301

Анонимен

преди 2 години

Хързулнат на Дикенс ***!Аз мога да влизам в училище да има децата, мога и да не влизам!Мога да работя и други неща,нямам скрупули,мога да копаят,да сеят,имам за храна.Моловете ще фалират ако чакат да ходя в тях,също и големите вериги!Да си ядат вредните храни с палмово масла!Аз съм си решил проблема с прехраната,ще излезна в неплатен отпуск,надявам се и много други колеги да ме последват.Тогава ще има локдаун.Щете не чете ще има!

300

Оставка

преди 2 години

Г-н Радев, уважавах Ви, надявах се, че може да промените нещо. Най-накрая да се появи човек, който да защитава националните ни интереси, да проявява характер, да не козирува на Брюксел, Вашингтон или Москва... Предадохте хората като мен и ще си носите последствията.

299

Анонимен

преди 2 години

Пътници сте. Заповедта ще срещне бойкот още нищо не сте видяли, веселото пррдстоо. Чудя се как ще съм сигурен, че ме проверява също ваксиниран кадър на РЗИ или полицията

298

Анонимен

преди 2 години

Чорапът днес влезе в списъка за трибунала.

297

Пепи Дебелия

преди 2 години

Радев, а кога излезна с Юмрука да призовеш хората на бунт, агресията вършеше работа?

296

USA

преди 2 години

КОИТО ГЕРБАЖИЯ НАПИШЕ ПРАВИЛНО РОЛЛИНГ СТОНС И ЗНАЕ КОИ СА МОЕ А ПИШЕ СВОБОДНО ТУКА ! ШЕ ИМА НАШТО УВАЖЕНИЕ !

295

Изненада

преди 2 години

Как така не излиза Фигуранта с юмручето ? Къде е чорапът днес ? Няма ли да излезе с юмручето да разпръсне гладните българи ? Гладът е по-силен от страха ! Така ломотеше Фигурантът миналата година. Суверенът повярва на този Празен човек съвсем лековерно! Е, сега да си носи последствията! Да искат Минекян да прави ковчези за умрелите от вируса днес - той и Хаджикян са специалисти.

294

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам,че на предните избори за президент гласувах за вас! Шикалкавене от сорта на и възможност за писиар,има а антиген...Дрън дрън.Мислите,е на хората ще им омръзне да си бъркат в носовете и ще отидат да си сложат превтасалите с изтекъл срок ваксини.Каквонсе прави а хората като мен с алергии и автоимунни заболявания?Имунната ми система убива клетките,които произвеждат пигмента меланин,след ваксината кой може да гарантира за мен,че няма да се отключи имунен отговор и към други органи?

293

Анонимен

преди 2 години

"Ако ГЕРБ бяха на власт утре щяха да затворят държавата с нов локдаун и щяхме да слушаме брифинга на Ботокса как се справял с обстановката докато Джипко обикаля с джипката и раздава пари от чекмеджето"--------- Абсолютно си прав/а. Сега е по-различно. Утре затварят държавата с нов лакдаун. Слушаме брифинга на Кацаров как се справя с обстановката. Радев обикаля по мачове и прави лицеви опори. Съвсем различно, нали?

292

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ: САМО АКО МИ СЧУПИТЕ ПРАЗНАТА КРАТУНА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ!

291

USA

преди 2 години

До До USA НЕ РЕВИ ГЕРБАЖИЯ ЗА СССР !

290

USA

преди 2 години

НАЧЕРВЕТЕ МОМАТА ОБЛЕЧЕТЕ И НОВА РОКЛА И Я ТУРЕТЕ ДО РАДЕФ ! ШЕ ПАДНЕТЕ КВО ШЕ СТАНЕ ! МОЕ И А РОДИ ПРАВА СЛЕД 2 САТА КЛАТЕНЕ У ПОДЛЕЗА НА ДОНДУК !

289

Анонимен

преди 2 години

Кво ми дреме за МОЛа и кръчмата, децата пак го отнесоха, нали уж му пука за икономиката, как да работи икономиката като родителите на малките сега трябва да седят вкъщи,

288

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО! АГРЕСИЯТА ТРЯБВА ДА Е НАСОЧЕНА ОСНОВНО ПО-ГЛАВАТА НА РАДЕВ , ЗАЩОТО ТОЙ РЪКОВОДИ ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО ОТ КУКЛИ НА КОНЦИ! И КАТО СЕ УДРЯ ДА СЕ УДРЯ ПОНЕ С ТУХЛА ЧЕТВОРКА, ЧЕ КРАТУНАТА МУ Е ПОЧТИ ПРАЗНА!

287

До USA

преди 2 години

Объркал си абревиатурата USSR ,пиле! А иначе много кълвеш:-)))

286

Мони таблото

преди 2 години

Чак ми стана жал за Фигуранта как попадна в тая нелепа ситуация.

285

Български гражданин!

преди 2 години

Миналата година Радев беше на противоположното мнение! Двоен стандарт!

284

USA

преди 2 години

ГЕРБ БКПЕ ВИЕ СТЕ АУТ !

283

Пепи Дебелия

преди 2 години

Че не е виновен за всичко - не е, но това не променя факта, че министрите му са некадърници.

282

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат не е задължително ваксиниране, заяви държавният глава."/////// Вярно. А също така - свободата е робство, невежеството е сила.