61

До Математик

преди 2 години

И от тези 5 положителни деца, само 1 е дало положителен ПСР тест. Същото си го мислех и аз, т.е. децата са здрави. Изобщо не се връзва картинката с положителните тестове при възрастните.

60

Анонимен

преди 2 години

Статистиката се прави с цел да се угоди на господарите. Няма нищо общо с действителността. А тези, дето се тръшкат да доказват, че е вярна са пряко заинтересовани. До кога ще сме послушни се чудя..

59

Анонимен

преди 2 години

До 60 Лотария Св. Петър - Дай доказателства, дай линкове - но не можеш да дадеш. Реваксинация се препоръчва след 5-6 месеца, тогава се избягват тия рискове. Автоимунни заболявания никой не получил от сегашните ваксини. Можеш да ме обориш само, ако дадеш доказателства, т.е. трябва да цитираш данни изнесени в научната преса. Но нямаш такива

58

???

преди 2 години

До вчера 1,615 милиона напълно ваксинирани, от които 1,454 милиона са на възраст над 30 години. Май са ваксинирани повече от половината от живеещите в България на възраст над 30 години.

57

Мислете

преди 2 години

И тестовете и смъртността са лъжливи и всичко е, за да се точат пари. Как така за три дни само 15 деца от близо 150 хил. тествани са положителни, а в същото време при възрастните приблизително същият брой тествани положителните са десет хиляди? Освен това от Луковидската болница се издъниха след като признаха, че всичко пишат ковид след една катастрофа...

56

Анонимен

преди 2 години

Статистиката се манипулира, естествено, че не са чак толкова много починалите от ковид.Няма да е лошо да се дава и статиската за починалите през деня от инсулти, инфаркти, ей така, за сравнение просто.

55

600 МАШИНИ

преди 2 години

КАЦАРОВ НИ ИЗТРЕБИ БЕ, ПО ХИЛЯДАРКА НА СЕДМИЦА! НЕ ОСТАНАХА ПЕНСИОНОЕРИ И БСП ОТИВА НА 4 МЕСТО. НЕВАКИНИРАНИТЕ СЕ ТОПЯТ КАТО ЛАНСКИЯ СНЯГ.

54

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се пънат, не могат да докарат желаната бройка, поради простия факт, че тук са най-малко набодени в европа, примерно в англия и германия без проблем ги докарват вече до 100 хиляди заразени дневно. Най-издайнически за фашистката фармамафия са тестовете на децата - нулева зараза, да не би защото от децата никой не е набоден?

53

Василев

преди 2 години

От този момент до края на живота ви, Вие дадохте съгласие и влязохте в Матрицата, където ще има сертификати,забрани,сегрегация, дискриминация ,здравен фашизъм , а и вие ще бъдете жертви , защото ще ви дупчат по два пъти на годината!Сами си сложихте оковите, едните от алчност да не загубят бизнесите си, други от страх , да не загубят хляба си, а трети от келешлък да могат да влизат във всеки магазин и да пазаруват!Първо две игли, после трета, сега вече и четвърта в Юдея!Агент Аманда Гарднър!ЦРУ!

52

Манипулация

преди 2 години

Колко от починалите са жертви на катастрофа?!

51

Анонимен

преди 2 години

До 65: Това е добра новина. Ще отговаря за действията и бездействията си.

50

Ваксиниран

преди 2 години

Кунчев е жив!

49

Анонимен

преди 2 години

113193 активни случая - много са.

48

До 58

преди 2 години

Тези, които са заразени и разнасят заразата болни ли са или са здрави? Според теб се. Иначе то се знае какви са.

47

Факт

преди 2 години

Щраусоподобно поведение на страхуващите се да се ваксинират щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

46

Анонимен

преди 2 години

Абе не ме занимавайте с глупости бе!Колкото са в интезивно толкова са болните.Заразените и другите страхливци дето лежат не ме интересуват колко са!

45

До до 45

преди 2 години

На тебе логиката ти тотално объркана, а причинно-следствената връзка ти е от типа "щом ми се сеерре, значи някъде по света ще вали сняг". Абсолютен сдуханяк! Ти си страхливец, има и медицинска дума за твоето психическо състояние даже - хипохондрия!

44

Анонимен

преди 2 години

За Делта варианта не стигат 70% ваксинирани. Много по-заразен е от предишните варианти на вируса. Австрия с техните 64% напълно ваксинирани и 67,9% с поне една доза са далеч от целта.

43

до 52

преди 2 години

Проваксърите станали и тънки психолози :) Ако човечеството се страхуваше от грипове, досега да сме ритнали камбаната колективно. От природата не ни е страх - всеки си има крайна дата, драсната в голямата книга, но да се осакатяваме хем насила, хем безсмислено не ни е в плановете.

42

Анонимен

преди 2 години

Тези, които са изкарали ковид и след това са се ваксинирали,и получават много силен, направо железен имунитет с много антитела - това сочат някои изследвания.