22

Всичко е режисирано

преди 2 години

Поредната изкуствено създадена с криза именно с цел предизвикване на инфлация, окончателно приключване на остатъците от средна класа. Вече ще има само свръх богати и роби, готови на всичко за храна, след което ще бъде съобщено че Земята видиш ли не можела да издържа 7 милиарда и ще се мине към плана за редуциране със 70% до 1 милиард с активиране на "ваксините". Цифрата 70% ваксинирани не е случайно избрана ...

21

Анонимен

преди 2 години

Правителството да помисли за народа си. Веднага да почва строежа на АЕЦ-а, без значение какво щели да кажат от ЕС. Ако нещо се репчат, нашите да треснат и те по масата и да кажат - Ние няма да оставим народа си на тъмно и студено. Ще сторим. Ако не ви харесва, излизаме от ЕС. Имаме реакторите, имаме всичко. Просто трябва да сглобим пъзела и сме готови. Стига сме се навеждали пред някакви хора с изкривени представи и болни мозъци. Вече 15 години им търпим глупостите дет идват една след друга...

20

Анонимен

преди 2 години

Еврочиновниците с всеки изминал ден се доказват като все по-***. Някои държави взеха да се усещат и нещата с пълна сила вървят и към други екзиди. Уж ЕС много зелен и хитър, затваряме де що има електроцентрала, освен газови, пригласяме на американците за санкциите към Русия и сега рязко му паднахме на воле на Питин. Усети, че ни държи за топките и ще стиска докаро може. Той си има тръба и към Китай, и обези плащат повече :)))

19

Мъдуран до 26

преди 2 години

А ти може да ми пръднеш на оная ми работа .Явно на това си свикнал.

18

Ха

преди 2 години

Нали не искат Северен поток 2?Нали щяхме да караме шистов газ с кораби от САЩ?Нали въглищата са отживелица и замърсяват?Нали атомните електроцентрали са опасни?Е, като искаш светлина, енергия и топлина, трябва да планираш и решаваш какво избираш: еко, политически коректно или енергийна сигурност.Това с "и вълка сит и агнето цяло" няма как да стане.

17

Мъдуран

преди 2 години

На им сега ВЕТа . Нали са много учени. Те хората са си го казали - от пръдня ,боя не става.

16

Анонимен

преди 2 години

Полша каза, че не я интересува Зелената сделка и няма да си затваря въглищните централи. От ЕС са я заплашили с големи глоби, не знам си колко илядарки на ден, това пишеше преди няколко дни в друг сайт.

15

дядо Мраз

преди 2 години

Ах, ще ви сурвакам аз, с празните тръби за газ.

14

Дедо

преди 2 години

Май до тука бяхме с електрификацията на автопарка в Европа .

13

Анонимен

преди 2 години

Защо европеиският съюз не договаря повече американски демократичен газ?

12

инж. Ганев

преди 2 години

Казах ви за енергоефективни климатици нЕколко пъти.Ще го усетите по джоба си Зимата!

11

Анонимен

преди 2 години

Не е ли време да кажем чао на този изроден проект Ес, да си отворим 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ, на свободния пазар да турим точка и бизнеса и народът ни да ползва най евтиния ток в Европа. Ще сме си на топло и ще гледаме по новините за студуващите европейци и ще даряваме родопски одеала на мръзнещите ни европейски братя.

10

Кукумберг ко речи?!

преди 2 години

Кво извркя по въпроса?

9

Аз казах

преди 2 години

Кога ще се разбере , че ЕС вреди повече, отлолкото да помага? То бива една след друга простории... Техните проблеми и умствени отпадъци трябвало всички да споделяме - *** лоените мозъци. Ееех, да имахме сега добри отношения с Русия, да имахме южен поток, да имахме аец козлодуй ня пълна мощност и аец белене ... Дали щеше да ни засяга тази новина

8

Иво

преди 2 години

Еми тъй ша е.. Искаме да се топли на климатик и да караме електрически коли, идва часът на истината. Ама май няма да се хареса на "зелените либерали". Щели газ от Америка да ми карат с кораби, дърводелци

7

Анонимен

преди 2 години

Не искаха договори за дългосрочни доставки на газ сега да карат на зелена енергия нали това искат лошото е, че и ние сме в кюпа заради тиквата.

6

ЦИНИК

преди 2 години

Жа спирате еликтриката ,ама бой и ебн ша има могу .Най напред цените,после режим-аман бря ! То съ не търпи веке !

5

Анонимен

преди 2 години

Махаме въглищните централи за да предотвратим парниковия ефект и увеличението на температурите, а сега пък вентилаторите и слънчевите панели не могат да смогнат на суровите зими.А сега де? Параграф 22.

4

Иво

преди 2 години

Р Р е виновен!

3

Анонимен

преди 2 години

"Континентът има остър недостиг на газ и въглища, което създава риск за мащабни прекъсвания на електроенергията, ако вятърните и слънчевите енергийни източници се окажат недостатъчни"------------------------Затваряйте атомни реактори, ТЕЦ-ове, откажете се от Южен поток, минавайте на перки и панели, имате предостатъчно енергия, нали така беше?