59

Анонимен

преди 2 години

Баце явно е отворил шкафчето да плати на драскачите и щатните троллчета са впрегнати да теглят ралото като волове . Той си е стиснат ама при отчаяно положение се взимат отчаяни мерки. Георги Стоев неслучайно каза, че в SiC иронично са му викали Бойчо Ларжа.... Така че ще не ще, че хвърли запалената черга че иначе ще се изгори цялата къща. Няма как - трябва да се дават пари, че иначе затвор.

58

ба*ти палячото

преди 2 години

Пак говори за останало наследство. Льольо, ти управляваш от 12.05.2021, докога ще се оправдаваш за некадърността и неможенето ти с други хора.

57

Анонимен

преди 2 години

Вожда на пикаещите на Орлов мост Радев пак е изтърсил куп глупости. Не можете да бутнете главния прокурор дпри след изтичане на мандата на ВСС наесен!

56

Состин

преди 2 години

На ЧорапоГащника нещо му обягва драматично разделението на власта и си завира кухарката на всякъде, а Кирчовците му сеинаха държавата за десет месеца.

55

Добре казано

преди 2 години

Сега остава въпросът дали е пригодно това мнозинство във ВСС в морални и в професионални качества. Песимист съм в този състав ВСС да вземе рационално решение..Абе от Корумпирания и платен от Пеевски ВСС, какво решение очакваме наистина????

54

Няма логика

преди 2 години

Българите и македонците да бъдат изреждани в нечия конституция като различни етноси. А стига сме се вкарвали във филми на абсурда.

53

Държавна политика

преди 2 години

В България се Екзекутират хора по поръчка на политици и магистрати!

52

Анонимен

преди 2 години

Конституционният съд не се е произнесъл за несъстоятелност на ВСС, защото такова понятие в правото няма.

51

БисерГъскатаБелене

преди 2 години

Пак започваш да миришеш чорапче, освен негативизъм, насаждане на омраза и разединение, другото ти е чуждо. Накрая, ще си измиеш ръцете и с Кирчо! Пълен ..... си!

50

Анонимен

преди 2 години

Само цар Радо Шишарката ли може да вземе правилни решения в царство Чалгария?

49

До 55

преди 2 години

Ти откъде знаеш? От ДАНС ли си? Кажи за ЕДНА!!

48

Анонимен

преди 2 години

Разделението на властите е само фикция за ДС куклите Радев и Кирчо. Затова не е никаква изненада, че си позволяват да правят такива коментари. Докато ДС не овладее и КС няма да спрат атаките от Радев. Спрат ли, значи са успели. Тогава ще знаете, че вече живеете в диктатура, дори когато не е очевидно.

47

ГЕРБ

преди 2 години

Инпичмант кратуно

46

Ха ха

преди 2 години

НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА, ЗА ДА ПИША ИСТИНАТА ЗА РАДЕВ - САМОДЪРЖЕЦА, ДОСТАТЪЧНО Е ДА ИМАМ ОЧИ И ДА ВЛИЗАМ В ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН.

45

Анонимен

преди 2 години

Гербери много. А това, че Радев и Кирчо се превръщат в новите гербери, некви коментари?

44

Афганистан

преди 2 години

Срещу Иван Гешев има над 100 входирани жалби за извършени от него престъпления! Що за Прокурурор е този?

43

гостенка

преди 2 години

До чоко Никога не съм вярвала на Радев, обещанията му не бяха красиви. Спомням си на всеки национален празник как политиканстваше, как от Шипка зовеше, че няма Ковид, още в началото когато бяхме в небрано лозе, нито юмрукът му харесах, той е ПРЕДАТЕЛ на държавността във всичките й подразделения.

42

Майора

преди 2 години

Не ти ли става много че искаш да овладееш и съдебната власт! Май забравяш че България е парламентарна , а не президентска република! И като спменаваш за ВСС надали ти си моралния стожер да казваш как ще действат? Още повече че за теб са гласували само 30% от изборателите! Мантрата Гешев ме е важна , виж че няма бюджет и цените растат! Гешев ли е виновн за това или твоя кабинет?

41

Анонимен

преди 2 години

Единственото рационално решение е Смърт за Диктатора! Sic semper tyrannis! ЗастреляйтеФатмака, като Чаушеско!

40

До 42

преди 2 години

А на Бойко олигарсите кои са? Защото, в тази държава всеки си има олигарх? Не сме аз и Вие, щом си чешем езиците тука!