38

Анонимен

преди 2 години

До 43 Русия ще навлезе в Донец и Луганск да ги подпомага . Но тая територия е Украйна

37

ан0н

преди 2 години

Инвазията вече почна. Тия не четат ли Bloomberg?

36

АнонимеН

преди 2 години

ВЪВ МОМЕНТА ЕРДОГАН Е ПОЧТИ КЛЕКНАЛ ПРЕД ФАЩ И СЕ МОЛИ ДА ГО ОСТАВЯТ ДА УПРАВЛЯВА ОЩЕ МАЛКО ФАЛИРАЛАТА ТУРЦИЯ! ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОР ФАЛШИВИЯ *** СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ!

35

Анонимен

преди 2 години

До 44 това е фантазия. Въоражат ли ги ще си извоюват свободата. Ще си върнат Крим и в Беларус ще стане същото. Така ЕС ще се увеличи и няма да е където населена.

34

АнонимеН

преди 2 години

До Нов/ ПОТОП Е САМО В ТВОЯТА ЛЪЖЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА КРАТУНА! ДОКАТО ФАЩ БЯХА И В ИРАК И В ЛИБИЯ И В АФГАНИСТАН ДЪРЖАВИТЕ ВЪРВЯХА НАПРЕД КЪМ ПО-ДОБРО!!! ПОТОП Е ТАМ КЪДЕТО СТЪПИ ФАЛШИВИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОР *** И В СИРИЯ И В УКРАЙНА

33

Анонимен

преди 2 години

Путин е един жалък комплексар, който, ако наистина няма да напада Украйна можеше да изтегли тези войски от този район и да свали напрежението...

32

АЗЛК

преди 2 години

Ще ме накефи натовците да въоръжат до зъби украинците и после да стане проруски преврат.

31

Алекс

преди 2 години

Изкуфяли пенсионери,които се чудят как да разнообразяват скучното си ежедневие.Ако Мечката тръгне ще ги смачка без да забавя ход.

30

SS

преди 2 години

На снимката виждам един много зле оборудван окоп . Ако мислите ,че това ще спре русите ....?

29

Нов

преди 2 години

Където стъпи САЩ е потоп - Ирак, Сирия, Либия,Авганистан, Украйна, Европа.

28

аз-ът

преди 2 години

АнонимеН-----Никой нищо не ти е забранил.Айде отивай да "избиваш руснаци", като си ербап. Понеже съм сигурен, че дори и тока не можеш си платиш с удоволствие бих ти купил билета. Ще подпомогнем природата - за следващите години ше останат само 849 999 още. Споко, аз ще утеша родителката ти.

27

Анонимен

преди 2 години

Някои се готвят за нашествие от извънземни.Изобщо трябва постоянно да се пропагандира някаква заплаха. Видима, невидима все тая, страх да има. Страхът осигурява роби.

26

АнонимеН

преди 2 години

НА БЪЛГАРИТЕ НИ Е ЗАБРАНЕНО ДА УБИВАМЕ РУСНАЦИ, ИНАЧЕ С РАДОСТ БИХ СЕ ЗАПИСАЛ ДА ИЗБИВАМ БЕЗБОЖНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПУТЛЕРОФИЛИ И В ДОНБАС И В ЛУГАНСК !!!

25

Анонимен

преди 2 години

Всички ли откачиха на какъв език да им се обясни че никой няма да ги напада.Защо му е на Путин още гладници да храни. Просто човека им казва на човешки език че не иска Нато да се разширя на изток. Това не го ли разбират. На какъв език да им го обясни на извънземен ли. Байдън ги прави тези работи щото кравария е в колабс. Печатат пари за да се задържат на повърхноста за да не се удавят. Една война ще му дойде добре ще си продаде оръжията и ще направи малко пачки с покритие.

24

аз-ът

преди 2 години

Мдааам.Вземаш едно украинско актоьрче, обличаш го в камуфлаж, слагаш му жилетки да изглежда по обемен и страшен и го пускаш у една землянка, в която по снимкте съдим - не само оръжие, ама и електричество няма. И оп - имаме съпротива. И либераслъка и цялата русофобска сга.. извинете общност - се събужда мокра, изпотена, със студени крака и лепкави пръсти. А нормалните хора се заливат от смях, защото знаят, че Вова няма нужда да пресича границата, едно копче и от държавата им ще остане ... стъкло.

23

Анонимен

преди 2 години

Според мен глyпавите журналисти са в основата на целия шум за война между Русия и Украйна...

22

истина

преди 2 години

Повтаряш една лъжа няколко пъти и тя става истина - САЩ не спряха да тръбят, че Русия ще нападне Украйна от месец и всяват страх в Европа и света. Така облъчиха всички, че сега се говори само за това, без никакви конкретни доказателства. Чудесна среда за продажба на американско оръжие и доброволно поробване и окупация на независими държави.

21

Защо

преди 2 години

И днес Украйнската армия е обстрелва крайните квартали на Доненцк в нарушение на Минският договор но за това запада мълчи?!

20

за Украйна

преди 2 години

Украйна е една провалена държава...........failed state(така казват американските професори)................като Ирак, Афганистан , Либия и т.н...............така искат западните стратези, масони и глобалисти!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Бах тоа ветеран...ходил на психолог,защото очакват да ги нападнат...Тези са изгубили битката преди да е започнала.