126

Анонимен

преди 2 години

Изненади ще има и на тези избори! Не се заблуждавайте!-:))

125

aa1830

преди 2 години

Предпочитам кризата и корупцията при Борисов пред стабилността и честността на БСП.

124

Анонимен

преди 2 години

Боко ядоса народа, просто забрави, че требва да имаш мярка когато си на власт, тоест се самозабрави :))) Когато забравиш, че си начело на народ и то не на кой народ, а на кривия български народ, стават и такива нещица :))) Както се казва - "Трудно е да стигнеш до върха, но падението е бързо и болезнено" :)))

123

българин

преди 2 години

ПП има скрит потенциал и до последно 1 вото место,ням да се знае за кого ще е!-:)

122

Анонимен

преди 2 години

До sdАко си мислиш, че ДПС са командвали, лъжеш се, дерибейства Баце през последните години и ЦЦ! И Яне го каза, че Баце командва държавата

121

Анонимен

преди 2 години

Обяснението на Кутев е разбираемо.Защото изтеглените от тях вече няколко милиарда ще ги харчи Борисов. Мъка..

120

asd

преди 2 години

ДПС не я пришивайте във всеко изречение на ГЕРБ! Поредната ви опорка. Точно вие се целувахте с тях на Орлво мост. Още се лъзга площада там от вашите флуиди, които си обменяхте. Най-лошото е управление на БСП и го виждаме в момента само за 6 месеца колко разединение, хаос и смърт.

119

до магаревъд

преди 2 години

Ял си, пак магарешкия, нали? Ха-ха-ха.

118

Маг Минчо

преди 2 години

Колежка е предсказала, че държавата ще тръгне напред, когато намерят поне един партиец от Позитано, с деца и внуци,работещи в производството. Е*ати гледачката...

117

sd

преди 2 години

Гласуваш за ГЕРБ и получаваш безплатно едно ДПС. Промоция!

116

Анонимен

преди 2 години

По-лош сценарий от този в момента е възможен и той вероятно е неизбежен, заради пропадането, което започна от април. Много *** и гладни политици се намърдаха в парламента благодарение на себеподобните си избиратели с нищожно IQ...

115

Анонимен

преди 2 години

Западът го очаква рязък спад на жизнения стандарт, и това ще бъде катастрофа защото при спадане на стандарта минимум два пъти не е възможно да се запази инфрастуктурата и стабилността на обществото, ще бъде много по-страшно отколкото 90те в Русия и в България. А в България като периферия и депо за черноработници ще дойдат още по-тежки времена, ще бъде просто ужас.

114

Анонимен

преди 2 години

На запад всички се надяваха, че след ковид-19 спада всичко ще тръгне нагоре, и есента на 2020 наистина тръгна. Но 2021 всичко отново тръгна надолу, дори по зле от спада началото на 2020. Всеки следващ спад ще е по-нисък от предишния. Не е ясно до кога ще продължи това, защото степента на на идиоти3ма на правителствата на запад е голяма (новото правителство в Германия ще спре индустрията да спасява планетата със зелени енергии въпреки че Германия има ресурс, а Франция и Англия изобщо нямат ресурс).

113

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на ваксинирана Германия спадна тази година с 10%, до максималното ниво на най-острата фаза ковид-19 пандемията 2020 година. 10% това е твърде много.

112

Анонимен

преди 2 години

И цената на газа е по-висока, а освен това и дефицитът започна да пълзи по веригите.

111

Анонимен

преди 2 години

Пежо и Ситроен започнаха да затварят заводи, Фолксваген уволни 30 хил работници. Вече е почти невъзможно да си купиш кола в Европа, доставките са за 2023, 2025 ако изобщо ги доставят.

110

Анонимен

преди 2 години

Герб управлява добре почти 12 години... Нека видим и другите, макар, че от април досега гледам, че нещо даваме назад и то с голяма скорост и без никакви спирачки... Свободно падане...

109

фен(бивш)

преди 2 години

Що да е лош сценария-ГЕРБ+ДПС.*** имаме,ДВАМА-СУЛТАНА.А и нали СИЧКИ,ШЪ НИ УПРАВЯТЕ.Май Ви е страх,да не оправят,Вас.

108

Анонимен

преди 2 години

До ХахахаНикога не съм го харесвал учиндолския селянин, обаче му се даде възможност да управлява :) Селяка се уплаши и не стана от диванчето, язък от перченето по чалгарската му кабеларка, само излъга чалгарите си сънародници :))) Като се замисля, добре че изпадна в истерия, нема да има маке на Луната, нали това му беше първия приоритет.......хахахахахахаха :))))

107

ОФ-ето

преди 2 години

кутевчетата СЕГА СА МНОГО АКТИВНИ, но след месец или по-малко ще ги изхвърлят като използвани вецеаксесоари