146

Анонимен

преди 2 години

Еми народа друго казва.Радев с 66% рейтинг,а ти с 15%. Коментара е излишен.

145

Анонимен

преди 2 години

Този човек разбира ли , че това е неговият край. Колкото откраднал, толкова.

144

Анонимен

преди 2 години

До до пияница мистик "А, ти наистина ли вярваш в суверинитета на колониалния резерват в който превърнаха Бг???" "В който превърнаха БГ"? Комунистите даже предложиха на СССР да станеш и ОФИЦИАЛНО колониялен резерват. Когато имаше възможност да станеш човек ти искаше и още искаш да се върнеш в същото време. Комунистите наистина сте шизита!

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 "Ако не беше гербав *** щеше да си наясно, че в такъв тип кампания е нормално първоначално да се ваксинират почти всички желаещи, а после да са все по-малко и по-малко." Странно, защо в нормалните държави процента "желаещи" не е 15-20, както е в България?Ако не беше Радев руски ***, щеше да знаеш,че това е разликата между кампания по ограмотяване на населението за рисковете от неваксинирането и отсъствието на такава и нарочното му саботиране, каквото направи служебното на Радев

142

пияница мистик

преди 2 години

До ръждата === Абе вие комунистите като пишете пр0стотии, лъжете типично по комунистически за пропаганда или сте с Алцхаймер? Всички с IQ над 100 помним как Орехчо спря Южен поток след посещението на тримата американски сенатори. Какво го набърквате Борисов за мизериите които творите, когато вие сте на власт. Пък и си има Google и проверката кога и защо е спрян е повече от лесна :)))

141

Мукарина

преди 2 години

До до пияница мистик *** е колония от 1878 насетне, омниг

140

до пияница мистик

преди 2 години

А, ти наистина ли вярваш в суверинитета на колониалния резерват в който превърнаха Бг??? -)))) Явно Мастиката ти идва в повече ако си мислиш, че ще ни позволят да изберем национално ориентиран лидер!

139

Пенчо Колев

преди 2 години

Ще гласувам за проф.Герджиков за ПРЕЗИДЕНТ!! От вчера СТРАХ тресе лагера на Решетника...Силата на СЛОВОТО срещу силата на ЮМРУКА !! А одеве ори Г.Любенов Танчето дебелата дупара се изложи за кой ли път като кифладжийка..Те отИТН много правилно са я преценили..ха ха ха :))))

138

IQ 3.14

преди 2 години

сбирщината ***, службогонци, шуреци, баджанаци и фуражки, населяващи политически обособената територия с много усилия може да бъде наречена народ. материала просто е такъв

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 "Хората в Европа започнаха да протестират срещу Ковида и насилствените ваксинации в различни държави, но тук не ги пускат тези новини." Странно, вчера се разхождах в един от големите европейски градове и протести не видях. Видях огромни маси от народ, който отива на работа, връща се от работа, ходи по ресторанти, снима се за спомен и всичко останало, което нормалните хора правят .... но това откъде да го знаеш ти, който по цял ден тролиш за неща, за които нищо не знаеш?

136

пияница мистик

преди 2 години

До 143 === Ами защото телевизия не гледам от година, само като дойде моята пускам музикалните канали, а и не мога по цял ден да ям, да евa и да пия или да ходя по кръчми :))) Така че от тук си набавям информация за положението в БГ, пък и е страшно забавно да ви чета 80 процентните като теб какви ги бръщолевите :))) След половин час излизам, така че ще си отдъхнеш, че няма да пиша. Знам колко ви боли вас комунистите, когато някой като мен ви посочи истината с факти :)))

135

Старшината

преди 2 години

Хората на герб са навсякъде и в момента извършват саботажи, за да се обвини кабинетът за всички несгоди. Как да има повече ваксинирани, като не искат. Насила ли да ги карат?!

134

не разбрал

преди 2 години

Скоро Борко се оплака, че бута месеца с 1500 лева, дали се е хванал в някой склад на едро?!

133

IQ 3.14

преди 2 години

До ръждатареакторите в козлодуй до момента са шест. а три пъти платихме едни, дето даже не ги и видяхме. колко са приходите от транзита на газ питай украинците. ще ти подскажа - минус един полуостров.

132

Анонимен

преди 2 години

Това нещо пак изпълзя. Вече официално целува задниците на Доган и Дебелян. Какво падение

131

Анонимен

преди 2 години

защо не си признае, че тия дето вадят кораба са назначени от него калинки? Чегъртане до кокал трябва и това ще продължи с години.

130

ръждата

преди 2 години

Винету, не се оправдавай! Имаше 12 години, за да промениш нещата в Бг! Да въстановиш БДЖ, да инвестираш в енергетиката - поне 3-ти ядрен реактор в АЕЦ Козлодуй, Южен поток който щеше да внася колосална сума в бюджета на държавата всяка година само от Транзита на Газ, да инвестираш в производството,сел. стопанство, високите технологии.. Вместо това заля държавата с Асфат в полза на автобусните и транспортни компании, купи 8 фърчила за над милиард, "построи" спортни площадки в обезлюдени градчета!

129

пияница мистик

преди 2 години

До Трак === А, и друго. Добре ще е да поумнееш малко, да се пообразоваш. *** прочети в Уикипедия какво точно означава етимологията на думата "диктатор". Ако ти се види сложно и не можеш да го разбереш, мога да ти дам пример какво точно е диктатор с конкретни имена - Джуджанка, Лукашенко, Ким Грух. Ти да си видял те да са загубили избори и да са слезли от власт :)))

128

Анонимен

преди 2 години

Тоя го мразя, но тука е прав. Оставени сме на свободно падане.

127

Щщщ

преди 2 години

Затри месеца, Радев върна Виденовото време - инфлация!