441

Х

преди 2 години

С такива изявления герберите напомниха за себе си. грозни, нахални и цинични.

440

Крадци

преди 2 години

Сега се сетиха ,че има ,,видов ден,, , дано получите и възмездието, което заслужавате .Що не се сетиха по време на строежа ББ, или да си хванал ,, Господ,, за ,, шнура,, е лична цел без ,, Възмездие,,.

439

Анонимен

преди 2 години

Ментетата квалифицират ли се за фейк нюз?Герб е фирма менте, всичко е копирано и дразни

438

пияница мистик

преди 2 години

"...въпросният участък от АМ "Струма" е проектиран и строен между 2002 и 2004 г., според тогавашните изисквания, а министър на регионалното развитие е бил Асен Гагаузов от БСП" === Ами има ли смисъл повече да коментирате и да си фантазирате пак нещо свързано с ГЕРБ бе, дрогаре?

437

Лаврентий Берия

преди 2 години

До РАДЕВ, ВДИГНИ ЮМРУКАБългария е Парламентарна Република не Президентска - олиго*фен и президента няма нищо общо с пътищата неговите функции на държаваен глава са съвсем други и не е негова работа да се занимва с пътища! АПИ, тези които са правили отсечката и тези, които са я подържали последните 10 години носят отговорност! Ако няма маркировка вината е на АПИ и хората които са там са били назначени от ГЕРБ маркировка не се слага от днес за утре!

436

Анонимен

преди 2 години

Всички проблеми с пътищата в следващите 5 години с ПРАВО ще се свързват с ОПГ ГЕРБ.Нали вие строихте магистралите бе, нали вие там наливахте пари които ги изтеглят от банка в Лом в същия ден? Нагли ама много нагли.И искат смяна на вътрешния министър на всичкото отгоре, явно яко треперят от Рашков - което значи да остане вътрешен министър поне още 10 години.

435

Анонимен

преди 2 години

А за Своге покриваха далаверите ...

434

Анонимен

преди 2 години

Шум от ...тинята!

433

Анонимен

преди 2 години

Шофьора на джипката е виновен за състоянието на магистралите

432

И М П И Й Ч М Ъ Н Т.

преди 2 години

УКРАЙНА ИСКА ОСТАВКА..... РАДЕВ Е КАТО ЛУКАШЕНКО...... ПРЕСЛЕДВА ПОЛИТИЧЕСКИ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЕ СА С РУСИЯ...!!!

431

???

преди 2 години

Нагъл,понагъл,найнагъл,-ГЕРБАДЖИЯ.Да искаш оставка на служебно правителство,при условие,че ти си бил на власт 12години преди това.Просто нямам думи!

430

РАДЕВ, ВДИГНИ ЮМРУКА

преди 2 години

РЕШИ ПРОБЛЕМА.... ТИ УПРАВЛЯВАШ.... ТИ ТРЯБВА ДА ПОДДЪРЖАШ ПЪТИЩАТА-7 МЕСЕЦА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО...... ВЗЕМАШ 15 000 ЛВ..... ДЕЙСТВАЙ, РАБОТИ.....!!

429

до герб

преди 2 години

МноО по-здрави тояги , от Своге !

428

Тв-СЕВДА

преди 2 години

Очаквайте изказвания и на ''вожда'' на герб ,.. ако го намерим !

427

Лаврентий Берия

преди 2 години

Kaкви министерски оставки искат тия гадове жадни за власт и пари не се ли наядоха? Нали те управляваха 10 години и трябваше 10 години да преведат пътищата в безопасен вид и да направят оценка за риска на пътните отсечки в страната и да намлят произшествията за 10 г нищо.Какво общо имат тяхното лапане на пари с тези министри или президента Радев нищо.Повръща ми се от вас да политизирате починалите хорица заради вашето нехайство 10 години бяхте във власт що не се погрижихите за опасните участъци.

426

Анонимен

преди 2 години

До МършиTaя част е от преди тях... мисля че царя е направи, но пак да им бааа майките на тия мутро наглеци!

425

Freelancer

преди 2 години

ГРОБ станаха нагли. Те построиха некачествени пътища, а търсят вина от другите. "Гузен негонен бяга" >>> https://prikazki.eu/prikazka/guzen-negonen-byaga/

424

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

До ТАНГРА БРОИ...Тангра брои , а Асен пита : Гусин Борисов , къде са 8-те МИЛИАРДА ???Бойко още не може да ги скрие , затова не се показва , ----''НЯМА ВРЕМЕЕЕЕ''' !

423

АНОНИМЕН

преди 2 години

ГЕРБ са жалки . Защо ако е виновен пътя защо не го ремонтирахте като лидера ви се шматка с джипката Значи оставка на министър от 3 месеца , вашите 12 години са невинни .НЯМАТЕ ЖАЛОСТ И СРАМ . БЕЗБОЖНИЦИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ . НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ИМА БОГ

422

Анонимен

преди 2 години

Тея срама нямат