178

Анонимен

преди 2 години

До Мата Хари "Има само един начин кюлчетата да са в това шкафче - Борисов сам ги е подредил там." Тъй като това е ОЧЕВИДНО невярно, следващия въпрос е: защо лъжеш, че вярваш на историята заради уж истинноста й?

177

Мата Хари

преди 2 години

Как обяснявате Чиваса до леглото на Борисов? И него ли Мата Хари го е вкарала?

176

Мата Хари

преди 2 години

До Анонимен: Има само един начин кюлчетата да са в това шкафче - Борисов сам ги е подредил там.

175

Анонимен

преди 2 години

До Мата Хари 196Може, ама требваше да знае, че ДС са всемогъщи в БГ :)))

174

Анонимен

преди 2 години

До Мата Хари "Моята версия е, че пистолета си е на Борисов, а "Мата Хари" няма - Борисов е вкарвал валутата и златото сам с джипката." Никой не коментира чий е пистолета. Тук интересната част е с "кюлчетата", защото фотоисторията е насочена към тях. Та, пак да питам: ако в охраняван комплекс охраната пусне човек, който по принцип не му е мястото там, според теб има ли други начини освен да се мине "през скенера"?

173

Анонимен

преди 2 години

Гласуваите за кирчо ще станеме наи богатата държава.само че няма да останат българи.

172

До КИРО:

преди 2 години

Кире, като влезеш в държавната вила, смени чаршафите, че не се знае какви змейове Горяни са лежали там.

171

Мата Хари

преди 2 години

До Анонимен: Моята версия е, че пистолета си е на Борисов, а "Мата Хари" няма - Борисов е вкарвал валутата и златото сам с джипката. Версията за Мата Хари не е моя. Вие си я развивайте.

170

Анонимен

преди 2 години

До Мата ХариТова е класика в жанра, да ти дойде манекенка и да ти се огънат колената.......хахахахаха :))) Бокича се върза на номера, за кюлчетата и еврото нема да коментирам :)))

169

процедурно питане

преди 2 години

а Бойко питал ли е?

168

Не е малко

преди 2 години

Киро поне няма да вкарва уличници в държавната вила, като някои бивши премиери. Даже бих го посъветвал: Кире, като се нанесеш в държавната вила, дезинфекцирай всичко, АМА ВСИЧКО!

167

Сосидж

преди 2 години

Е има си хас да не поеме тази тежка задача. Прокопии от къде ще цоца?

166

Гражданин

преди 2 години

Този нагъл тарикат вече раздаде и всички постове в държавата. Разбира се, не забрави и себе си. Боже, опази България от такива.

165

Анонимен

преди 2 години

До Мата Хари "Значи НСО са махали скенера от портала на държавния комплекс при идването на Мата Хари." Понеже виждам, че вярваш, че всичко е възможно (затова и вярваш на фотоисторията с кюлчетата), та да питам: ако в охраняван комплекс охраната пусне човек, който по принцип не му е мястото там, според теб има ли други начини освен да се мине "през скенера"? Тествам ти интелигентността тук, да не си помислиш, че не знам отговора. :)))))

164

Мата Хари

преди 2 години

До Анонимен " как злато и хартия ще се отразят на скенера! " --- поредното налудничево твърдение. Дайте да се върнем от начало: Как Мата Хари е внесла златото, еврото и пистолета в държавната вила? От къде е минала? Как става тоя номер точно, според вас?

163

Анонимен

преди 2 години

До ГЕРБЕРСКИ КРАДЦИ А докога ще пишеш в стил Рашков "утре ще има доказателства" и така вече с ГОДИНИ? Или мислиш, че тия, които са ти вкарали това в главата, го правят с мисъл за теб?

162

Анонимен

преди 2 години

Има хора в БГ, дето само с поглед ще те убият, Радев им е просто параван, тоест да си измият ръцете с него :)))

161

ГЕРБЕРСКИ КРАДЦИ

преди 2 години

до българин........И какво предлагаш да гласуваме пак за крадливите комунисти от ГЕРБ ами няма да стане.

160

Анонимен

преди 2 години

Къф скенер, бе ***! И как злато и хартия ще се отразят на скенера! Па мислете като пишете опорки. То от хора Завършили Симеоново акъл не може д се чака.

159

Зоро

преди 2 години

До Кирчо Ментето ! Да знае, назначиха на възлови позиции хора от тяхното НПО с цел овладяване на най-важните икономически и финансови лостове в държавата.