТ осигуряването в държавната администрация е руско, целта е Русия да премине на 100% руско програмно осигуряване.