63

Анонимен

преди 3 години

Е, вярно нема такава държава.Да идват турците или руснаците

62

Анонимен

преди 3 години

Нагли сте! Ако не беше Мангъров, половината деца на България щяха да умират. Имах стаж в неговата болница и ще ви кажа, че морбили, скарлатина и да не изброявам, са на линия, а той лекува тези болести. Идете при Атанасова да ви лекува децата. Кво чакате? Тя нали беше министърка на здравеопазването и много компетентна.

61

Az

преди 3 години

Браво на Мангъров. Никакви ваксинации, децата на училище без маски и без никакви такива, хората на работа също. Спиране на продажните телевизии, заради тях хората ги е страх, защото гледат постоянно едни цифри и нищо повече. Защо никой не спомена никога за държавите от третия свят, дали има там болни или нещо такова,защото тям няма кой да им сложи ръка нито СЗО или някоя такава друга организация.

60

Анонимен

преди 3 години

Алтернистът определено е зле с нервите. Ваксините са го довършили психически. Каквото си посееш, това ще жънеш.

59

Анонимен

преди 3 години

Абе кой го пита този, че пак захапа микрофона и плюе като лама, аман от тоя психар, жаден за внимание и алчен за пари, аре циба бе!!

58

Анонимен

преди 3 години

Защо по дяволите отразявате медийните изяви на АБВ? Та тези комунисти заедно с Мангъра взеха 0.4 процента, а после се вързаха за БСП за да измият срама. Защо? Защо? Кой ви плати?

57

Анонимен

преди 3 години

До Чоко Маските единствено се носят, когато живееш в среда с много прах, пример Пекин (пустинята Гоби редовно им докарва пясък и прах) :)) Иначе ако искаш да се предпазиш от вирус, требва с противогаз да ходиш, което си е неприятна работа....хахахаха :)) Да им слагат по един противогаз на децата и да припадат по класните стаи......хахахаха :)))

56

До Хахаха

преди 3 години

файзер са доказнхи престъпници ,осъдени за над 4 милиарда долара ! Вярвай им!

55

Анонимен

преди 3 години

на съвеста на този неук доктор шарлатанин е смъртта на почти 20 хиляди българи, това е абсолютното зло описано с библията - мангъров е точно копие - отвратително чудовище

54

Чоко

преди 3 години

не съм чул при ваксинираните от туберколоза някой да е изкарал ЛЕКА ТУБЕРКОЛОЗА . Същото се отнася и за едрата шарка. Няма леко прекарана едра шарка. Но новите ваксини ни пазят от тежко прекарване на Ковид, лекото е разрешено и ваксината не те пази. Смях в залата.

53

Анонимен

преди 3 години

Ако направят такави статистика в България интереса към ваксините ще спадне с 90 процента.

52

Анонимен

преди 3 години

БРАВО НА МАНГЪРОВ!

51

Чоко

преди 3 години

До Алтерниращ веганистШвеция 1375 случая в Израел 11396. Нали ваксините пазеха !!!!!!!

50

Radost

преди 3 години

Този е луд!

49

Дедо

преди 3 години

Две години тормоз , третиране , изнудване , дискриминация за твое ДОБРО . Без насилие не трябва да мине ! Тез, требе да се трошат ! Не , за да им го върнем , а за да се ЗНАЕ !

48

Шаши

преди 3 години

Ваксината наистина е много добра. Предпазва много успешно от... живота.

47

Анонимен

преди 3 години

Точно заради Мангъров умирали българите. А нещо да кажете за ска+паното ни здравеопазване, дето Атанасова го беше оглавила по едно време и после оня дедка, но не му помня името? Страхотни капацитети гербави. Мангъров е спасил доста деца, хиляди вероятно по време на кариерата си.

46

Асан

преди 3 години

Всички с маски на Спайдърмен и Ариел :)))

45

Анонимен

преди 3 години

До 47 От какво са починали тези българи?

44

Анонимен

преди 3 години

Защо да се инжектираме ако инжекциите не предпазват? Как се разбира кой щам е нов? Кога изолираха някакъв щам на някакъв "вирус"? Как се разбира, че някой е умрял от ковид? Какво е съдържанието на флакончетата наречени "ваксиони? От какво и как предпазват маските? Къде има "ваксини" за свободна продажба? Защо ковид отделенията са празни? Кой плаща за МОШЕнгиите там? България взима ли заповеди от психопатите в СЗО? Мерките законни ли са? Конституцията над тези мерки ли е?