92

Анонимен

преди 2 години

Колко много отвратителни "хора" има в България, които защитават руския вандализъм над украинския народ...

91

Анонимен

преди 2 години

86, да,бе там на клипчетата са актьори. Ама що медиите не я пропагандират, а?САМО Зеленият евреин казва истината и само истината. Евреинът е честен човек никога не би посегнал на човек... питайте палестинците. ;))))

90

До 98

преди 2 години

Приятел, какво фантазии споделяш, Русия се резили от началото на войната, нямат 12000, но имат поне 4-5000 жертви, планираха да превземат Украйна за 2 дни, а вече са близо 3 седмици и не са си постигнали и 1/10 от целите, всички им се смеят на аматьорската тактика и некомпетентна организация, Путин да не беше нападал, развенча мита за страшната руска армия

89

Анонимен

преди 2 години

Зеленски стига лъга ...

88

Анонимен

преди 2 години

А бе вчера по искане на Русия трябваше да има извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН по въпроа за биолабораториите, какво стана, никоя наша медия нищо не съобщава?!

87

Анонимен

преди 2 години

Клоун президент

86

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Айде споразумявате се нещо бе ***. Умират невинни хора заради глупостите, и инатът ви.

85

Анонимен

преди 2 години

Колко е СРЗ на ватенката в момента, на самом деле?

84

Анонимен

преди 2 години

Зелето съвсем се е вмирисало! Е как измисли тези цифри със слабичката си главица? Руснаците ви попиляха авиацията, зенитните установки барабар с радарите, потопиха ви жалкия флот, унищожиха 1180 танка и БТР, близо 2000 командни и комуникационни пункта! Нали навсякъде, с изключение на безпилотниците,е имало поне по един човек! Споменах безпилотниците - Байрактари не им останаха, повечето помляни на земята, няколко - унищожени във въздуха. Юдейче, портативно наркоманче, мислете какво пишете!

83

Анонимен

преди 2 години

не се строят в полето срещу руснаците,така както е било едно време - ами дай направо с копия и пражки да се бията както едно време егати глупавите хора сте

82

Вова

преди 2 години

Малко е!!

81

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е щоумен. В момента играе ролята на живота си.Според една астроложка, на Зеленски не чу се очертава добро бъдеще, проблеми със здравето и потвърди зависимост към няркотици. Докато при Путин нещата са в другата крайност. Според рожденните им карти Зеленски ще загуби. Нищо лошо ще се случи с него. А Путин ще завоюва победа. Както се казва човек не може да избяга от съдбата си.

80

ХИБРИДЧИЦИ

преди 2 години

Ние не пасем трева, знаем кой е виновен и спрете да ни хибридите!!! Вземете си стинките за това се слагате, но знайте никой не ви вярва, а ще дойде видовден и ще се срамувате!!!!

79

Sekish mish

преди 2 години

До 93 // ana nun koq sum kalsus brakujam domus ,sekish mish! Anadumno?!

78

Оставка

преди 2 години

От 6 стотинки БИЛЕТЧЕТО СТАНА 1.5. БЛАГОДАРЯ НА АЙДЪН НА ЯНСЪН . ЗАПЛАТИТЕ ОТ 100 СТАНАХА 600. РАЗЛИКАТА Е САМО 27 ПЪТИ ОБЕДНЯВАНЕ ЗАРАДИ ТЕБ ЗЕЛЕНСКИИИИИ. Ето я истинита.

77

Някой знае ли

преди 2 години

Защо братският православен руски народ напада и убива братския православен украински народ ?!

76

до 85

преди 2 години

Русия не използва високоточни авиационни бомбардировки, нито тежко въоръжение. за разлика от хуманистите в САЩ. Но мисля, че така ще е само в Украйна. наложи ли се да воюва с някой друг, нещата ще са доста различни.

75

Анонимен

преди 2 години

Вече абсолютно не вярвам на нито една дума от устата на Зеленски. Но ако са толкова отворени бойниците от Азов,защо не се строят в полето срещу руснаците,така както е било едно време-армия срещу армия и да се опушкат здраво и който победи...А се крият в Мариопол и не пускат цивилното население да се евакуира?

74

Анонимен

преди 2 години

Руснаците раздават храна на бедстващите хора пострадали от режима на наркомана.Има клипчета . - и съм сигурен, че тези клипчета са напълно органични и не са част от никаква руска пропагандна кампания, нали егати глупавите хора сте, честно

73

Решено е

преди 2 години

Украйна ще иска по 1 крава за пленен руснак