84

Истината е

преди 2 години

Че Кирчо направи повече от оня дето таман вкара един самолет фурми и хвана коронавирус, обаче и кьоравите видяха, че най- вече работеше да слага кранчета на държавни банки, дружества и компании за да осигури изтичане в правилния джоб.

83

Анонимен

преди 2 години

Аз къде да подам своето волеизявление, че ми е отнето правото да работя с тези зелени сертификати?

82

български избирател

преди 2 години

Отвратен съм от Герджиков .То бива наколенки амаЧАКпък толкоз...

81

Анонимен

преди 2 години

Фирмата за коли е фалирала няколко пъти!!Вземаха едни пари!ВЗЕМАХА НЕ ДОНЕСОХА!ОРЪЖЕЙНИЯ ДЪРЖАВЕН БИЗНЕС СЕ ПРЕСТРУКТОРИРА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ!ЩЕ ГЛЕДАТЕ ХАРВАРДСА КРАЖБА С ХОЛИВУДСКИ ЛЪЖЕЦ Е ДО НЕГО ОКОКОРЕН КРАДЕЦ! ВСИЧКИ ЮПИТА НАПРАВИХВЕ МИЛИОНЕРИ А ПЛАМАТ ЗО БЕДНИЯ НАРОД! МНОГО ПЛАЧАТ И ПОДСМЪРЧАТ

80

е ле па тоя

преди 2 години

Чете Евангелието както дявола го чете!!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ако беше руски или турски гражданин ,всичко щеше да е хорошо и машаала,но канадски гражданин биг проблем.

78

опааа...

преди 2 години

Още един адвокат на дявола...!

77

ей писна ми

преди 2 години

от адвокатиТУЛУПИ...

76

Анонимен

преди 2 години

До 76Всичко това което си написал като свършена работа е самохвалството на Канадеца.Защото ,ако са вършени далавери,трябва да има полицейско разследване и съд!Нещо не съобщават за нито едното,нито другото ,а все още *** е на власт!Кога ще се внесе полицейското разследване в Прокуратурата,минаха 5месеца?

75

единия лъже/Киро/...

преди 2 години

-другия маже/Герджиков/...

74

Анонимен

преди 2 години

Сега ББР РАЗДАВА ДО 6 МИЛИОНА БЕЗ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ! ГОТВЯТ БАНКАТА ЗА ФАЛИТ!ПРИ ЮРИДИЧЕСКИ ОТДЕЛ ПОДПИСВАТ ДОГОВОР ЗА ЮРИДИЧЕСК УСЛУГИ С ФИРМА НА БЛИЗКА НА КИРЧО-100Х. ЕВРО ПЛЮС ...МНОГО ИЗГОДНО!КТБ НОМЕР 2

73

все едно виждам:

преди 2 години

...как отново иде НДСВ и юпитата отново ни налазват да ни крадат...Герджиков ти не беше ли от онуй НДСВ????

72

Анонимен

преди 2 години

Според КС Кирил Петков не е българин, а канадец. Ясно е какво цели да постигне атаката срещу него - да се отрече постигнатото през тези три месеца, което въобще не е малко.

71

Анонимен

преди 2 години

- Стартира проверка в държавните заводи за оръжия и увеличи финансовия контрол в тях; Финализира сделка за 140 милиона за построяването на завод за електромобили в Ловеч; Преговаря с компаниите Бош и Шимано за разширяване на производствата им в България; - Постави първите стъпки за създаване на иновационен хъб и борд от най-известните българи в света. В него ще влязат най-успешните българи по света в различни сфери. Например д-р Райна Фичорова от Харвард, икономистът Илиян Михов от INSEAD.

70

Анонимен

преди 2 години

Нека си припомним какво свърши за три месеца 'канадският гражданин' Кирил Петков като Министър на икономиката: Започна реформи в Държавна консолидационна компания (ДКК), за да спре източването на държавни пари. На първо време увеличи борда на директорите от 5 на 9, за да противодейства на назначенията на ГЕРБ. Крайната цел е закриване на ДКК и преразпределяне на дружествата към съответните министерства.

69

мъни-мъни-мъни

преди 2 години

продажна душица....

68

Анонимен

преди 2 години

На цяла България е ясно ,че Киро Коня сгази лука и трябва да лежи в кауша ,за невярното попълване на декларация,има го в Наказателният кодекс.Само,че полицията и Прокуратурата май не са от тази държава и изпълняват ,задокеански поръчки!

67

Анонимен

преди 2 години

Нека си припомним какво свърши за три месеца 'канадският гражданин' Кирил Петков като Министър на икономиката: Обяви в парламента, че се очаква ББР да е 250 милиона на загуба и взе мерки да гарантира ликвидността и стабилността на банката; Направи промени в ръководството на Българската агенция за инвестиции, за да насърчи бързото развитие на българската икономика; Спря ремонтирането на язовири на цена от 3 до 5 пъти над пазарната.

66

Анонимен

преди 2 години

Сега БАЩИТЕ на конституцията си мислят 'Каква я мислехме, каква стана,уж за НАШИТЕ я правехме ''

65

адвокатеее...

преди 2 години

....за пари си готов и майка си да продадеш...!