160

Браво!

преди 2 години

Така работят цивилизованите държави. Така се спазват правила, така са равни всички. Балканският тарикат и цялата му ревлива рода да ходят някъде другате да се оплакват сега как са репресирани. Ето затова част от света ще върви винаги напред и ще става все по-добро място за живеене, а друга част ще си седи на едно място от десетилетия и само ще мрънка.

159

ред

преди 2 години

До DdНищо няма да му плаща. А и кой съд ще я осъди?

158

Сосодж

преди 2 години

Правилата са за всички. И мен биха депортирали.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165Е, и като покаже на цял свят, какво ще стане ве мен, кажи :) Джокович може да е много добър тенисист, ама ако си мисли че го обичат извън Сърбия, жестоко се лъже, най-много да го отсвирят отвсякъде :))

156

ред

преди 2 години

Браво. Правилата важат за всички. Даже и за нагли балкански субекти!

155

Dd

преди 2 години

Мисля,че след време Австралия ще му плаща обезщетение! Причините за отказ-неваксинирано магаре нарушават много човешки права. Да ама магарето има пари и няма да остави така нещата.Като не го искат,защо още първият път не го оставиха без виза!?

154

Анонимен

преди 2 години

Нека, да се научи сърбина на ред и закон ... понятия непознати на балканите.

153

ЬЬЬ

преди 2 години

Цяла сърбия скочи в защита на Джокович,защото са комунисти и са свикнали с привилегиите така, че законите да не важат за такива като джоко.

152

До 162

преди 2 години

Сасуоло е бил с пневмония, в следствие на легионерска болест, а не на Ковид. Ваксинацията няма нищо общо тук.

151

До 163

преди 2 години

За српски, още по!

150

Куркуруз

преди 2 години

Политически и физически терор. Демократурата е най-човеконенавистната система, която е съществувала някога. Джендаите управляват света, геноцидът е повсеместен. Мерките срещу т.нар. пандемия са единствено и само срещу свободите и правата на хората. Репресиите срещу Джокович са за назидание на всички останали, които не склонят глава пред масовият терор, прикрит зад борба с вирусЪт.

149

Анонимен

преди 2 години

Тоя е нарушил правилата(айде да не пиша-законите) в поне ТРИ държави.Сърбия,Испания,Австралия.

148

fact

преди 2 години

ОТМЕНЯМ АУСТРАЛИЪН ОПЪН.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151Аз съм против ваксинацията и сертификатите, но в случая ще се съглася с теб :) Щото всички други тенисисте се боцкат (дали искат е друг въпрос), само Нолето се прави на сръбски шовинист, неизлечима е тази тяхна болест, тепърва ще страда Сърбия от това :))

146

Анонимен

преди 2 години

За балканския субект е трудно да разбере Що е то, закон!

145

Анонимен

преди 2 години

До 161 Ваксинираният Сасоли пукна. Така ли е? Аз ли извъртам информацията? Ми добре.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"100% от председателят на европейския парламент беше ваксиниран и 100% пукна" .... Вие си извъртвате информацията както ви е удобно за момента. Нали според вас политиците се ваксинират с неистински ваксини, а "отровите" били за народа?

143

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези визи, в кой век живеем не може ли човек свободно да патува кадето си иска без виза?

142

25.06.2020

преди 2 години

Григор Димитров е виновен", заяви бащата на тенисист номер едно в света Новак Джокович

141

Rafael Nadal,Spain

преди 2 години

Говорих с Джокера,казах му че така ще стане,че ще го депортират,но той се запъва като магаре на мост! Дадох му и пример със сестрите Уйлямс(САЩ), знаейки,че нр са ваксинирани- изобщо не са и помислювали да се готвят за Аустрелия- Опън! Но Джокера е голям инат,сега авторитета и слаеата му ще се сринат до 0! Какъв морал имаш изобщо,след като всички други спазват правилата,а само ти- тарикат? С какви очи ще погледнеш Циципас,Надал,Чилич,Гришо? Катър с катъра ти нагъл,заслужи си го! Кръгла нула като