92

Анонимен

преди 2 години

Има нещо във ваксините, което обърква мисленето на потърпевшите. Стават озлобени хейтъри и не само. Срока на действие явно е около 9 месеца. После им идва акъла и затова бустерче.

91

Анонимен

преди 2 години

Повече ме е страх от тия с амулета и се опитвам да ги отбягвам. Защото влизат и се врат навсякъде с тая бележка, мислейки че са недосегаеми, а също заразяват и разнасят заразата. А ако е и фалшива е ужасът. Другите нямат контакти, не влизат по кръчми, молове, спазват мерки...

90

Анонимен

преди 2 години

в САЩ са спрелиж да публикуват всекидневни заразени и умрели!!! А уж омикром беше много заразителен!!! Нека това да ви се набие!

89

Анонимен

преди 2 години

Значи хора умираха по стълбите посред зима повтарям по стълбите,мисирките викат ръкопляскайте им бе на докторите ръкопляскайте.Иначе ковида бил страшната болест,пълен булшит.

88

Анонимен

преди 2 години

До 93/Бойцкай се през месец, сложи три маски и една отзад и се заключи с три катинара в мазето, ще живееш вечно. само давай, да не се одрис.каш от страх, че еликсирът ти се отразява явно...

87

Анонимен

преди 2 години

Всякакви мерки са напълно безполезни за вируса, но пък много ефективни та да ни докарат до глад! Незабавно премахване! Който иска да се бустерира, ваксини има.

86

Анонимен

преди 2 години

Народен съд! Само трябва да решим КОГА и да действаме!

85

95-ти

преди 2 години

То премиера ти не ги спазва ти чакай хората да ги спазват!

84

Анонимен

преди 2 години

Тук разковничето е здравеопазването,мисирките вместо да величаят докторите да направят репортаж за условията в болниците и ще ви стане ясно защо сме номер едно по смъртност в Европа.

83

Анонимен

преди 2 години

До 84/В страни с по 90% ваксувани никакви мерки не са отпаднали, а напротив. Никъде не можеш за влезеш без хвърчащата зелена бележка. Има и по-големи умници, които със СМС излизаха, с нощен час...И какво промениха? Освен пак да се къртят пейките и КПП-та по акъла на бацето..

82

До 90

преди 2 години

И кво предлагаш да направим останалите че еди кой си починал от Коко 19,освен да спазвам мерките какво друго да се очаква от мен..да си бия експерименталка само защото имало страшен вирус?Моето тяло е мой личен избор!!

81

до 90

преди 2 години

Или нещо още по-чудовищно. Ако приемат фактите за 30% повече починали на ден, тогава идва следващата упорка: Ама те докторите ги убиват нарочно. Или са ненормални, бездушни, но и клеветници. А клеветата и лъжата са грехове.

80

До 91

преди 2 години

Вируси винаги си е имало и винаги ще си ги има. Ние като хора сме предназначени да живеем с тях както и те не могат без нас!

79

Анонимен

преди 2 години

Никой не е против ваксините. Хората са против насилието, манипулациите и натиска. Който предпочита да се ваксинира и то колкото пъти сметне за удачно.

78

Анонимен

преди 2 години

В Франция народа е дисциплиниран и спазва законите и правилата а ние българите сме недисциплиниран народ и не спазваме законите и правилата на нашата държава

77

Анонимен

преди 2 години

Не съм ваксиниран,не се крия в мазето за тези три години пандемия съм настивал два пъти нормално,с чайче аналгинче,се оправям,както през всичките години досега!

76

Анонимен

преди 2 години

Че вирус има е ясно. Има и много други вируси. Това не е причина да унищожим икономиката и да загинем от глад!

75

Анонимен

преди 2 години

Тука май някои хора изобщо не са учили математика и елементарни действия като събиране и изваждане. През последните 15 години преди Ковид статистиката показва неизменно починали в интервала 270-280-290. Сега се отчитат 450-500 и повече на дневна база. Ама Тома Неверни: Всичко е точно!

74

Анонимен

преди 2 години

Против ваксините са ромите в България това е заради тяхната неграмотност ако бяха грамотни щяха да разбират ще ваксините сте ги предпазят от ковида а и ромите в България са свикнали да нарушават законите и да си правят каквото си искат

73

Анонимен

преди 2 години

Защо се увеличава бройката ли, ще ти напиша. Защото от кварталния магазин не може да си купиш га.щи без зелен амулет. Качваш се в автобуса, където е бъкано и висиш по вратите, кой маскиран, а кой не е. Отиваш до Кауфланд или Лидъл за час, където са човек връз човека. Купуваш си едене, пиене, га.щи, презервативи, ел. уреди. А там вирусчето е на график и набляга на промоциите. Повтаряш процедурата още веднъж и влизаш в статистиката.