331

Лъки

преди 2 години

Тя работата стана-де е Киро на кирия!Работа за ушевите ще има,пари за ток,газ,вода и храна,ще има,само управление и правителство със сигурност няма да има!

330

Анонимен

преди 2 години

Ще проверяват и къде са го ... боцнали. Черкеизнът с бисексуалната жена радетелка за еднополови бракове се чуди какво да прави. А и овчарят от Дондуков назначава за министри все едни такива.

329

От Берлин

преди 2 години

Пак ще ви повторя- Ще има масов мор за тези бедни стражи... Със 75 лева не могат и ковчег да им купят! Страшно е... Пазете се, мили сънародници! Има Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

328

Присмехулник

преди 2 години

В бг съдебните лекари са около петдесет човека, патоанатомите не много повече, сега ще си зарежат работата, заради просто киро, за да гонят михаля, умствен дефицит сър

327

Анонимен

преди 2 години

А за "ваксиниран" с/у кражба политик кога?Маааййй един ваксиниран няма...

326

мхм

преди 2 години

Уважаеми пенсионери! След като парите са твърде малко, ваксинирайте се и невземайте парите! Защото ако се разболеете, държавата ще ви плати в пъти повече от 75 лв за лечението! Дарете тези 75 лв! Зад всеки пенсионер в момента стоят 3 работещи които ви плащат пенсиите! Кажете на децата ви да правят повече деца, та да има повече пари за пенсии! Понеже не ви стигат и аз знам че е така! Но има работещи които трябва да ви изкарат пенсиите!

325

Анонимен

преди 2 години

И кога минаха ДЕСЕТ години, за да се установи дългосрочния ефект, че не е експериментална бе, ***?! Вземете си пъхнете препаратите и сертификатите там дето слънце не огрява! :)

324

Анонимен

преди 2 години

До Драгунов"Мисля да проверя дали сладкарницата на жена му е с бронирани стъкла. Ако продължава да наглее ше проверя и жена му дали носи на куршуми"===>Ти него провери.Жена му какво ти е крива.

323

Гхкллл

преди 2 години

Спрете да ни занимавате колко са умрели защото те данни за заразени и умрели са завишениМного хора са болни от други болести а не от ковид и много хора умират от други заболявания а не от ковид действайте и спрете първите новини в деня да са заразени и смъртност

322

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен""Ваксината не е експериментална, няма риск" - Това го казва финансист,завършил Бизнес админисртация"===>Какъв финансист,каква бизнес администрация,Вие не разбрахте ли, че всичко му е лъжа на този мошеник.Изкарал няколкомесечен курс в Хрвард и вече финансист.Стига сте били толкова наивни да се вързвате на елементарните му лъжи.

321

Див

преди 2 години

А притежателите на ЖЪЛТИ книжки, защо управляват МПС. Питам за един приятел?

320

Анонимен

преди 2 години

Това изказване обижда медицинския персонал. Вместо да им се прибавят тези 75лв.към заплатите, те подкупва пенсионерите и отгоре на това ако починат са с фалшиви Сертификати. Ще те изгоним. Нямаш право да обиждаш тези дето ни спасяват живота.

319

Драгунов

преди 2 години

Мисля да проверя дали сладкарницата на жена му е с бронирани стъкла. Ако продължава да наглее ше проверя и жена му дали носи на куршуми

318

Омбре

преди 2 години

И подробна кръвна експертиза. Задължителен тест за наркотици за всички власти.

317

Анонимен

преди 2 години

Проверете и кой как си е взел шофьорската книжка.

316

Анонимен

преди 2 години

Ще мине време и ще плачем за Станишката, Царя и за Костов даже...

315

Sd

преди 2 години

Да започнат да правят тогава и аутопсии ако обичат, че пак се изложи тоз как ме е яд че се излъгах да гласувам за тия Ем ги усетих, че не са ок..

314

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Умрелият няма как да бъде наказан той вече си е получил наказанието. Но сестрата която го е "ваксинирала" ще полежи в затвора. Това си е документна измама. И то опасна за обществото."===>Щом ще е за документна измама Кирчо първо, а после останалите документни измамници.

313

Анонимен

преди 2 години

Той с фалшивото гражданство си мисли че всички са кат него, та чак и починалите ще разследва. Те не могат да ти кажат че ваксината убива, но пък ти можеш ги унижава. И ся кво стана? Починалите ваксинирани сас фалшиви Сертификати. Тоя за кво ни мисли???

312

Анонимен

преди 2 години

"След като е очевадно, че се разболяват и умират и ваксинираните, ми е изключително интересно КАК ПО-ТОЧНО като проверяват полицаите всеки починал къде му е правена ваксината, ще намалят фалшивите сертификати?! Как, бе, момче?..."===>Много просто - всеки починал ваксиниран ще го обявят, че е с фалшив сертификат, тъй като ваксината пази и ваксиниран не може да умре от ковид по определение,по дефиниция.Киро знае как да ви излъжеТой министър с лъжа стана,че за едни сертификати ли няма даможе да ви