134

Луна-президент

преди 2 години

Аз ще ви пея лично на ушенцето и на микрофона.

133

Анонимен

преди 2 години

всеки знае,че рапът е упадъчна музика, няма морал - културата е да се правиш на важен в някакво студио , това е квартален жанр там става , но за държава ..леле мале. Живеел добре ,ама може още по-добре нали. Тази софия да бъде отделена от България. Те репрезентират единствено чужди интереси, развъдник на изменници, които са толкова прости и слепи,че мислят че са спасители на цялата държава.

132

истина

преди 2 години

Два месеца ще бъдеш депутат в краткия парламент, после ще се чудиш защо пееш на полу празна зала. След АЛО измамници сега е време ва ПОЛИТИЧЕСКИ измамници. Клъвна.

131

АнонимеН

преди 2 години

ОЧАКВАМ ДОСТА ХОРА ДА БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА НЕ ХВАНЕ И 1% ! ЧЕ МНОГО СЕ ЛЪГА КАК ТАЯ ПАРТИЯ ЩЯЛА ДА ИМА НАД 1% ПОДКРЕПА!

130

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков "Бананаджии! Няма Русия, няма Путин." Има, има. Няма комунизъм такъв, какъвто си го мечтаеш докато *** червените банани.

129

Нагъзян Изотзадзе

преди 2 години

Уффффф, ша са пръсна от "почтеност"!

128

Българин

преди 2 години

Точно този, който "Има човек" навсякъде ли ще е промяната?

127

ицо хазарина

преди 2 години

обаде ми се бай кирчо и вика, ице, пали ладата, напраи от онея кебапчета дето си ги правИл едно време и пали гумите към букареш да ми земеш сертификатчето ама не ковидското ами онова дето уж не съм канадец. нищо че не си ваксиниран бате, кажи на граничарите че ме познаваш и че джо байдън също ме знае кой съм. а той е радетел за добруването на българите. тъй беши. и 200 гилки в кеш в едно куфарче даде ама това друг път че ви го разправя.

126

Тодор Живков

преди 2 години

Бананаджии! Няма Русия, няма Путин. Има евро-джендърски банан, и много, много студ през зимата ще ви влиза заедно с банана!

125

Бай Гроздан

преди 2 години

Нормално,заложено е първото място в надпреварата.Сега и ПП имат певец.Главното е да има представители на всички професии,за да си първи в класация.Никак не е зле,саже е добре.Кой сега е 1!

124

Имам човек

преди 2 години

До Анонимен "Или ще спреш да пишеш бунтовни песни, че няма да е удачно да плюеш срещу шефовете?" Ще пише бе, срещу който му кажат шефовете от ДС. :)))))

123

Оркестър

преди 2 години

Почтените шегуват ли се? Кирил Петков наистина се изживявакато рок звезда, ако това са му листите... Популизъм и само популизъм и фразичките Това е интересен въпрос. Харесвам песните на Ицо, но хайде малко по-сериозно.

122

Анонимен

преди 2 години

Ице, а ще напишеш ли песен за сметките за тока и парното? А името на Киро и Асен ще вмъкнеш ли в текста, че точно тия сладурчета подписваха като ненормални що им падне? Или ще спреш да пишеш бунтовни песни, че няма да е удачно да плюеш срещу шефовете?

121

Анонимен

преди 2 години

песните ги знаели половин България, ей това е заявка за победа стил Слави, почва се, сега ще се възкачат от махалите певците , това беше повратна точка. Който е бял човек тук ще бъда подтискан.

120

Дим

преди 2 години

Когато една партия разчита на певци и артисти да и събират гласовете - не ми я хвали!!!

119

Анонимен

преди 2 години

онова хей дрогарчето си, с което обикалят по "турнета" и пеят пред празни трибуни из цялата страна сгърчените си бълвочи и то ли че е депутат или само че върви до него и че му дръжи джеба? за едни фенки питам. а цъкаш ли още козче ице? нещо като тестове за дрога за парлиментоса? не мога да карам друсан ама мога да правя закони и да определям животеца на мелеони. как тъй? и цъкаш ли още козче или да те питам некое друго въпросче.

118

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков От лапане на червени банани си запецнал на една реплика. ДС ще те излекува и теб. Комунизма, за който бълнуваш, вече го няма и в Русия на Путин.

117

Я па Я

преди 2 години

ЛЕЛЕЕЕЕ,ТОВА УЧИЛИЩЕ ЗА ДРЕВНИ ЕЗИЦИ СТАНА ЛЮПИЛНЯ ЗА ПОЛИТИЦИ-ОН КУКУНДЕЛИЯ ПРЕЗ ТОШКО АФРИКАНСКИ ТА ДО ИЦО....Там все деца на наши хора по Тошово време учеха...

116

Спомняте ли Нешка

преди 2 години

И Нешка Робева се захласна по Бареков и след това обяваи ,че това е най-голямата и грешка в живота. Тук Ице ще се случи същото, жалко за теб. Няма бивш пяницаи бивш измамник. Ако не зачиташ законите и Конституцията и се считаш над нае няма как да правиш една държава правова и честна. Ти поне имаше принципи и морал които явно си изпял и си загубил. Дано след година поне като НЕшка да имаш доблестта да си признаеш грешката, но за мен вече си никой.

115

Анонимен

преди 2 години

Баси цирка стана тая държава. Големи пари се изливат от някъде да бъде сменен Боко. После тоя някой ще си търси да осребри инвестицията