97

Анонимен

преди 2 години

Кой кум,кой сват,кой на булката брат-всички са у кюпа.Остава да ни кажат и кой е корумпираният лидер на партия в закона Магнитски.Не че,не се сещаме,де.

96

Анонимен

преди 2 години

проблема не е в офшорките а в недеклариране на бизнеса

95

Анонимен

преди 2 години

"Министър с офшорка. Хммм какво ли е планирал този бунак????" - с офшорка ама след министерството му....бунак мисли какво....и какво е мислил не е важно, а какво е направил бе бунак - НИЩО, 0-ла пачки и 0-ла дейност....ФАКТ

94

Анонимен

преди 2 години

Ама чакайте бе, откога офшорните фирми станаха незаконни ?? Всеки трети средно голям бизнесмен в БГ има офшорна фирма, целият световен корабен флот е регистриран на офшорни зони, цели бизнеси от целия свят са там, но това прави ли ги криминални ?? И пак измъкнаха любимата дъвка на протежетата на Прокопиев...Пеевски. За да може оскотелите *** по форумите и площадите да го дъвчат от сутрин до вечер. Ами да го гръмнат накрая тоя Пеевски и да се приключва с проблемите в тая държава !!

93

Анонимен

преди 2 години

И тези люде мислят за нас да не се разболее от корона да сме честни граждани да си плащаме Данаците и живеем почетено, само вижте ги как крадът и тъпчат по офшорки и те ще ме поочават на честност.

92

Експерто

преди 2 години

Тези новини и разследвания ще изстрелят електронните валути в небесата, няма по-лесен начин за пране на пари в инвестиция в нещо наистина непроследимо.

91

Работа работа работа

преди 2 години

Почини малко Ники, стига толкова работа

90

Анонимен

преди 2 години

Ще има още от нашите хубостници. Бройката е 150...Младенов - син на служител на щат към Първо Главно, чичо му и той посланик някъде по Сирия ли беше, малкият кумуняга се дистанцира уж от този режим, който го е изхранил, изучил в елитни колежи и когато дойде време да си узаконят далаверките, станаха СДС. Някои скачаха за благополучието на синовете и дъщерите на бившите червени другари, понастоящем червени капиталисти. Промяната за обикновените хора е от лошо към много лошо......

89

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам целта на тази Пандора. Притежаването на офшорни фирми и сметки по света и в България не е престъпление. Това ще рече, че притежателите им не търпят съдебно преследване. Хората на ръководни длъжности трябва да декларират наличието на такива средства, но това не ги прави негодни. Защо не се захванем с реални действия с цел изкореняване на корупцията и сивата икономика, вместо да ни хвърлят прах в очите с тази Пандора.

88

Блъско

преди 2 години

Министър с офшорка. Хммм какво ли е планирал този бунак????

87

Анонимен

преди 2 години

Тоя не беше ли спряган за кандидат на ГЕРБ за президент?Той ли пере парите на Баце в офшорки?

86

До шемет-Данко

преди 2 години

Абе стига с тоя Кирил Петков бре,той никога не е и няма да бъде фактор в тая държава,за разлика от Лоестият крадец а сега виждаме и неговият кум и той в кюпа!

85

Анонимен

преди 2 години

РАШКОВ с една преподавателска заплата натрупал 19 имота, ама не всичките били къщи.....вие ми говорите за офшорка дето няма дейност и пари за 9 години.....ДООООБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

84

а

преди 2 години

"Никито Младенов е държал офшорките където Джипко Бибитков е перял откраднатите милярди. ФАКТ!!" - как като няма пачки във фирмата, перяла е ВЪЗДУХ????

83

счетоводител

преди 2 години

Рашкооооов,Рашков е за разследване с 19 луксозни имота.Този Младенов е капчица.

82

ИТН

преди 2 години

Никито Младенов е държал офшорките където Джипко Бибитков е перял откраднатите милярди. ФАКТ!!

81

а

преди 2 години

Дам, БАЦЕ е виновен, щото някъв дето напуснал БГ и след това отишъл в ООН си регистрирал офшорка тогава. КОЯТО ДОРИ НЯМА ДЕЙНОСТ и ПАРИ......БАЦЕЕЕЕЕ НА КЛАДАТА!!!! ТОЙ Е ВИНОВЕН....с тези глупости го героизирате като костов едно време!!!

80

Данко Харсъзина

преди 2 години

До Анонимен....... бе ***,тук става въпрос за международно мошеничество........... Тук става въпрос за надути медийни балони, които пропагандата на фигуранта ще използва да прикрие за кратко тоталния провал на служебното си управление. Накрая и Пеевски и Младенов ще зрадат невинни. Но като заговори да мошеничество защо Радев иска от КС да спре делото срещу Кирил Петков със смешните аргументи, че вече не е министър? А и Асен Василев има офшорки, за него защо не пишат? Недосегаем ли е?

79

Българинъ

преди 2 години

Най-двуличното , което си пиеше двойно-късо еспресо в Тел Авив, докато слугуваше и мъкнеше куфари с долари в Газа.Затова и го изритаха от ООН-то с помощта на самата арабска лига след мирните договори с Израел.

78

Шорка

преди 2 години

Тая офшорка е подарък от кумеца му Баце.