29

Браво на Русия

преди 2 години

Докато САЩ унищожават държави като Ирак, Сирия, България, Либия и Украйна, Путин създаде две нови държави на картата на света.

28

LosHo

преди 2 години

Аз мисля, че затъващата икономика на Русия, сриването на рублата, падането на доверието към Путин са в основата на тази военна агресия спрямо Украйна. Това, което прави Путин ще рефлектира доста негативно на Русия. Голяма грешка ще бъде тази война ! Това империалистично мислене не е довело до успех на никоя нация - историята го доказва.

27

Анонимен

преди 2 години

До аз - ами да, ако Турция реши, ще анексира. Що, България какво ща направи, НАТО какво ще направи. Оставате без Кърджали и толкова, ще зяпате и ще се пулите, а ти може пак да си пишеш и говориш каквото си искаш.

26

Анонимен

преди 2 години

То и руснаците не са си научили урока от втората световна. 25% от населението избито, останалите алкохолици, нещо което и днес е факт в Русия, а отделно по половин милион руснаци бягат от Русия. По тоя път, няма да стигнат до никъде.

25

Питащ

преди 2 години

Абе троловете на Козяк само руска телевизия ли гледате .Вашите преститутки от ЦНН,ДВ,ББЦ итн не ви ли карат да следите

24

Българин

преди 2 години

Предлагам да минем на геотермални енергийни източници!

23

Неваксиниран старец

преди 2 години

Браво на Русия! Сложиха край на пландемията.

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя Зеленски много зелен,бе.Къде е тръгнал срещу руската мечка на война?Има си достатъчно територия и население.Една евентуална война ще съсипе държавата и никаква помощ от вън няма да и помогне.

21

аз

преди 2 години

Проблема е че дава много лош пример. Ако Турция реши да анексира всичко до Кърджали например и е достатъчен един такъв като Путин за да и мине номера.

20

Анонимен

преди 2 години

До Вън САЩ от БГ - Русия на България няма да помага да гони американците. Ще помогне на Донецк и Луганск, там има руснаци. България сама да решава с кой да бъде и сама може да си изгони америкнаците ако иска, или да си ги търпи.

19

Анонимен

преди 2 години

Сега не са само празни думи. Урсула да направи вагинална инспекция на войската

18

Анонимен

преди 2 години

Докато не се разкарат наглосаксите от континента няма да има спокойствие. Кошмара на наглосакса - съюз на Германия и Русия

17

Анонимен

преди 2 години

2008 г.те нямаха много гейове ,но последните 3..4 г.всеки трети е гей ,джендърчета и е разрешено да се женят мъж с мъж ,гадове ,та кви НАТО и САЩ в ЕС е същата работа)$

16

Косово помните ли

преди 2 години

Преди повече от 20г Русия ви каза прецедентът с Косово отваря кутията на Пандор .Не ги слушахте нали сега берете плодовете на политиката тогава

15

Анонимен

преди 2 години

Параграф 22 виетконг в Украйна. Историята се пофтаря.

14

Анонимен

преди 2 години

Ставай, ставай страна Огромная, ха ха ха

13

Вън САЩ от БГ

преди 2 години

М да над 80% ще посрещнат Русия като освободители ако ни помогне да се отървем от МЕРИКАНСКА ОКУПАЦИЯ. Но няма да и се радват ако остави войски тук

12

Анонимен

преди 2 години

Америка ви помогна срещу Германия през Втората световна война. Само ще спомена, че ви доставаи 400 хиляди камиона. Другото няма. Уроци, уроци.

11

Хайде

преди 2 години

сега да видя великите НАТО, ООН и ЕС какво ще направят? И как се налагат санкции на страна притежаваща всички стратегически суровини и смазващо военно превъзходство? Лошо е, че след воюващите ние ще пострадаме най-тежко. Няма в ЕС по енергийно зависима от РФ държава, освен нас!

10

Анонимен

преди 2 години

Тогава Медведев беше президент, а Путин премиер. Грузинската армия подготвена от американски, турски и израелски военни съветници беше разгромена за броени дни, след като предприе офанзива в Южна Осетия. Тогава нито НАТО, нито САЩ, нито Израел се притекоха на помощ, а само гледаха сеир.