132

Анонимен

преди 2 години

Поредната партида политически гурбетчии налазили опоскана България , за разлика от предишните, тези са абсолютно дискредитирани . Единият крадец, другият лъжец. В екипа им най-ярко блести Спецов,

131

Анонимен

преди 2 години

От Брюксел искат дати за закриване на въглищните централи, иначе оставаме без парите за възстановяване от ковид-19. Вицепремиерът Атанас Пеканов обяви в "Лице в лице" за пореден път, че България няма да получи от Брюксел одобрение на своя План за възстановяване, докато не посочи датите, на които ще закрие въглищните си централи и не представи график за това. Дори тази пари да се вложат ицяло в перки у полето и соларнин панели, тока произведен от тях ще бъде 7-10 пъти по скъп, и при това няма да покрие дори малка част от битовото потребление, да не говорим за производството.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124Нали знаеш, че всеки отначало е света вода ненапита.....хахахаха :)) Ще дам съвет на Радев, понеже е мой човек :) Недей толкова ги лансирай тези никаквици, щото изглеждаш смешен, това ще ти попречи за изборите мен, ще изгубиш част от хората които те уважават :)

129

Бил Гейтс

преди 2 години

Тази хунта на Петков и Василев я субсидирам от собствения си джоб и тя има една единствена цел - да ваксинира и чипира всички вас насила ако трябва... Вие ми се опъвате и не искате да се ваксиевтаназирате доброволно, тогава ще стане доброзорно, никога няма да ви оставя на мира докато не ваксинирам всичко, което се движи във вашата страна...

128

Анонимен

преди 2 години

Чиновниците от държавната администрация на ГЕРБ-БСП-ДПС няма как да Ви допусне до властта. Трябва да се корумпирате като чиновниците. Или съкращавате две трети от администрацията или сте аут както ИТН!! Иначе няма да има пари за работещите истински Българи.

127

Анонимен

преди 2 години

126 Хора, инвестициите не идват при мошеници и руски слуги. Каквито са Радев, Рашков, Белчев и тези палячовци тук.

126

Анонимен

преди 2 години

БРЕ, БРЕ, БРЕ ГОЛЯМО ЕГО ИМАТ ТИЯ ДВАМАТА НЕЩАСТНИКА... НА ИЗБОРИТЕ ОТИВАТ ПРИ ЦВЕТАНОВ

125

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива. Децата ми спят спокойно!

124

Анонимен

преди 2 години

Хора, искайте да ни дойде Кирил - Кирил е куул, правил е стъди по ем би ей в Харварт - престижен западен университет, знае езици, като ходи в Европа при Европейците няма да ни излага и ще си поръчва кафето на английски, като го видят с костюм слим фит и с харвартски акцент и веднага Европейците ще разберат че имат работа с културен и образовен човек, а не с пpocт българин като Борисов завършил пpocта българска комунистическа милиционерска школа за пожарникар.

123

Ямболски цървул

преди 2 години

Платени ***.Не ви ли е страх,че някой ден може да ви се разкрие самоличността. И най малкото можете да ядете шамари? А да не говорим,че това,което правите си е чисто предателство и манипулация! Питам всички платени на всички партии!

122

РоРо

преди 2 години

Те ако са почтенни няма да са с вас!Почтенни като спецов предполагам

121

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не пише, че по времето на тези *** сме с 1 млрд. по-малко инвестиции. Освен това кои сте вие да поставяте условия? Славундера вече го издуха, ами вие сте наред, само народа може да поставя условия.

120

Анонимен

преди 2 години

121 Какво общо има газта от Русия с тези тарикати?

119

Мечо Кух

преди 2 години

Какво дефинира един човек като почтен?Та да сме наясно , кой какъв е...

118

Дайте килия на бойко

преди 2 години

*** на герП предатели!

117

Анонимен

преди 2 години

Тези искат да изместят някой, може би ДБ, или БСП или някой друг който руши схемите на олигархията.

116

Българин

преди 2 години

Хора, искайте да ни дойдат Кирил и Асен и да отприщат чуждите инвестиции да открият чуждите компании заводи да и да заживеем богато като германци, холанци и французи да се радваме на висок стандарт на живот.

115

Монката

преди 2 години

Е няма такава наглост.Крадеца да поставя условия

114

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха,ха, вие "почтените", дето крадете партньорите си и попълване декларации с невярно съдържание. Вие почтени, а ние, сме непочтени, така ли? Останалите, какви са?

113

Анонимен

преди 2 години

Да , обаче почтените хора НЕ ИСКАТ да работят С ВАС! :)))