290

ДПБ Карлуково

преди 3 години

Винаги следим с интерес приключенията на Храбрият бивш Премиер и неговите завистници!

289

Toy

преди 3 години

В такива дни, като днешния, нека бъдем по-смирени. Не сме еднакви всички и не е нужно. Това не изключва единението за да направим нашия дом България по-добро място.

288

Анонимен

преди 3 години

Обединението е на БЪЛГАРИТЕ... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед !!!Вирусите- чужди башибозуци нашествеиици и Предателите да умират !!

287

Анонимен

преди 3 години

Кога преди се са хвълляли от терасите по 10 000 и по 50 000 на телефонни измамници??? Хората имат пари. Но това няма да е за дълго.Сега като свърши лятото и опукаха парите по почивки идва Радевата гладна зима.Ще питат хората кон боб яде ли и магарее трева пасе ли?Тока ще стане лукс поради свръх скъпата му цена. Ще скочат всички продукти заради скъпия ток. Тогава ако няма протести значи българина ходи по протести само когато му се плаща.Видяхте миналото лято уж протести, а 13 депутата само имат.

286

Анонимен

преди 3 години

Борисов е милиционер

285

Знаеш как се убиват

преди 3 години

Хора по Сакскобурготски бяло братски - един малък, един дърт ти ги прикачат към тебе - един от миналото да те държи в шах в миналото , един млад да те държи в шах в бъдещето .... Не е нужно да ги познаваш, важно е те да познават теб .... И тук там рушвет ....

284

Анонимен

преди 3 години

Настъпан червей преди да умре жидали ли сте?

283

Захари

преди 3 години

Абе ,случайниците на случайника Рундьо са изтре-Щяли от страх та чак озверели към Борисов?!Виждам,че Рундьо е уплашен от бъркоча който забърка и не смее да се обажда да отрича истината казана от Борисов .Затова си е назначил смешни , жалки никакви троляци.Работете случайниници на случайника Рундьо ,да спечелите някой лев и без това сте безделници

282

Анонимен

преди 3 години

НЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ, БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ СРЕД ОТЛИЧНИЦИТЕ В ЕВРОПА, ТАКА КАКТО ГО РАЗБИРАТЕ ВИЕ. БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ЖЕЛАЯТ КОРУМПИРАНОТО ВИ УЗУРПАТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ С МНОГОБРОЙНИТЕ ВИ КАЛИНКИ, БУШОНЧЕТА И ДРУГИ СЛОНЧЕТА, С ПОСТОЯННОТО НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, С РАЗДАВАНЕТО НА НАШИТЕ ПАРИ ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА ПРИЯТЕЛСКИТЕ ВИ ФИРМИ - ЧЕРНИ КАСИЧКИ, А ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ЗАЕМИ, КОИТО ПОТЪВАТ НЕЗНАЙНО КЪДЕ!!!

281

Анонимен

преди 3 години

Заедно ще успеем, вика Баце. За него обединение означава всички да мълчат послушно, а той само да повтаря "Аз, Аз, Аз...". Айде, знаеме се!

280

до 327

преди 3 години

Кой е обеднял? Ела да видиш кво става на паркинга! Няма къде да паркирам. Вече имат по 3 коли в семейство. Съседите цяло лято къртиха и ремонтираха. Ремонти за по над 20 бона правят. *** виж на границата кво е! Всичко живо юруш към Гърция щото са бедни ли? Гледай кво става в хипермаркетите! В количките по за над 150 лева храна. Хладилниците пълни. Казаните пълни с храна. Кога са били казаните пълни с храна преди 15 години? Банките спряха да приемат депозити.Банките се пукат по шевовете от пари.

279

Анонимен

преди 3 години

Ти и обркръжението ти от мъстии все още създавате смут и това, ще свърши след третите избори като станеш 3 или 4. И тези, които са сега са крадци и гадове, но бедна и корумпирана България предлага само гадове като теб тикво. Истината е, че няма за кого да се гласува.

278

Анонимен

преди 3 години

Радев гледа да се отърве от управлението...Не му се получава....

277

КЛ

преди 3 години

Поредната гавра с национален празник от страна на Бочко и компания. Поне по празниците да не плюе или самохвалства това подобие на човек. Гнусно е.

276

Анонимен

преди 3 години

A Боко я изведе до невидими висини.Корупция,бедност,болест,демографски срив,тотална липса на инвестиции.

275

Анонимен

преди 3 години

Борисов е стабилен и се грижи за хората и държавата...и имаше просперитет. Сега се плюем и се обедняване по медиите. Резултатът е високи цени и масово обедняване

274

Анонимен

преди 3 години

Бацето е велик.Жалко че го няма Калоянчев да го изиграе.

273

Анонимен

преди 3 години

При Бойко българите обедняваха умерено със стабилно темпо. А сега ще видите след промяната какво се казва обедняване!

272

Анонимен

преди 3 години

Бочко,лошия мат'рял,както наричаш народа,вече се осъзна и нямаш шанс пред него.Само яко захлебилите покрай тебе неистово те бранят и те искат обратно.Край!Свърши твоето царство.Бай Ставри те чака с отворени обятия.

271

Анонимен

преди 3 години

Радев се дъни...корупцията се вихри, мигрантите ни налазиха, КОВИТО пак ни почна.....само вдигнаха цените и си вдигнаха заплатите