137

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата върви с пълна сила. Гледам и тук да се появили много платени тр.олове, защитаващи отровния бъркоч. Нека. Последователите на звяра, бачкат с пълна сила на за пари.

136

Анонимен

преди 2 години

Невакдинираната овцa от страх от вируса и от ваксините се е заключила с три катинара в мазето, пие си белината и блее - бe-е-е, няма да се ваксинирам, бe-е-е.

135

Нема и нема

преди 2 години

Хоспитализираните са 5 347, от тях 523 са в интензивни отделения. ДЕ ГО АПОКАЛИПСОСО?

134

Состин

преди 2 години

Не се разпраайте а набивайте на белина, че не остана по магазините ееееей, антиваксърчетатаа

133

Анонимен

преди 2 години

Наистина трябва антиваксарите убиеци в България да се заразят с ковида за да им дойде акъла в празната им глава след като им дойде ковида на главата сте разберат ще този вирус е много опасен

132

Анонимен

преди 2 години

Защо въобще има ваксинирани в болница? Защо въобще има ваксинирани починали? Нали целта на ваксината беше да не умреш поне? Да не го караш тежко? А то има и хоспитализирани и починали. А колко са починали от ваксината от друго? Миокардити, тромбози и всякакви възпаления? Защо не се съобщават? Как може ваксина която действа , да умират хора от нея???

131

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията на стадото продължава по естествен и медицински път. Многото починали са атестат за три неща - ниската здравна култура на населението, липсата на здравна профилактика и състоянието на здравната система.

130

Анонимен

преди 2 години

ако ще да са милион, все е тая

129

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксините работеха наистина... управляващите мoшеници можеха да ваксинират само застрашените групи хора и смъртността щеше да е в разумни граници... Но явно нито ваксините са ефикасни, нито отговорните за този хаос в момента са загрижени за здравето на хората, а се интересуват единствено от бройката... набодени...

128

Анонимен

преди 2 години

До 126 Состин Математиката е точна наука, така че антиваксърите да не се опитват да я гадаят. . . . . . Понеже не даваш пример, мисля, че можеш да само да транскибираш думата математика! От останалата част на написаното може да се заключи, че образованието е някъде от висшата част на началното или по изключение 7-8 клас!

127

много е близо

преди 2 години

Слуги на медико-фашизма, новия Нюрнберг наближава!

126

sa

преди 2 години

защо не кажете колко от тези 12000 са болни??

125

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тоя грип!!

124

Факт

преди 2 години

Стадото на 12-те манипулатори пак се е активизирало. Неваксинираните oвце най-много злобеят пред фактите. Затова един факт. Вчера имаме 38 човека постъпили в интензивното, от които 36 неваксинирани и 2 ваксинирани.

123

Анонимен

преди 2 години

Източиха парите на касата симулирайки пандемия. Показват броя починали, симулирайки че са починали от вирус фантом. Затвор и смъртни присъди е най- малкото, което заслужават.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 Айде като поумреш малко, после пак да драснеш 2 реда "умнотии" а...щот не си хвърлял пръст на гроба на майка си, затова толкова ги разбираш тия работи...3-*** от семейството погребах за 1-година!!!

121

Официално:

преди 2 години

Цивилният диктат е върнат, каквото можеше да се направи в настоящите условие е направено и четирите изискани от диктата решения са предоставени. Оставам на цивилната си длъжност!Успех!

120

Анонимен

преди 2 години

Трябва в България да има закон за интернет тези които пишат лъжи за ваксините за ковид 5 гадини затвор ако имаше тази закон сега убиеците антиваксари като Мангъзов опс Мангъров и *** опс Възраждане нямаше да пишат лъжи за ваксините щото щяха да са в затвора там им е мястото

119

Анонимен

преди 2 години

Отново много неваксинирани при заразените, постъпилите в болница и в интензивното и при починалите. Това при условие, че около имаме около 70% ваксинирани сред живеещите в България хора на възраст над 40 години

118

хааахахахахахаха

преди 2 години

Айде сега набодете оФцете с още два - три бустера, да си мислят, че са защитени хаахахахахаха !