49

Двоен метър

преди 2 години

Докато Радев постоянно гази конституцията на България без да има последствия за нега, процедура по импийчмънт или нещо подобно, приказките за т.нар. реформа в правосъдието са само в полза на обвинени или осъдени олигарси !

48

Пройков

преди 2 години

Другарке и другаре,не забравяйте - президенто е заповядал всичко що е свързано с ГЕРБ и г-на Гешева да бъде освободено от заеманите длъжностизащото това е НАЙ-ВАЖНОТО ! А това цени,заплати,има ли пандемия,няма ли и тем подобни са просто ДОСАДНИ подро бности и не е по теркя на негово превъзгостителство и сие да се занимават с тях,а и дру гаркята каза,че след 4 години / който е жив и здрав,дотогава,де / ще цъфне светлото бъдеще -урра!

47

Жоси

преди 2 години

Не съм знаел, че Жоси е на Гешев.

46

Факт

преди 2 години

Изборите на лято минаха и ГЕРБ загубиха, Изборите на есен минаха и ГЕРБ загубиха. Изборите за президент минаха и ГЕРБ загубиха. Ортака на Боку и Гешефта - Шиши, е в списъка Магнитски и е погнат от Американците, Боку се е покрил в Банкя, Гешефта има дял от фирма Жоси, а Меркел е в пенсия. Ясна ли ви е картинката?

45

Малее

преди 2 години

Със 16 депутата искат да завземат съдебната власт. Сдушиха се с комунистите и им дадоха цялата власт, само и само да изпълнят повелята на Прокопа и да се отърве от съдебните дела. А вие *** продължавайте да им вярвате, щото при Прокопиев ще ви е много много по хубаво :)

44

Електра

преди 2 години

То е ясно, че ще пуснат червените олигарси финансирали изборите на Крадеф и Киретата, защото Комунак на комуняк око не вади, защото са деца и внуци, на тези дето са крали на времето мандрите...

43

Абе

преди 2 години

Най-добре да се премахне прокуратурата.Няма прокурори - няма проблеми.

42

Андреев

преди 2 години

Да,да,точно така - да се премахнат всички видове прокурорски сборища,да няма никакъв прокурор на престъпния небосклон - да си отдъхнат и тия хорица малко,ами тъй,де !Моме,не ниговори за електронно правосъдие - вече я разбрахме електронната намеса в изборите, се га остава да оплескате и правосъдието ! Хубави промени,няма що !!!

41

Анонимен

преди 2 години

след Нова година управляващите все по-често ще се оглеждат да видят КЪДЕ Е белият автобус, защото не се знае кога ще захвърчат камънье и дръвье

40

ЕС

преди 2 години

От ЕС искат промени. Щем не щем, ще се наложи да ги напраим.

39

И каква е гаранцията

преди 2 години

че следващия главен прокурор няма да е по-голям гaдняр от сегашния?

38

Анонимен

преди 2 години

Доброто. . . . Победи!

37

Анонимен

преди 2 години

"Според правосъдния министър, в обществото има усещане за липсата на справедливост." Вярно е, на усещането е, че червените не сте по затворите, а ни управлявате ОТНОВО, при това след като излъгахте народа за кого гласува.

36

ДИМО ПАДАЛСКИ

преди 2 години

Искаме Димо Падалски за министър на образованието.

35

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата следва да е като съда - всеки прокурор да решава самостоятелно и да не е служебно зависим от горния. Тази централизация направи от прокуратурата лесна маша в ръцете на управляващите. Назначаваш един главен и владееш цялата прокуратура. То не че във ВАС и ВКС не е подобно - назначаваш двама удобни шефове, но съдиите "надолу" имат доста по-голяма самостоятелност от нещастните редови бачкащи прокурори.

34

Анонимен

преди 2 години

Герб познават конституцията точно, колкото да лавират около нея, когато не я спазват.

33

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ОТ КАКТО ГЕШЕВ ПОДГОНИ 6 -7 ОЛИГАРХА СТАНА НЕЖЕЛАН ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. Я КАКВО НИ БЕШЕ СПОКОЙНО ПРИ ВЕЛЧЕВа?

32

ДДРОнег

преди 2 години

Искаме и ЗАТВОР за крадците на НАШИТЕ ПАРИ !!!__Само да ги махнете от хранилката не е достатъчно !!!

31

Йеринг

преди 2 години

Конституционно недопустимо е изпълнителната власт да се меси в работата на съдебана с цел да я завладява. Но, какво е за тях една Конституция?

30

Диана

преди 2 години

Всичко рушат тези не.год.ни.ци - то риба не се лови в бистра вода! Чакат ни глями кражби, значи..12 г. си мълчаха като шушумиги, тропаха с крака като в детската градина и току откриваха някоя грешна дата в някой документ. Сега изведнъж всичко се оказа, че било много грешно, значи..Как стават тези работи, не е никак ясно, но ще се изясни, нема къде да ходи! Цялата им бюрокрация ще изхвърчи само заедно с тях, значи, нема друг начин явно..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Стига рушене!