174

22

преди 2 години

Замислих се... това медицински сайт ли е, тъй като почти няма други материали, освен ковид, или е новинарски сайт. Ясно е, че ни внушават и манипулират.

173

Анонимен

преди 2 години

Целта на ковид, не е да ни изтреби.А под заплахата на невидимия враг да бъдем тровени и стерилизирани до достигане на необходимата БРОЙКА, както се изразяват.За това говори Малтус и купища евгенисти-дистописти от 220г. насам.Дали е въведен и елемента на Биг Брадър, съвременните техн. го позволяват.

172

Анонимен

преди 2 години

Какви слабаци, какви шансове? Над 26 000 души са починали от самата ваксина. 2 млн. са увредени. Всеки ден умират ваксинирани от ковида.

171

Анонимен

преди 2 години

Милиционерите шъл завардят планината с патрулки и бетонни елементида не дойдат партизаните короновирусите с войводата 19тия?

170

Гей

преди 2 години

Понякога се радвам че нямам право да имам деца

169

Анонимен

преди 2 години

До Изумен Мда. Издава се в болницата, но антиваксърите поначало не са образовани ....

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 "И за кво му е на здрав човек без симптоми антибиотик?" Да бе, виждам ги аз "здравите" български граждани. Всеки ден чета сводки за починалите, как 80% от тях са с хронични болести. Доста и с по няколко. Аптеките през зимата пълни. Болниците пълни и без Ковид. Въобще, вие в коя точно държава живеете, та не знаете какво е положението у нас?

167

Изумен

преди 2 години

До Анонимен"До Анонимен27 Защо се редят на опашка в болниците за "Смъртни актове", като този документ се издава от общината?Не съсдавай паника!"ЯВНО НИКОГА НЕ СТЕ ВАДИЛИ СМЪРТЕН АКТ!!!

166

до 129 от славянин

преди 2 години

Не става с мирни протести, но с немирни може и да стане! По принцип с мирни акции почти нищо не става!

165

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Индия, но Китай имат ваксина, истинска ваксина. Не вашите експериментални препарати. И спряха вируса още преди ваксинирането.

164

Анонимен

преди 2 години

Локдауна вече е безвъзвратно закъснял .... Лавината е набрала скорост. Ако бяха ваксинирани възрастните хора над 65 години сега нямаше да я има тази смъртност...

163

Анонимен

преди 2 години

Построихте фашизма, браво!

162

Анонимен

преди 2 години

Освободете децата!Те не са виновни, за да стоят затворени в къщи!Анитиваксерите казаха че няма ковид!Пуснете децата!

161

IQ 0.00

преди 2 години

По 15 000 лева или 15 000?? Винаги ще се намери някой "авторитет", който да сее и разнася глупости и простотии по медиите, зарязвали се, ама нямали симптоми, били тежко болни, ама нищо им нямало и се разкарвали свободно насам натам. Налагайте пълен локдаун, затваряйте "държавата", гасете ламБите и пускайте водата.

160

Анонимен

преди 2 години

Последната дума за причината за смъртта винаги е била на патолога. Всичко останало е ала балони и едни тестове, които се правят в едни и същи фабрики с "ваксините"

159

Анонимен

преди 2 години

Нещо му се чупи тезата на проф. Кунчев. И ваксинираните ходят и сеят заразата. Затова е много важно хората от екипите за борба с пандемията да си преценяват приказките, защото директните нападки от уж вещи лица към хората, които обмислят ваксиниране, правят така, че същите да имат много ниско доверие във ваксините. Аз ако бях, този господин бих го уволнил на секундата. Не е ли по-добре да се каже, че ваксината превръща COVD-19 от вирус със смъртоносен край, до грипна настинка.

158

Анонимен

преди 2 години

НУЖЕН Е НОКАУТ....НА ФАТТМАКА.

157

Анонимен

преди 2 години

Радвам се че не съм направил деца още,този примитивен свят не заслужава и врабче да му дадеш!!На прага сме на голяма развръзка и съм сигурен че до нова година ще стане изключително забавно!!

156

Анонимен

преди 2 години

До 153 "Една ваксина струва 50 лева на година. Един антибиотик 60 лева за една седмица. " --- И за кво му е на здрав човек без симптоми антибиотик?

155

Анонимен

преди 2 години

Съветските болни - най-здравите болни в света!!!!