141

Анонимен

преди 2 години

Никаква пандемия не се управлява с тоя сертификат. Просто ограничавате хората, за да ги принудите да се ваксинират, нищо, че говорите за доброволна ваксинация!

140

Анонимен

преди 2 години

Премиера даже е доста отстъпчив към тия животни от вАз(раждане), аз да съм ги изпопребил с водни оръдия и големи тояги- палки!

139

Анонимен

преди 2 години

Ами да! Разкарайте сертификата за строителни магазини или за магазини за техника и играчки! Сертификатът е единствено НАТИСК за ваксинация! Той няма друго действие!

138

АК-47

преди 2 години

Де що има в държавата безделници, алкохолици, наркомани, биячи, агресори, готови да чупят и рушат, без значение какво и в името на какво, са отишли на този протест.

137

Анонимен

преди 2 години

В тоя сайт само защитници на терористите по жълтите павета пишат.

136

Анонимен

преди 2 години

Кво ги каниш тия недодяляни пр()шляци бе ?! Пускай артилерията и да ги занулява ! Ще ги канел ! Кво да обсъждаш с неграморти и некомпетентни гюлета.Медицина,лекари и фармацефти са се произнесли по въпроса ! Още повече всичко се случва пред очите ни ! Колко народ си отиде,колко народ се изпотръшка болен ?! Кой знае кви пост щети може да нанесе К19! Всеки човек с адекватно социално положение е свидетел,че ваксините помагат за по-лекото протичане на к19 .Само един луд може да твърди обратното!

135

Анонимен

преди 2 години

Трябва да приложим канадксия почин ако искаме да зимаме канадски заплати. В Канада въвеждат данък 1600 долара месечно за неваксинираните, трябва и в България да се наложи такъв данък на неваксинираните, няма аз да му плащам лечението, да си плаща след като заразява други хора.

134

тъжно

преди 2 години

Кирчо е пратил 7000 полицаи и военни на протеста.Май пак ще има кръв за жалост...

133

Анонимен

преди 2 години

Какво ще показваш бе, некъдърник щом един зелен сертификат не можеш да отмениш. Оставка!

132

Анонимен

преди 2 години

Това е премиер с образование и умен и красив, българският Траволта, браво!

131

Анонимен

преди 2 години

За съжаление 9ти септември, СССР, болшевиките, ВОСР, КГБ, ДС, Путин и внуците на комунистите насадиха пpocтотия и трайно недоверие на българите към ваксините, за това днес сме на първо място по смъртност. На запад при демокрацията където никога не са имали 9ти септември и СССР хората вече удрят четвъртия бустер и се готвят да правят петия, а нашите *** raньовци комунисти още не са ударили дори и първата ваксина.

130

П.

преди 2 години

Вчера ни доказаха, че зеления сертификат и в***ксините са пълна п0рнография!!! Председателят на НС е В***КСИНИРАН с не колко да е, а с цели ТРИ ДОЗИ!!! Бил е и с НАМОРНИК през цялото време на заседанието!!! ЗАЩО Е БОЛЕН?!?!?!? ЗАЩО КОНТАКТНИТЕ СА КАРАНТИНИРАНИ?!?!? НАЛИ СА В***КСИНИРАНИ?!?!? КАКВО СТАВА?!?!?

129

Анонимен

преди 2 години

МЗ и МОН трябваше отдавна да имат план, а спят и само за ваксини гороворят, нищо друго.МЗ министърката нали чакаше да се напълнят болниците преди да предприеме някакви адекватни мерки, Е сега ще са пълни болниците, заради бездействието. Да пускат децата онлайн незабавно, поне тях да пощадят, сатани! И стоп на ваксини и сертификати!

128

do 87

преди 2 години

Ваксинираните българи са 2 милиона, а не 4. Не надценявай интелекта на нацията... Нищо случайно няма, че сме последни в ЕС по всичко, свързано с акъл.

127

Анонимен

преди 2 години

Не е истина колко безмозъчни могат да бъдат тези 10 хил. на площада. Освен ако има някаква скрита причина да са там. Трудно ще намери експерти Кирил Петков между тях.

126

Анонимен

преди 2 години

Рашко се чуди в коя тоалетна да отиде.

125

Анонимен

преди 2 години

Доооста е нагличък

124

Кочо

преди 2 години

Винаги е имало и ще има недоволни ***! :(

123

Нане

преди 2 години

Мисирките, ще се наакат...)))

122

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков В петък му изтича карантината. Четете преди да коментирате.