317

absurd

преди 2 години

Тиква, на теб ще ти приляга да управляваш селска кръчма,нищо повече.Просто толкова ти е багажа.

316

Бонго Бонго

преди 2 години

По добре Радев коремното да иде на ринг с Бойко и да яде шамари като ученик

315

Мъдуран

преди 2 години

Като почне масовото изчегъртане на ГЕРБерите ще застана пред Бюрата по труда да аплодирам. Метла за всички Торбалани на държавна работа. Шут и в повременната заетост!

314

Социолог

преди 2 години

Няма да има редовно правителство дори и след като Радев бъде преизбран.

313

Анонимен

преди 2 години

На този трябва тотален игнор, тогава ще се побърка. Ще го благославят само трите останали герботрола

312

Нещастника

преди 2 години

Радев колко плаща от нашия джоб на троляци те си?

311

Анонимен

преди 2 години

Тоя Борка е мизерабъл, никога няма да излезе с открито чело да се бори за нещо си. Пълен цвък е. Като мрази Радев и му е толкова противен да се изправи срещу Радев гърди срещу гърди и директен сблъсък, но тогава ще видимм кой колко струва реално, а той не го иска.

310

Анонимен

преди 2 години

Не искаме 100 милиона аванс ,може и един,но да е аванс.

309

Анонимен

преди 2 години

А със спирането на Белене беше спряна и възможността за евтин ток.

308

Моляяяя?????

преди 2 години

Каквоооо? Какво речеееееее? Просиш си го!Предайте на Страсбург ако обичате, че знам да чета! В регламента е написано така: Че Съдът не се произнася за актове на държавата, който би могло да нарушават човешки права.Нищо не е написано за актове, които явно нарушават човешки права и създават дискриминация.

307

Анонимен

преди 2 години

Цената на тока е поради немският диктат в ЕС и глупавото решение да се използват неефективните технологии на слънчевите панели и ветрогенераторите за основен енергиен доставчик в Страната под немският и американски диктат Борисов спря ЮП и Белене при което цените на тока нарастнаха.Бизнеса е пътник в БГ няма как енергиино неефективен панел с ниско КПД да осигури ниски цени на тока и все по-зле ще става със спирането на въглищните централи поради новите еко изисквания.Борисов спря Белене

306

Анонимен

преди 2 години

Нека Борисов се изправи срещу Радев в директен двубой, но това никога няма да го видим, а ще бъде интересно, но няма. Този страхливец и на делтапланер да се качи, ще се напика от шубе. Само на сигурно играе.

305

Анонимен

преди 2 години

Евала Баце само така докато ушатия диктатор не бъде свален никакво Правителство Всички достойни българи да излезем и да подкрепим Герб и Бойко Борисов срещу ушатия диктатор на Протест братя българи срещу ушатия кремълски окупатор

304

Анонимен

преди 2 години

Чебурашке ти си един неприкрит нацист ама ващо време свърши още 1945-та

303

Анонимен

преди 2 години

Малиииииииии тоя от лой не може да диша

302

Хюго Бос

преди 2 години

Новата опорка- диктатора Радев! Колко са жалки! Не разбират ли, че тази опорка, написана от чужди ПР само качва рейтинга на Радев. Ама толкова си може еднокнижникът

301

Дивак

преди 2 години

До ЧебурашкаТова че има просперитет в България в последните 15 години е явна и неоспорима истина. ЛЪЖА е обаче мантрата, че това се дължи на управлението на ГРОБ. Те просто се сложиха ръка върху потеклия от ЕС по линия на членсвтото ни огромен паричен ресурс и прекалиха с кражбите. Всеки друг на тяхно място щеше да се справи по - добре. България прогресира по стечения на обстоятелствата и заради международната конюнктура, а не заради крадливата партия ГЕРБ. Язък за името. Посланието е добро.

300

Анонимен

преди 2 години

Бокич,кога ще върнеш заграбените от народа 10 милиарда?Къде скри пачките и кюлчетата?

299

Сата НАТО

преди 2 години

"Ако не можете, потърсете ме, ще ви свърша пак работата", завърши лидерът на ГЕРБ. ----////----- :)))). Кой там отговаря за лексотана? Я бързо му дайте да си зибне!

298

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо от диктатор видяхте ли Лукашенко с калашника в ръка ето това е лидер.Беларус произвежда трактори багери комбайни изнася пшеница оръжия и тн високоразвита държава без безработица.