31

petrun4o

преди 16 години

Ако всеки човек,който е бил нападан от улични кучета и поне веднъж е бил ухапан от тях,отрови поне едно улично куче, София за една вечер ще усъмне без нито едно бездомно такова.Хора дайте да намалим проблемите на града ни с един.Аз вече започнах.

30

преди 16 години

А бе какво се седнали да съжалявате кучето! Нас ни убиват всеки ден вече и не по малко, а направо ни разстрелват и НЯМА КОЙ ДА ОСЪДИ УБИЙЦИТЕ,дори не ги тъурси? Това означава ли, че живота ни е по малко ценен, отколкото на кучетата? Ей, сбъркана държав отвсякъде!!!!!!!!!!!!!!

29

Анти Мирчева

преди 16 години

Ама, Мирчева. Я първо да те нахапят, а после пак да ги защитаваш. Или ако искаш да ти бия два шамара, за д апроверим твоята морална гледна, че трябва с добро? Като те е толкова грижа си прибери 5-6 улични *** у дома, а не да ги храниш и развъждаш и после, аз съм природазащитник.

28

дсдсi

преди 16 години

И аз да бях и аз ще ги стрелям тия кучета. Писна ми вече от тях.Мирчева вземи се разходи късно вечер по кварталите(Люлин,Младост и особено препоръчвам Студентски град) и тогава говори за човешко отношение към животните.Като те подгонят 7-8 помияра и тогава ще викаш на помощ някой с пушка да те спасява.Или не сетих се,ще дадеш твоето тяло, да бъде оглозгано в знак на твоята доброта към тези висши същества.

27

gothic

преди 16 години

тебе нападало ли те е бездомно куче? Или и ти си от тези, които ги хрантутят на улицата, но ги държат надалече от домовете си? те тия са за стрелба, а не кучетата. Защото животинките очакват всеки да им подхвърля по нещо и ако не го получат, се изнервят. А случвало ли ти се е *** да събори количката на бебето ти? А виждала ли си как под прикритието на нощта от бус на "Зоомилосърдие" или каквито там бяха, се разтоварват кучета в софийски квартал? Иначе е много лесно да си хуманен на чужд гръб...

26

sn

преди 16 години

Смърт за гадните ***. Трябва всичките да се застрелят. Как е възможно столица в 2008ма да е пълна с гадни ***?

25

jabata

преди 16 години

tezi pomiari ne sa se vzeli ot gorata. i kolkoto i da se troviat i streliat vsiaka godina populaciata im se uveli4ava lqtoto, kogato grijlivite stopani zaminat na more i niamat na kogo da ostaviat ku4eto. moje bi edna solena globa 6te pomogne.

24

парадоксално

преди 16 години

Защо никой не осъди *** организация "Грижа за бездомните кучета", когато преди няколко месеца покровителстваните от тях животни нахапаха момиче и то лежа в болница с опасност за живота?!

23

аз

преди 16 години

... и мястото им не е на улицата. Който ги защитава да си ги прибере у дома. Не е нормално да не смея да сляза от колата си 10 мин и да чакам, защото малка глутница от 15 - 20 кучета бодро крачат покрай строежите в близост до УНСС... а и не само там, пред блока ми се събират 5 -6 пумияра всяка вечер, не знам кой ли ден ще нахапят някого.

22

Huko

преди 16 години

на организации "Грижа за бездомните кучета" да им *** в устата!

21

тези дето съдят чо

преди 16 години

тези дето съдят човека що не събират по тротоарите

20

BenSherman

преди 16 години

Обичайте животните! браво мраво.. Жалко е че се случват инциденти с хора и с бездомните кучета... но защо има бездомни кучета? щото някой си пуска кучето на вънка като се е разгонило или щото изхвърлят малките кутрета! .. ПАК НИЕ СМЕ ВИНОВНИ!

19

Did

преди 16 години

MI BRAVO NA 4OVEKA...PRAVILNO PRAVI, KOLKO MALKI DECA BQHA NAHAPANI OT BEZDOMNITE KU4ETA

18

Мирчева

преди 16 години

По отношението към животните се познава степента на човечност. Това куче на улицата и многото други не са се появили от нищото. Такива храбри и безкомпромисни бабаити са ги изгонили, защото се е оказало, че да гледаш животно трябва да си отговорен. Как може да защитавате човек стрелял по животно но улицата в жилищен квартал. Та този индивид е някакъв анахронизъм, изкопаемо някакво. На мен той определено ми пречи. Май трябва да го застрелям според първосигналните ви коментари. Кучетата хапели - ами ще хапят, такъв е видът им. Въпросният ловец би хапал много повече ако природата му беше дала възможност. А той си купил пушка - да ловува, да се прави на мъж.Жалко същество. Малко му е да го съдят.

17

преди 16 години

Абе тея защитници що не ги затворят в една клетка с глутница бесни кучета пък после да ги видим дали още ще защитават псетата.Браво на човека,само така след като Бойко не може да се справи с проблемите в София.

16

Васил

преди 16 години

Господата природозащитници, като ги е толкова еня за "горките животни" да си вземат по едно куче, да си му плащат данъка и така няма да има бездомни кучета! И да вземат да погледнат статистиката, че сме на първо место по кучешка тения при децата!!!!! А те ще ми говорат за тъпите ***. Кое господа природозащитници е по-важно? Живота на ДЕЦАТА ни или тъпите кучета?

15

peter

преди 16 години

Много хубаво е направил човека, време е и тези от закрила на животните някой да ги стресне малко. А щом никой не ги маха *** от улицата време е да ги махнем ние.

14

jabata

преди 16 години

edno e sigurno, 4e s kur6um e dale4 po-humanno. koito ne e vijdal kak se ma4i natroveno ku4e samo toi moje da slaga otrova: mnogo e gadno

13

ay

преди 16 години

Всички до едно да се избият ***, ами колко са смъртните случаи в който помияра е виновен.Евала човече, ако всички сме като тебе до сега да не е останал ***.Колко много хора ги е страх ,като тръгнат на работа сутрин заради тея заразляци *** .Смърт на ***.Колко много деца бяха изпохапани.То хора трепят па нищо, те па за едни въшливи ***.

12

преди 16 години

6opi opravete si kirlivata stolica ot vsi4ki drugi problemi i togava se zaemete s ku4etata.Nali Sofia e evro stolica.