12

Анонимен

преди 2 години

Беше доста забавно да изключиш дуплекса на комшията тъй като киснеше на телефона с часове!:)))))) ....Цум беше почти винаги изпразнен или претъпкан с нашенски стоки - брак!:)))) ....Обаче другарите си имаха сметки във външнотърговската банка и паязаруваха от Кореком с валута!

11

до 12

преди 2 години

Това не е вярно. Лихвата тогава беше нищожна под 1 процент. Сега 13 години работиш за банката и останалите 12 за апартемента. Кое не разбра?

10

Анонимен

преди 2 години

На запад пед-растия а в БГ мутрокрация,и към двете имам зверска непоносимост...няма ли как да се създаде система в която и двете чуми да не се толерират,или да излитам с Мъск към Марс?

9

Анонимен

преди 2 години

До 10......,,чакаш за апартамент 12 години,,По-добре да чакаш 12 г, отколкото да го изплащаш 25. Схващаш ли разликата?.....Аз я схващам, само че ти не схващаш че след като чакаш 12 години след това го изплащаш още 25 години с 200 лева средна заплата по правешки! Лошо е да си Прокоп, нали!:))))))))))))

8

do 5

преди 2 години

,,чакаш за апартамент 12 години,,По-добре да чакаш 12 г, отколкото да го изплащаш 25. Схващаш ли разликата?

7

Анонимен

преди 2 години

ПХуаухахуа! Как да не се подоиграваш на такива. Заото е живял в коша и не го било страх, пак да живее на бунище или каквото му е било животеца през 1990-а...

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4...Нали там се настаниха много пакита и индийци? Или те не искат да работят, предпочитат да са на социал?...Важното е че има социал за разлика от на *** вълна за българите в България! :)))))))))))))

5

Тоалетната хартия

преди 2 години

Е лукс. Използвайте рекламните материали от входа.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2....Русофилите, четете ли какво беше в комунистическия "рай" и кризата след като падна?...Опашки за почти всичко, режим на тока постоянно, задължително свалени чистачки инак ги няма, лукс ако се добереш до скапана българска тоалетна хартия, чакаш за лек автомобил 12 години, чакаш за апартамент 12 години, не можеш да излезеш от правешкия рай без изходна виза..........беше "рай" за червените ганюги!:))))

3

Анонимен

преди 2 години

Това което го няма е нискостебленото българско ганювистанско общество което пое пътя към гетото България по обясними причини.:))))))))))

2

Анонимен

преди 2 години

"Ние, които сме расли в България през 80-те и 90-те, просто няма как да се изплашим от случващото се във Великобритания" Русофилите, четете ли какво беше в комунистическия "рай" и кризата след като падна?

1

Нане

преди 2 години

дойче зеле е пародия на журналистика...