286

Зозо

преди 2 години

Кутев одеве по ТВ каза, че пари няма. Медици, туризъм, предприятия протестират. Май не ви отърва, а? С третия мандат нищо не става, няма бройка.

285

Обяснение 3:

преди 2 години

Искаш да обясня термина върховенство на закона, дискриминация, нацистки практики?И после да няма саморазправа .... Пет години аз не мога да си подуша кафето от мозъчна травма!

284

Анонимен

преди 2 години

302 Протестът на момичетата и момичетата бе подменен, употребен и манипулиран. Умишлено, бе посочен за враг ГЕРБ, която е европейска партия, членка на ЕНП, с висок рейтинг у нас. Пропагандната машина накапутите от все още живата ДС, се погрижиха за това.

283

Анонимен

преди 2 години

има такъв народ си сменя името на няма такова правителство

282

Наско Тигъра отКОТЕЛ

преди 2 години

ТОЗИ УЧИНДОЛСКИ ПАЦИЕНТ, ЗА СЕБЕ СИ ЛИ ПИТА ?? НАИСТИНА Е *** И ЛУД..ХИЧ ГО НЯМА СЛАВКАТА....НЕГОВАТА ТРУПА НЯМА ДА МИНЕ БАРИЕРАТА НА НОВИ ИЗБОРИ !....КРАЙ, КРАЙ КРАЙ КРАЙ ...ФИНИИТТОО ФИНИИИШШШШ.

281

Анонимен

преди 2 години

Абе я дайте пак служебният кабинет!

280

Анонимен

преди 2 години

Достоен отговор на всички дepмоеди. Браво, Слави!

279

Бонго Бонго

преди 2 години

Не е на Герб така е,НО Е НА РАДЕВ ШПИОНИНА ЗИРКА

278

Анонимен

преди 2 години

Слявчо, множественната склероза не прощава, що си другаруваш с комунисти!

277

Пиян - залян

преди 2 години

Дългия Чалгарин е напълно превъртял широфреник и по-скоро да сменя хапчетата !

276

До 298

преди 2 години

Много добре си се нарекъл,само че си от тия на Слафчо умрелите

275

Анонимен

преди 2 години

297 ГЕРБ не могат, да подкрепят ИТН, които уж, ги изчегъртаха. Как нещо, което е изчегъртано, може, да подкрепи някого? Каквото повикал, такова се обадило.

274

Обяснение 2:

преди 2 години

Долуспоменатите инцидент резултат на незаконно и дискриминативно законодателство е предизвикал инцидент довел до средна и тежка телесна увреда и в последствие трайни доживотни увреждания, макар и неквалифицирани в ТЕЛК.Поради което всеки съдия ще ти каже - законодателството се отменя и лицето има право да бъде забравен от финансова отговорност преди датата на инцидента.

273

До БГ СПЕРМАТОЗОИД

преди 2 години

Аз не искам да ни управлява военна хунта от натовски генерали! Не искам президентска република! Радев можеше да направи ПАРТИЯ и да спечели изборите, но той пусна в обръщение доброволци. Предпочете да бъде НАД ЗАКОНА и да вдига юмрук. И какво създаде - ХАОС!!!

272

Анонимен

преди 2 години

Жалко за момчетата и момичетата къде ги биха на протестите пред Министерски съвет. Game over.

271

Ганди

преди 2 години

Прав е Слафчо в едно,лудница е като във филма Полет над кукувиче гнездо,само че той е в ролята на медицинската сестра

270

Анонимен

преди 2 години

282 Не, не цяла България одобрява служебното правителство. Премиерът Янев уреди децата си на престижна работа, без конкурс. Спеца по фалитите Василев/Спецов, Петков "откривателят"на Бациликус Булгарикус и екстрата от блатно кокиче, са в крещящ сблъсък на интереси. Рашков трябва да посети лекар, енергийния министър е пълна мъгла, Кацарски е лъжец...и така, до последният послушен на руския човек Радев, министър.

269

Странно

преди 2 години

ГЕРБ казаха, че няма да му подкрепят правителството, защо Слафчо реши, че ще го подкрепят - верно шизофрения го е хванала , сигурно от веществата дето взима.

268

Среден пръст

преди 2 години

Егаси извинението. ГЕРБ и ДПС щели да ги подкрепят, за да им гледат сеира. Слави, това не е ТВ шоу, бе пич, а гласуване за правителство на Република България. Гответе се за серия от избори. След една године година - гол тумбак, празни джобове, високи цени и други изненади. Връщайте ГЕРБ докато е време!

267

Анонимен

преди 2 години

Малките протестни партии са носители на всичко лошо от прехода! Не ни навирайте адвокати на мафиоти, които подмениха закони за да освободят сводници (Ванко1) и друи престъпници!