13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9И аз още отначалото очаквах да го хвана. Не успях 2020 и го хванах март 2021. Мина ми бързо. Имам възрастни роднини, които се пазеха много и спазваха всички мерки и накрая го хванаха отново.

12

Анонимен

преди 2 години

Защо не направят тестване колко процента от българите изкараха ковида. Предполагам че са над половината. Стига ревахте, при никакви мерки, само три хиляди болни при такъв заразен щам не е реално, явно

11

До 3

преди 2 години

От личен отпит, тежко боледуване в болница 2 седмици , 3 дни на кислород , загуба на обоняние и вкус за 6 месеца , антитела никакви . Всеки човек е с уникален организъм и затова, не изграждат имунитет или е с минимален такъв . За мен спасението дойде след имунизацията, ако след 6- 7 месеца ми спаднат антителата и трета доза ще си сложа.

10

Анонимен

преди 2 години

Вечерната реклама на ваксината.

9

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се стремя точно към естествена инфекция. Помните ли мантрата с която започнахте в началото на пандемията- че рано или късно ще се сблъскаме с вируса и ще се научим да живеем с него. Ами познайте- точно това правя и го прекарах без проблем. Сега когато плашите хората с делти, мю-та и не знам си какво, аз се разхождам спокойно навън.

8

Анонимен

преди 2 години

При всички положения има рискове. Но няма положение при което ваксина да дава по добър имунитет спрямо преболедуване! Ако някой лекар твърди обратното най добре е да си изяде дипломата и да отиде да копае картофи на село.

7

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Тази трябва да бъде съдена за подбудителство към самоубийство! Няма по-сигурен начин да получиш тромб от това да се набодеш при наличие на антитела!

6

Анонимен

преди 2 години

"Ваксините срещу COVID-19 произвеждат повече антитела от имунната система след преболедуване. Имунна система обаче превъзхожда ваксините, що се отнася до В-клетките на паметта.Независимо дали антителата са образувани от преболедуване или от ваксина, нивата им спадат до шест месеца при много хора. В-клетките на паметта обаче остават в готовност да произведат нови при среща с вируса."

5

Анонимен

преди 2 години

"Силните клетки на паметта произвеждат мощни антитела у преболедувалите, които могат да неутрализират нови варианти на вируса. При ваксинираните те се развиват само няколко седмици и не се научават да неутрализират новите варианти, пишат учени от университета "Рокфелер" в сп. "Нейчър"."

4

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Голямата цел е отличният естествен имунитет да бъде заличен и заменен с долнопробния краткотраен полу-имунитет от псевдоваксините. Съболезнования на измамените наивници.

3

ДртПрч

преди 2 години

Само преболедуването е достатъчно. Тая да си скъса дипломата!

2

Статия

преди 2 години

след статия, глупост след глупост...

1

Анонимен

преди 2 години

"Това го казвам не за да насърча хората да се стремят към естествена инфекция - това крие доста рискове и може да има усложнения." Ваксината не крие рискове и усложнения нали бе мозък?