169

Анонимен

преди 2 години

стана тя: протестъри срещу чалгаджии. Чалгаджиите са с превес в БГ! За тва сме на последно място!

168

Анонимен

преди 2 години

Долу изборите и парламента! Да живее царство Чалгария и абсолютната маймунъархия!

167

Under construction

преди 2 години

*** ю се възмути на две снимки с некви пари по шкафа и евентуално една какичка. Ау, как може, а за него няма. И тръгна да търси неволята и момините сълзи, които за ползу роду да го оправят, както се казва. След трети избори, ако похарченото се нареди около тошко, няма да може да си поеме въздух. Както е нисичък парите ще го задушат бързо. Но *** я за това не мисли. Важното е да се разгради лошия модел, а какво идва...е не се знае..under construction..вече 5 месеца безвремие.

166

Анонимен

преди 2 години

"Русофилът" Радев назначи национален предател за министър председател. Твърд натовец, в Брюксел е разработвал планове за нахлуване на войски на НАТО на руска територия и "освобождаване" на Крим от руска "окупация". Според новата военна доктрина на Москва, Русия никога повече няма да води война на собсвена територия, и на всяка агресия която застрашава териториалната цялост ще отговаря с ядрен удар. Това означава България моментални да изчезне. Дори през ВСВ не сме пращали войска срещу Русия, а сега България ще свърши по зле и от ВСВ.

165

ИСТИНАТА Е...

преди 2 години

Истината е, че селските апаши на комунизма, предвождани от Зеления чорап влачат Европейска България към банкрут и разруха.Три пъти ще харчат пари за избори, без да се интересуват от това, че България пропада и губи авторитет пред евро-атлантическите ни партньори, но нищо не може да спаси враговете на ЕС и НАТО у нас, защото Ковид 19 е нищо в сравнение с близката ядрена война, която ще помете феодализма завинаги...

164

Дългия

преди 2 години

Дългия, ама дългия чел повече книги от Борисов. В едно предаване, Славуца каза, че е прочел 100-те задължителни книги. Освен това слуша класическа музика, противно на масово приетото мнение, че е чалгаджия.

163

Анонимен

преди 2 години

А таралежът стои скрит в храстите, гледа сеира и чака да се върне на отново на власт!

162

Анонимен

преди 2 години

Кои са умните и красивите - Христо Иванов и батко му прокопи ли?

161

До 183

преди 2 години

Лошото е,че и тия започнаха да се държат като бившия м-р председател.Не искаме още веднъж от същото.

160

Анонимен

преди 2 години

Правителството на натовеца Радев подари 34 милиона евро народни пари на фалирала косовско-албанска фирма уж да строи завод за ел коли в Ловеч, толкова измислени че никой няма да ги купува, а и те изобщо не смятат да правят завод. И всичко това да си направи ПР преди изборите.

159

Капиталист

преди 2 години

Комунизма на ГЕРБ си отива. Децата ми спят спокойно!

158

Факт

преди 2 години

За пръв път след 1989 година имаме президент обединител, а не разединител. Радев ни обедини за България, което значи премахване на модела Бойко Борисов.

157

Анонимен

преди 2 години

България не потъва. България става нормална държава, където процесите се ръководят чрез избори, а не в задимени тайни кюшета на някой ресторант, където гологлави мутри и бели якички разцъкват милиарди. Нали всички се възхищаваме на Швейцария. Свиквайте тогава, това е начина - чрез избори. Далеч сме все още от белите държави, но поне е едно добро начало.

156

Анонимен

преди 2 години

ГРЕШКАТА НА СЦЕНАРИСТИТЕ Е, ЧЕ ПРИВИЖДАТ В СЛАВИ ФАКТОР, ОТКЛОНЯВАЩ ПРОТЕСТНИЯ ВОТ. А ЕЛЕКТОРАТЪТ МУ Е ПРОСТО ЧАЛГАДЖИИ. ТОВА НЕ СА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ОТ ПРОТЕСТА. НО ПЪК ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕДОВОЛНИТЕ В БГ СМЕ МНОГО МАЛКО-ТОВА ПОКАЗАХА ИЗБОРИТЕ. ЯВНО ТУК ДОВОЛНИТЕ СВИ НЕ СА ОГРОМНО БОЛШИНСТВО И ЗА ТВА СПАСЕНИЕ НЯМА!

155

Надблюдател

преди 2 години

Сценарии от селски вечеринки! Всички разбраха, че комунисти, чалгари, "китки" и всякакви д***ли се събраха на едно, да играят по свирката на превратджиите! Сега само ще имитират махленски скандали, за да си делкат електората преди изборите! Ако са искали наистина правителство, щяха да потръгнат по съвсем друг начин, с преговори с всички партии! Сценарият на Радев в действие...криза, криза и пак криза!

154

Анонимен

преди 2 години

Тоше, за какво предателство говорите, след като вие ги предадохте останалите. Държите се все едно имате 160, а не 60 депутата. Съобщавате им всичко от фейса, даже първото правителство Слави го обяви, докато все още се брояха бюлетините. Пък и вас не ви видяхме на протестите, докато останалите бяха там. След като не искате да подпишете споразумение, след като им налагате министри и ги поставяте пред свършен факт, гласувайте си го това правителство. Вие се пънете като магаре на мост.

153

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

Мутрите място не могат да си намерят, че друг ще разпределя договорените с ЕС 29 милиарда евро за периода 2021-2027 години. Горките мутри, сега, как ще крадат милиарди, както правеха в последните 12 години?

152

Цитат:

преди 2 години

"С гол *** таралеж ше мачкаш! ***! Червен сатрап!" - Бойко Борисов, бивш министър-председател на Република България.

151

Анонимен

преди 2 години

СХЕМАТА ЗАПОЧНА ОЩЕ МИНАЛОТО ЛЯТО С ТОТАЛНОТО СЛЕДЕНЕ И УДАРИ ВЪРХУ ПРОТЕСТА - САКЪН ДА НЕ СЕ СЪБУДИ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО. СЛАВИ ИГРАЕ РОЛЯТА ДА ОТВЛЕЧЕ ПРОТЕСТНИЯ ВОТ И ДА РАЗБИЕ ПРОТЕСТА НА БЪЛГАРИНА, СЛЕД КОЕТО БЪРЗО СИ ЗАМИНАВА.

150

Анонимен

преди 2 години

ДЪЛГИЯ СКОРО ЩЕ ЯДЕ ДЕБЕЛИЯ