74

Много яко!

преди 2 години

Все още не е свършила тази вълна, все още не са ваксинирали и 30% от населението и вече говорят как при следваща вълна и тези ваксини ще са... безполезни? Е защо продължавате бе?

73

Анонимен

преди 2 години

А по следващата ще удари тези които са само с по една ,,бустерна'' !

72

Анонимен

преди 2 години

Интересно какво точно е направила (!?)Професор Ива Христова, за което да има уважението ми. Защото завеждащия ков19 отделението в Пирогов каза, че за 2 години нито един негов пациент не се е върнал с ковид. Може би още по-следващата вълна ще е тази на хората без 2ри бустер ? Смешници на хранилка, но нищо общо с титлата професор.

71

Анонимен

преди 2 години

Просто ме интересува каква е тая история с тия ваксини. Пари. Ясно. Ама чак пък всички държави са се обединили да задоволяват финансовите интереси на 5 фирми ли? Всички болници и лаборатории в света ли лъжат? Голям батак става.

70

BG Антиваксер

преди 2 години

Да, очакват ни концлагеронише кампф, останалите зомбита биолоиди киборги тип матрицата. И разбира се планини от трупове.Липса на частна собственост и.т.н....

69

Шопа

преди 2 години

И пак шопския морал спаси сумати хора от боцканицата.

68

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НЕЩО МНОГО ВЗЕХТЕ ДА ПОЗНАВАТЕ ДА НЕ БИ ДА ИМА НЯКАКЪВ СЦЕНАРИЙ

67

До 67

преди 2 години

Ами при толкова озверели ваксани на какво да разчитаме, освен на чудо? Те ваксаните станаха малко като програмата Смит наистина. Но ще поживеем, ще видим. Като едното нищо може да дочакаме и терминаторите. Поне тези, дето не сме се превърнали в програма:))

66

Анонимен

преди 2 години

До Били Гейцов "Хайде само още една дозичка и се връщате към свободата! Този път не ви лъжа!" И автопроизводителите бяха така: слагайте си колани само първата година, и после ще можете да карате без тях. Обещаваме! Коланите така действат. :))))))

65

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам нито един от гнусните нацисти и фармафиоти да си е боднал изобретението. За друго е то, но не е в никакъв случай ваксина.

64

Анонимен

преди 2 години

До Дедо 23 хиляди от вас вече нямат възможност да "знаят" каквото и да било, но "дедо" се прави, че не ги забелязва. И аз да съм така дълбоко затънал в конспирации и аз сигурно щях да се правя, че примера с тия хора не съществува.

63

Били Гейцов

преди 2 години

Хайде само още една дозичка и се връщате към свободата! Този път не ви лъжа!

62

Анонимен

преди 2 години

С една дума ваксаните, все едно не сме неваксани, от къв зор тогава изтърпяхме всякакви странични ефекти, за едното нищо. И никой не ти обяснява как това ще ти отрази на здравето, квот съм се ваксал толкова, ба си тъпнята стана, то бетер опитна мишка станах!

61

Ямболски цървул

преди 2 години

Забележете как с такива статии ни подготвят от далече за бъдещите концлагери!

60

Анонимен

преди 2 години

с тоя вирус аре стига толокова. Ваксинирах се за нищо. Не ми пика колко ще ме отровят ваксините ама си искам живота обратно без маски без метри без сертификати

59

Дедо

преди 2 години

Това, " г-л-упавите " антиваксъри го знаехме още в началото на 2020г )))

58

1

преди 2 години

Ами то щом си разрешил на некви рунтави дърти лаборанти да ти го боцнат веднаж-дваж, то не остава много за отказване :)

57

Анонимен

преди 2 години

Чудото наречено любов, да, що не

56

Анонимен

преди 2 години

До До 1/59 Задаваш грешния въпрос. Въпросът е, дали "дойде" това, което Агент Смит стана. Нео ги доджна в крайна сметка, но се оказа, че му трябва чудо, за да стане. Вие на чудеса ли разчитате, антиваксърчета? :))

55

Анонимен

преди 2 години

Ще си сложат и десета, те ваксърите са амеби