73

Анонимен

преди 2 години

79 стига с тоя Харвард! Самия Киро си призна, че живее в България още преди да завърши и после се усети и почна да ги мотолеви едни. Няма Харвардска диплома, има купено копие от нета за 600 $. Вижте интервюто му в БТВ. А и защо не се пита Харвард вече дали наистина е издавал диплома?

72

Анонимен

преди 2 години

64 Националните предатели работят за руските интереси, лобират за "Грипен"-ите, сделка с руско участие. Лобират за сваляне на санкциите срещу Русия и ако България е потвърдила с "да", това решение на ЕС. Покриват руските шпиони у нас, които са пряко замесени в оръжейната афера Чехия-България. Изнасят квалифицирана информация от президентството, за Русия.

71

Анонимен

преди 2 години

Ако беше успешен в Канада дали щеше да захвърли паспорта? Тук май му поднесоха далаверите на тепсия и май му хареса.

70

Борис Марков:

преди 2 години

Баща и син Петкови ошетали околовръстното, купували и продавали на данъчна оценка. Е, сега далаверата е около 50 пъти по-голяма от стойността на апартаментите на всички политици, на който им се е в а мамата да се обясняват. Между 50 и 60 пъти!!Браво! Ставам прав в сладкарницата и аплодирам таквиз патреоти!Да живей Кралицата!П.С. Оп, пардон, поправят ме колеги. Не само на данъчна оценка, а синът е консултат, за да приберат разликата от парите. Т. е. има и пране.

69

Анонимен

преди 2 години

След края на мандата си Кирил Петков ще замине за Канада, след като си излежи присъдата, разбира се....

68

Анонимен

преди 2 години

Като уволнят Кирчо ще отпаднат и решенията му... Двамата с Чорапа са закононарушители (престъпници).

67

Анонимен

преди 2 години

Троловете герберски съвсем се объркаха . Петков идва от Канада , страна зависима и васална на САЩ , нещо като нас . Ако изпълнява поръчки , то ще е на Вашингтон . Въпреки това повтарят - москва туй , москва онуй . Вярно , че трябва да си заработвате надницата , ама поне пишете нещо смислено

66

ИСТИНАТА

преди 2 години

Гербаджий ВИЕ ТЕ ЛИ ГЕРБАДЖИЙ КОМУНИСТИ И ДС МАФИОТИ ВИЕТЕ ,ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТО КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИИ АЛ ДЖАЗИРА ПУСНА ФИЛМ ЗА ДИКТАТУРАТА И МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СРАМОТА.

65

анонимен

преди 2 години

Гражданен на чужда държава уволнява българи.Президент посочен от чужда вражеска държава управлява страната ни.За 4 месеца правителството на Раден повиши цените на храните, горивата и услугите. Това само за 4 месеца. БСП искат временното правителство за постоянно- искат народа да мизерства и да нямат пари за лекарства.

64

Анонимен

преди 2 години

Срам и позор за Радев. Първо, защото знае че Петков е в нарушение на Конституцията, но го държи. И второ, защото използва Петков като изкупителна жертва да му подписва договорите, които е обещал.

63

Анонимен

преди 2 години

Казаха, че Кирил Петков го готвят да смени Христо Иванов. Готви се преврат в ДБ, за да сменят лидера и да не се позволи на ДБ да издигат собствен кандидат за президент. Ще видим скоро дали е истина.

62

Анонимен

преди 2 години

Виждаме рокади, уволнения, уреждания на наши хора - за нас обикновените данъкоплатци какъв е точно резултата, ***?

61

Анонимен

преди 2 години

Киро е никой. Парцалена кукла. Всичките й действия са НИЩОЖНИ.

60

Анонимен

преди 2 години

Директора на ДКК няма да напусне поста защото освобождаването му е незаконно.

59

Анонимен

преди 2 години

Браво млад човек завършил харвард,ето такъв човек заслужава да бъде премиер.А тука са впрегнали троловете което показва че човека е на прав път.За ужас на изперкалите от злоба герберасти.

58

Анонимен

преди 2 години

Един и същи човек във форума, брависва Петков. "Браво", се казва на магарето. Всеки път, когато бъде полезно...

57

Анонимен

преди 2 години

Те дори ида не затворят завода, след Киро от оръжия ще вземат да правят тенджери. Само дето се чудя с тропане по тенджери дали ще уплашим някой на границата ни. То верно че казват че талибаните били като змии и гущерици, ама аз все си мисля че са хора и че се плашат от закон и добре оборудвана армия, а не от войничета тропащи с черпаципо тенджери.

56

Анонимен

преди 2 години

Понеже е незаконно назначен, вероятно и актовете, подписани от него ще се сметнат за незаконни в съда. Такава е логиката на нещата, каквото и да напишат тук почитателите му.

55

Анонимен

преди 2 години

ЩОМ ХУНТАТА НА РАДЕВ РЕВЕ, ЗНАЧИ ГЕРБ СА ПРАВИ

54

Анонимен

преди 2 години

68 Петков е напъхан в "техния клуб", както се изрази баща му. Радев и престъпната му група, командват всяко действие на Петков. Сега много бързат да се харесат на Русия с уволнението в оръжейните заводи, защото много скоро, харвардецът е аут, от министерския пост.