333

1

преди 2 години

До до 1/398 Защо това да е проблем за мен? Аз няма да изпадна в ситуацията, която описваш. За теб не е сигурно. Хубаво е, че осъзна, че тук няма да можеш да продължиш. :)

332

до 384

преди 2 години

"Това не е вярно. Ако се разболееш и при система на здравеопазване базирана на споделените разходи, всички останали плащат за твоя "избор"">>>>>>>>Никой в тази държава не е платил кьорав лев за моя избор когато си го преболедувах вкъщи както повечето хора! Всичко беше на мои собствени разноски! И ваксините ти и лечението на всички останали ги плащам аз без нищо в замяна. Ти май имаш огромен проблем с възприемането на информацията.

331

До 393

преди 2 години

До ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ!Абе, такива като теб, по добре не се ваксинирайте.Но подпишете отказ от лечение.Че ако зазлеете ще оревете света, че пак някой друг ви е длъжен.

330

до 397

преди 2 години

До До 390 - не съм подписвал декларация преди да пия аналгин. Но ако ми правят операция, ще си направя застраховка Живот. Други проблеми имаш ли?

329

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 392 "за антибиотика, няма му искат подпис" НЕ си много наясн (но това се подразбира). Всъщност, с КУПУВАНЕТО на антибиотика ти все едно си се ПОДПИСАЛ, че си съгласен с услоявията за употребата му. ЗАТОВА има листовка във всяка опаковка: това са ти клаузите по договора. Знам, за обикновен човек това звучи малко странно, но е така, повярвай ми. :)

328

Анонимен

преди 2 години

агитацията няма се спре, търсят се овце, докато станат и докажат, че в дадена държава има 70% такива, после всеки от тях ще е в нета, няма да си ползва правата, защото вакса е сложил за сертификат, но в последствие се усеща колко е прецццакан и кисне с тия като мен дето не сме ваксъни

327

до 1

преди 2 години

Аз съм неквалифициран, неинтелигентен и много залухав. За това разчитам на сигурното - застраховка Живот. Проблем ли е застраховката за теб? Защото ако това те притеснява, следва да спориш със застрахователите, а не с мен. Лека вечер.

326

До 390

преди 2 години

До Точен ИнформиранТи като пиеш аналгин и не ти мине главоболито, ходиш ли да съдиш производителя?Ако си правиш операция, съгласяваш ли се, че поемаш риска?И за застраховката живот..никога няма да докажат дали е от ваксината или не.

325

Анонимен

преди 2 години

Без правописни грешки. Антиваксърка в Русия на 25г. се зарази умишлено от приятелка с лек ковид за да създаде естествен имунитет и умря след 3 дни. И между другото от К19 шанса за образуване на тромб е 1000 пъти по висок от ваксина.Дългосрочните страничби ефекти от ковид включват умствена изостаналост.

324

Анонимен

преди 2 години

До Точен Информиран Защото е логична наука.

323

ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ!

преди 2 години

Държавата да ми плати застраховка Живот, да махне декларацията и ще се ваксинирам още утре.

322

Анонимен

преди 2 години

до 387 за антибиотика, няма му искат подпис, страничен ефект на ваксата да не се сетиш сам, умник ваксън :) хахаххахаха

321

1

преди 2 години

До до 1/385 Факта, че напълно игнорира това което прочете, и на което "отговаряш" показва не само, че грешиш, но и че го правиш умишлено (повтарянето). Така ли си формираш и "мненията"?

320

Точен Информиран

преди 2 години

Ми като медицината "не е точна наука" как знаеш, че като се набодат 5-6 милиона човека, изхода ще е един и същ?

319

Анонимен

преди 2 години

ваксън в нета и кръв ще плюе, само да не е сам в кюпа, ще ви агитира, но да не е сам, за тва не си ползва правата, защото е беден и живее с мама

318

до 1

преди 2 години

Няма проблеми - медицината не е точна наука. Слагаме си застраховка живот, махаме декларацията и всичко ще е наред. Греша ли?

317

Анонимен

преди 2 години

До до 366/377 "Не предпазваш никого от предаване на заразара, а само себе си. Откъде по дяволите ти хрумна идеята да ми вменяваш отговорност към обществото при това положение?" Това не е вярно. Ако се разболееш и при система на здравеопазване базирана на споделените разходи, всички останали плащат за твоя "избор" ако е грешен. Нещо повече, ако заради множество такива като теб се прекъснат нормалните здравни услуги, хора, които нямат нищо общо с теб са засегнати .... както е в момента.

316

Анонимен

преди 2 години

лабораторните пплъхове заминавайте да си ползвате златния лист хартия дето ви дава да пиете кафе и да си вземете чорапи от мола, ваксън, с права, ама кисне при неваксъните, егати трагедията

315

1

преди 2 години

До Има ли сделка? Да ти махнат декларацията означава Медицината внезапно да стане точна наука. Явно си неграмотен и не си наясно, че това е невъзможно. Както казваше един мой професор:в Медицината няма черно и бяло, а само нюанси на сивото.

314

Застраховка Живот

преди 2 години

Застраховка Живот важи ли при смърт, в следствие на ваксинация?