7

Тралала

преди 2 години

Тия сега кой ще подкрепят Радев или Панов?

6

Българин

преди 2 години

Окрадоха близо половин милиард от Хемус, и ги прехвърлиха да печелят избори, а сега щял да ни учи,че не трябвало да се краде! Добре се е научил да демагогства от своя ментор, Фигуранта Радев! Както казваше бившият му съдружник..."Измамник, но интелигентен измамник"!

5

Тралала

преди 2 години

Каква промяна продължат тия? Хората се умориха от промяна, Костов, Симеон, Бойко все промяна правят

4

Анонимен

преди 2 години

Асанчо, ама вие вече половин година управлявате. Не ги ли спряхте вече, че тепърва ще ги спирате. Подменихте всички областни управители, директори на болници, шефове на държавни предприятия и казваш, че трябвало да спирате кражбите... Ами кажете на вашите хора да не крадат и ние чакаме милиардите дето ни ги обещавате, като спрете кражбите.

3

Финансист

преди 2 години

Този миндебурин се изцепи преди 2 месеца, че имало 10 милиарда несъбрани данъци !!!! И какво стана с тези милиарди ???? Къде са , събра ли ги Кокорчо , или ги е събрал и си ги е турил в личнагта сметка ???? Защото беднотията ни стяга все повече за врата !

2

Анонимен

преди 2 години

""Единствената разделителна линия са по повод спиране на кражбите в държавата. Ако не ги спрем, няма да има пари за нищо", обяви Василев и допълни, че не трябва да се пипат данъците, но да се събират от всички фирми." На Спецов същото ли му каза, защото вие в един екип работите?

1

Асан

преди 2 години

Асен е дърт ерген има пари за всичко :)))