73

До Анонимен 81 --- Ами ако си роден след 81-ва, което е много вероятно, така ще казваш, щото не знаеш, че ЦЯЛОТО ООН гласува Ирак да бъде нападнат. Да ти се мержелее нещо в глъвъта за някакъв Кувейт, а?! Само питам, де. Естествено, всички руски каруци бяха отстреляни, други забегнаха в Иран и войната завърши, синовете на Салам Хуйсеин бяха отстреляни, а негово височайшо мустачество провесено на въжето. Един ден и Путин ще завърши така, ако не умре от вредна щатска радиация.

72

Анонимен

преди 2 години

Руските фашисти окончателно се накакаха.

71

Анонимен

преди 2 години

Щом руснаците я искат ще я имат.Ще се случи очевидно.Историята с ковид явно беше някаква подготовка и тестване на населението за реакция в криза.Сега всички няма как да са изненадани вече за войната.

70

Анонимен

преди 2 години

Една от целите на страните против Русия е изтощаване икономически на Русия.Войната която запали Путин им дойде като дюшест в това отношение.Даже и Китай потрива доволно ръце в това отношение.Всичките тези държави наливат масло в мелницата на Путин!

69

ДМС Мече

преди 2 години

Нека помогнем на руското мече. То има нужди от нови зъби, защото му ги счупиха след като нападна украйна. Може русофилите да си дадат рублите ж пункт за изкупуване на хартия в село Цалапица, обл Пловдив.

68

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер - ахахахаха верно, все съветски танкове горят. Само не е ясно чии са. Ей мноо сте умни.

67

Анонимен

преди 2 години

Тотално корумпираната Русия излезна с целия си блясък пред света. 20 г. налива милиарди в армия и оръжия, ама повечето от тези пари са отишли за банковите сметки на олигарсите и Шойгу, вилите на генералите в Кипър и Средиземноморието, апартаментите на офицерите по Бетономорието в България. Ракетни установки за милиони са с долнокачествени китайски гуми. Войниците се хранят с консерви с годност изтекла през 2015 г. Никого вече не могат да уплашат, дори с ядрените блъфове.

66

хаха

преди 2 години

плашете гаргите руснаци. При вас никога не е приключвала третата световна. Вечно сте в криза и кал и мизерия. Сега обаче ви показаха, че не сте никой. Тези украинци ви разпраха музейната техника и се чудите вече на къде. СВОБОДА ЗА УКРАЙНА!!! Долу руските ОКУПАТОРИ. Затвяорете небето и им свалете летяшите щайги. Да живее Украйна!!!!Слава на героите!

65

Анонимен

преди 2 години

Абе ДНЕСкашни ***, защо е цензурирано до средното име на мисирката Василева писала статията ??? То обидно ли е ?

64

До53

преди 2 години

Пич,светът не започва от днес и предполагам няма да свърши утре,войни е имало от времето когато той съществува,златото винаги е било разплащателно средство и пристан за спасение от време ОНО!Невъзможно е шепа самозабрави ли се лицемери,да налагат своето"верую-долара"а да отхвърлят вечните ПАРИ-ЗЛАТОТО!

63

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 73 --- А да кажеш нещо за скапаните и подпалени съветски танкове, бронетранспортьори, зенитни установки, хеликоптери и МиГ-ове и т.н. - пълно мълчание, нали? LOL

62

Анонимен

преди 2 години

68 в голяма грешка си. Руснаците не разсъждават като евроге*йовете. Това са мечоци. Уж тромави, уж бавни, но гората е тяхна. А света влезе в гората и е достатъчно глу*пав да върви все по-навътре в гората. Дано се спре на време, защото най-страшното дори не е започнало. Дано има разум и да се договорят, защото не ми се мисли.

61

Мнение

преди 2 години

Третата световна война ще е за да могат ония не можещите да вървят от тлъстини от обратния край на Земята които живеят в собствения си невеж свят да могат с говежди поглед да плюскат мазни кентъкифрайчикени и двойни макдонълдси с капеща от тях мас..лапане до пръсване!

60

Анонимен

преди 2 години

71 - видимо не познаваш народностите в русия за да мислиш, че това ще стане. Оядените московчани и питерци не са русия. За съжаление на западните "експерти".

59

Анонимен

преди 2 години

Затова Илон гледа с 4-ри очи да се докопа до Марс.

58

Анонимен

преди 2 години

Армята на Руската федерация неотрализира цялото въздушно пространство на Украйна , ударени летища радарни системи ..

57

WW3

преди 2 години

Естествено, че Библията е свещен документ прозрял бъдещето и истината, а истината е, че Русия трябва да бъде унищожена на всяка цена, като главна заплаха за просперитета на планетата.

56

Анонимен

преди 2 години

Запомнете последния абзац от коментара на Кнутов. Това което описва ще е факт след десетина години. Може би и по-малко. Само че не мисля че Русия ще се разпадне чак на 83 държави. По-скоро 3-4 в азиатската част и десетина в европейската. В Централна Азия Русия няма да увеличи влиянието си защото ще влезе в сблъсък с Китай и Турция, които са доволни от сегашното статукво.

55

Анонимен

преди 2 години

Украинските въоръжени сили и местни националисти фактически държат като заложници милиони мирни жители на Украйна - бендеровците им забраняват да напускат Киев, Харков и Мариупол и възпрепятстват организирането на хуманитарни коридори за евакуация на бежанци.

54

Факт

преди 2 години

Скоро руснаците ще трябва да избират между три неща - да се редят на опашки за храна с купони, да ходят да ги избиват в Украйна заради прищевките на Путин или да си линчуват диктатора. Който каквото си избере.