54

Факт

преди 2 години

Чистки са нужни,драстични чистки и реформи,без това край с промяната.

53

Прокуратурата

преди 2 години

Следи полицията и следствието да не нарушават правата на задържаните престъпници, а работата на съдиите е да ги оправдава, ако случайно прокуратурата им повдигне обвинения. Адвокатите в случая са куриери. Пренасят едни пликове...

52

Анонимен

преди 2 години

Има още не са само 20,обърнете внимание! Чакаме, че животът ни мина в очакване да си получат заслуженото.

51

Тц,тц

преди 2 години

За 20-ото име не се намерило вестникарска статия..

50

Bob Marley

преди 2 години

Свобода за Конопа. ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

49

Анонимен

преди 2 години

До Истината е , "Чие"домашно" трябва да напише Прокуратурата , това на Кирчо ли !" Ясно е като бял ден, че Кирчо пордължава черната ПР кампания на Рашков отпреди изборите. Няма начин да не е информиран за ролята на съответните държавни структури. Твърденията и внушенията му за ролята на съответните институции са ГРУБО лъготене и това не е случайно.

48

Анонимен

преди 2 години

Не съм тук да казвам кой е виновен и кой - не. Моят екип събра публичната информация за всички тези имена, които се въртят в последните 10 години. Една прокуратура би трябвало сама да си напише това домашно и да се сезира по публични данни. Това е част от техните задължения. Явно имат нужда от помощ. Ето, тук съм. Не намирам действията на прокуратурата като натиск, а като излишен PR, добави Петков.

47

каза и това

преди 2 години

Съжалявам прокуратурата, че има нужда изпълнитената власт да й носи допълнителна информация по този начин и че иска доказателства. Аз съм тук, за да предам всичко, което е в моите ръце. Крайният списък е от 19 човека, фирме няма. Добавили сме хора като Младен Михалев-Маджо.

46

анонимен

преди 2 години

А срещу тебе кога ще започне разследване за лъжливи декларации и погазване на Конституцията?

45

Анонимен

преди 2 години

А Масларова там ли е?

44

Пералня

преди 2 години

Цеките са чисти хахаха....

43

Истината е ,

преди 2 години

...че точно службите и следствието подават сигналите и събират доказателствата, а Прокуратурата повдига обвинения на базата на тези доказателства, а Съдът казва дали има престъпление или не! Чие"домашно" трябва да напише Прокуратурата , това на Кирчо ли !

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Събиране на доказателства е работа на прокуратурата!" Не, не е!

41

въпрос

преди 2 години

Кое 20 то име? Или Харварда има колебание за него!

40

Да позная ли кои са

преди 2 години

Домуз, Пашата, ген Василев, Маджо, Киро Японеца, Борисов, Черничкия, Бацата, Юлиян Георгиев, Димитър Георгиев......

39

Анонимен

преди 2 години

Премиера да им събере име, да им събере доказателства, да им напише обвинителният акт, да се яви в съда да представлява държава, а да закрие прокуратурата не искате ли? Нали за това им плащаме заплати бе! Да се мръднат и да си свършат работата! Събиране на доказателства е работа на прокуратурата!

38

Анонимен

преди 2 години

До Този "..наред ли е ?Първият признак, че ? Прокуратурата трябвало да си напише "домашното"! Що си мисля, че разследванията се извършват от следствените органи, които всъщност са подчинени на Киро/Радев/? Чие.домашно трябва да напишат?" Ами, неграмотните почитатели на Фигурната не знаят, че доказателства се събират от Полицията, която е подчинена на Рашков, а НСО, което например е отговорно за охраната на резиденцията, от която е случая с "Мата Хари" е на ПРЯКО подчинение на Радев.

37

сокол

преди 2 години

Успех и кураж, господин Петков! Колко народ се изнесе в чужбина,колко са самоубийства от несправедливост! А шепа хора царуват,пируват,кражби и чалги не спират..Продали всичко-и народа си-за жълти кюлчета..Как ли спят тези хора? Сигурно,много добре-Мата Хари ни показа един поспаланко,спа си сладко до народните пари..Внуците на какво ли ги учи този дядо?На скомност и любов към хората?

36

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Любопитно, Киро споменал името на г-н Михалев, който е спонсор на поне две партии от управляващата коалиция...интересно.

35

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко Че той даже си го каза. Трябвало да се "разследват" "кюлчетата",нищо, че вече се ДОКАЗА,че това е скалъпен компромат.Реално с включването САМО на този случай в претенциите си, Кирчо доказа, че приказките му за разследвния не са нищо повече от продължение на черния ПР на Рашков и това,което червените ДС тррролове повтарят до припадък по форумите. Неслучайно и Кирето говори за "хората".Той е добре информиран от Рашков за цялата машина на ДС,впрегната да разпространява тези истории