88

Анонимен

преди 2 години

До маймунски аденовирус Ехааааа. Значи, при всички положения губиш и то защото си избрал да се правиш на "улав" както се изразяваше баба ми. Един въпрос: някога мислил ли си да се ориентираш към четенето и знанието, за да вземаш правилните решения, или с "маймунския аденовирус" в главата през живота ще я караш? :))))

87

Анонимен

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти." Ха ха ха, театър на абсурда. Вирусът не е прочел проучванията за 99% ефективност на ваксината и си заразява наред.

86

Анонимен

преди 2 години

Много повече тестове се правят, отколкото от преди. Засичат се безсимптомни, леките случаи се тестват ...виж колко имат в болница те и виж нас!

85

Анонимен

преди 2 години

Вече и най- заклетите ваксъри разбраха ,че ваксинираните заразяват с невиждана ярост и те разпространяват вируса .Скоро тези с трета доза ще пълнят крематориумите до дупка.Ама вие се ваксинирайте бе беее бееееееееее бийте си скъпоценните ваксини пълни с елексира на живота лично забъркан от Бил Гейтс.

84

Анонимен

преди 2 години

Вирусът работи срещу фарма мафията и сатанистите. Не признава привилегии и сертификати за ваксинация. Винаги, когато човекът е мислел, че може да победи природата, е греша и последствията са били катастрофални. Така е и когато се прикрива истината.

83

Анонимен

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти." Хора, четете ли и разбирате ли какво пише? Това е пълна подигравка със здравето и живота на хората.

82

Анонимен

преди 2 години

Казваха ви хората, че това не са ваксини....

81

Коста

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти" . Как може да не са поставили 3-та доза, те нищо не са направили така .... шегата настрана . Цифрите са идентични с тези на вълните , когато нямаше ваксини . Май май няма особен смисъл от тях . Пък уж по-леко го караш , ама ходи го докажи нали !

80

Хахаха

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти", каза Зарка. Т.е. има, които са два пъти! Еми... Честито на умнокасивите!

79

Анонимен

преди 2 години

До До 85 - и под статията за умопомрачителния провал на "ваксината" ли точно намери да се пишеш от "умните ваксинирани" хаха

78

Анонимен

преди 2 години

До 85 "опитват да вкарат колкото се може наивни и неграмотни хора в капан".......?? Какъв е капанът? Че няма да се набодат със зловреден експеримент, който не предпазва от разболяване и от тежко боледуване? Страшен капан...

77

До 85

преди 2 години

По-лошо е, наистина го мислят... един мъдър политик бе казал: 80% е кофти матриал. около 20% са ваксинираните, сметките са точни

76

маймунски аденовирус

преди 2 години

До 88 - не "печеля", а какво ще спечеля ако се преструваме че работи и принуждават всички да се бодат, засега с две, вече с три, догодина с четири и пет дози - за нищо? С надеждата че може би ще проработи? Което вече е ясно че няма да се случи?

75

Ха ха ха

преди 2 години

Тоя вирус спрял да признава сертификатите за ваксинация.

74

Анонимен

преди 2 години

До маймунски аденовирус Дори да не тролеше ( а ти тролиш) не можеш да спечелиш: ако "ваксинационния експеримент" се провали, значи нямаш защита и вируса ще продължава да ни затваря, а ти да обедняваш. Ако пък не се е "провалил" оставаш изложен на риска от сериозно разболяване в много по-голяма степен. И в двата случая не си от много умните. :)))))

73

Анонимен

преди 2 години

Ясно, две ваксини работа не вършат, но с три получавате пълна защита. Циркаджий.

72

маймунски аденовирус

преди 2 години

Споко бе, имате право да се самозалъгвате колкото искате и да си съчинявате всякакви оправдания защо ваксинационния експеримент видимо се проваля. Сигурно е заради "антиваксърите" хехе

71

Анонимен

преди 2 години

До До 79/80 "Мен не ме мисли, ама като измрем всички боцнати и останете на цялата планета само бг конспираторите, африканците и Сорос. Тогава не знам какво ще правиш." Подозирам, че голяма част от анти-ваксърите всъщност са платени ***, които са се ваксинирали и просто се опитват да вкарат колкото се може наивни и неграмотни хора в капан.

70

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли, всеки който не е боцнат три пъти е антиваксър.

69

Анонимен

преди 2 години

До маймунски аденовирус Не съм виновен, че списвалия статията е неграмотен и прави тавтологии. Поначало за да си в интензивното СИ в тежко състояние. За Израел няма данни да имат толкова хора в интензивните. И журналистите са ни като анти-ваксърите. :))))