99

Истината

преди 2 години

Руския шпионин Радев с половин уста осъди Русия. Смях на търкалета. Русия трябва да бъде изолирана от цивилизования свят, а ние да се изчистим от всички руски елементи, включително и чучеллото на снимката.

98

Анонимен

преди 2 години

Заради това Лакейство цената на газа ми е висок и хляба ме е 2 лева, едва ли Той знае колко струва хляба

97

Анонимен

преди 2 години

До Чети говедарче: Щом си запознат можеш да ни кажеш кой прави набезите във IIто българско царство. Не забравяй и княз Светослав. И за княз Олег можеш да напишеш. Не са ли от Киев?

96

Анонимен

преди 2 години

сърбия отрязаха едно парче и направиха Косово, тогава не се наруши международното право и никой не писа у туйтъра колко е възмутен -----///------ Косово може да е някаква далечна аналогия на Крим, но не и на Донецк и Луганска. Косово е населено 90% с албанци, там сърбите никога не са били мнозинство.

95

Янка

преди 2 години

Нека да ми каже този господин Радев, кой ще ни даде пари?

94

Анонимен

преди 2 години

Русия. Беларус. Никарагуа.Куба.Венецуела.Йемен. Сирия.

93

за какво са ни тези

преди 2 години

Ама наистина , защо наливаме толкова милиони грешни пари в тази президентска огромна администрация, щом социалните мрежи са основния източник на становища и информация касаещи България. Дайте му на президента една безлимитна карта за телефона , а останалата институция я закривайте.

92

Анонимен

преди 2 години

Горкия Рундьо, цели 14 часа след инвазията успя да си състави мнение и да го напише.....

91

Време беше

преди 2 години

Голяма беше радостта на населението на Донбас и Луганск когато разбраха новината, че Русия ги е признала за суверенни държави и им предлага военна защита. С години обстрелвани от украинските националисти, най-накрая видяха светлина в тунела. Слава на Русия. Не ги остави в беда.

90

Чоко

преди 2 години

До Тодор ЖивковНе само Македония а и Западните покрайнини, нечестно отнети ни от Сърбия.

89

А Славчо?

преди 2 години

Какво казва? Да не му се е повредил айфона, или го смени с Нокиа, модел 2003г.?

88

СС

преди 2 години

Тутракан е бил Румънски и нашата армия като навлиза започва яко клане. Битката за Туракан не си ли чувал вземи прочети малко. Румънците се насиратт нашата армия като ги смачква започват да се изтеглят и получават заповед масово да изтребят цивилното население има много избити. А нашите ги натикват в дунава къде ги застрелват къде се издавят има снимки от брега на дунава с изтрепани мамалигари.... четете история бе има и документални филми..

87

Тодор Живков

преди 2 години

Въпрос: Според Путин Украйна и Русия са един народ и имат обща история, което за около 50-60% от населението на Украйна е вярно. Според същия Украйна е създадена от комунистите. Това също е вярно. Та въпросът ми към товарищ бг политик е правите ли аналогия с България и Македония и смятате ли, че казаното от Путин едно към едно покрива и ситуацията между нашите две държави на Балканите??? Кога бг политик ще предложи анексия на македонските източни части поради същите причини?

86

Анонимен

преди 2 години

Само пpocтите русофили се подмокрят от глyпостта на руснаците и ***.

85

Кирчо

преди 2 години

А ти кой беше??? Няма го Боко няма и рейтинг. Няма юмруци. Само по твоята глава от Кирчо и Кокорчо

84

Чети, говедарче!

преди 2 години

Късопаметни сме исторически. Забравихме, че в първите редици на руската армия, поела навремето към Дунав, основната маса от войниците са украинци от Полтавска и Харковска губерния. Именно украинците били първите загинали за Освобождението на България в тази война, защото те са били пушечното месо пред другите армейци.

83

Нямаше друг начин

преди 2 години

Нямаше друга възможност да се прекрати тази гражданска война, продължила повече от седем години. Украйна можеше да задържи Донбас и Луганск ако беше изпълнявала Минските съглашения - специален статут (автономия), изтрегляне на тежките оръжия от т.н. линия на съприкосновение и т.н. Можеше,но не го направи. Искаше военна победа. И затова ги загуби. Така навремето и Сърбия можеше да задържи Косово, но го загуби.

82

Обяснявам като за се

преди 2 години

'' признаването на двете отцепили се области '' ................................. Обяснявам като за селяни - путин направи поредната глупост и на практика сам се простреля, защото той и преди контролираше напълно двете отцепеНИ 'републики', просто си придаваше вид, че спазва някакви закони ... сега не получава нищо ново с изключение на нови санкции, а се чува че от обкръжението му се канят да го тровят или стрелят, не е чудно че е откачил от страх

81

До 116

преди 2 години

На 28 юни 1913 г. добруджанската ѝ армия се възползва от отсъствието на каквито и да е български войски срещу нея и необезпокоявана окупира българските държавни територии североизточно от линията Тутракан-Балчик. Кралицата на Румъния Мария Единбургска бързо харесва новозавладяната земя с мекия ѝ климат, топлата морска вода и живописните балчишки скали. Причините и изборът на място за построяването на новата ѝ резиденцията обаче са предопределени като политически маркиране на окупираната терито

80

до 116

преди 2 години

Ти сам си каза какъв си.Отиди в Балчик и виж,ограмоти се,не дрънкай глупости.П.П.Подозирам,че си гербаджийска калинка невежа...