15

Анонимен

преди 2 години

Нещата, които казва са ясни за всички ! Само отровените на паважа надяват истерични крясъци на несъгласие, но без фрустрация няма как да се мине...

14

Гробари на щурм

преди 2 години

Явно се наливат достатъчно пари в интернет тролщината на мафиотско-клиентелистката "партия", чиито кукловоди се надяват да довършат България. Страхотна логика - понеже противниците им показаха, че за нищо не стават, хайде пак в стабилността на мизерията и тоталната корупция. И малкото останали способни за нещо ще си се изнизват през Терминал 2, останалите ще изследват колко още надолу може да слязат в дъното на Европа. Каквато нацията, такава и политиката, друго няма откъде.

13

Анонимен

преди 2 години

Партиите на "Протеста" трябва моментално да напуснат парламента....Обърнаха държавата с главата на долу!

12

Харалан

преди 2 години

Първо да прокара червените линии между социологията и социалната антропология.

11

Анонимен

преди 2 години

До 5и пияницо мистикчо я кажи сега ти колко ръчни одари на въпросната спомената от теб докато се осъзнаеш че гроздето било високо. Предполагам в кръчмите от дето си се пръкнал ще намериш нещо подходящо, ако ли не на село има козички Смехотворецо.

10

Тоя

преди 2 години

За двайсет кинта и майка си ще продаде. Но иначе е мн принципно гепирастче. Ся кинтите на Севда явно свършват и тоя се ослушва като свинкя в храсти откъде ще му дойде калемът.

9

Сметалото

преди 2 години

Тоя от извесно време сам си плюе по лицето. Наистина, заработва кинти от Герб ама дали си заслужава ?!

8

пияница мистик

преди 2 години

До 3 === Ти на кое викаш "старото и уродливото"? На ГЕРБ ли? Дето при тях 12 години имаше супер стабилност и последователност, заплатите станаха по 2000 и храните бяха супер евтини, а олиото 1,80. години наред. Построиха 2 магистрали и метрото пак Борисов го направи и го разшири до 3 лъча. А сега тези новите, неориентираните аутисти какво направиха? Токът с 40%, цените на храни и услуги тройни. Спряха Хемус и метрото и само се чудят как да окрадат ББР. Ако ГЕРБ са "старото и уродлвото" искам го

7

1280

преди 2 години

Първо никой никого не е викал да чегърта, те сами се назначиха за чегъртачи под юмрука на потника. Второ Кирил Петков не знам какво е бил изринал, но всичките му "бомби" се оказаха кьорфишеци. Трето разрухата и хаоса все още не са започнали, тепърва идат. След тези избори нещата няма да са много по-различни в парламента, но ако искаме да започнем отнякъде трябва да се разкара разединителя на нацията, човека виновен за целия хаос - Радев. Тотално некомпетентен, лика-прилика с платените протестъри

6

Анонимен

преди 2 години

С чалгаря и мутрите няма къде другаде да идете! Пак за тях да гласувате!

5

пияница мистик

преди 2 години

Харланчо, как е Даниела Серданова, заeби я тая политика :))) Четох, че си и купил апартамент за над 1 милион евро зад опашката на коня, пък тя отказала твърдо да ти ражда дете :)))))))))

4

Анонимен

преди 2 години

Ще изчегъртаме себе си... ...без остатък...

3

Анонимен

преди 2 години

"Социалният антрополог" (?!) много се старае, но не може да прикрие пристрастията си в полза на ГЕРБ. За да започнеш да градиш нещо ново и положително, първо трябва да премахнеш старото и уродливото, защото ако не го направиш, то винаги ще саботира програса. Както прави в момента ГЕРБ. Това е, г-н антрополог, та макар и социален!

2

Анонимен

преди 2 години

ХА-ХА-ХА! ХО-ХО-ХО! ХИ-ХИ-ХИ!"Бяха много атакувани и тормозени"!!! Е това беше вица на деня!!! Разсмяхте ме от сърце!!!Мафията в Италия също беше много атакувана и тормозена, много повече от нашата! ХЕ-ХЕ-ХЕ!!!

1

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Харалан навремето минаваше за достоен човек, но както се хвана с една бивша мутреса, не може да й надвие на харчовете, и не се свени как изкарва кинти момчето.