59

Анонимен

преди 2 години

Стига ми говорехте за Учиндолския.Преди само за Толупа ,сега за Славчо.Писна ми вече.

58

АнонимеН

преди 2 години

И КАК ДА НАМАЛИ СЛАВИ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ КАТО ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ СА ПРОТИВ!

57

Анонимен

преди 2 години

Много интересно как ще се даде достъп до класифицирана информация на Петър Илиев след като е консул на Барбадос? Барбадос е офшорна зона. Как ще даде НАТО достъп до секретна информация на човек, който е консул или почетен консул (все тая) на офшорна зона? Много добре развита в застраховането и офшорните финансови услуги. Да не би мутрите от застрахователния бизнес за се върнаха???

56

АнонимеН

преди 2 години

И КАК ДА НАПРАВИ СЛАВИ СУБСИДИЯТА НА 1 ЛЕВ КАТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ!

55

Само питам

преди 2 години

Не ви ли приличат ИТН най-много "Бързи и яростни" ?

54

ДБ=мафия

преди 2 години

Що се отнася до БКП, то и ДБ припозна БКП като партия която не е от статуквото и много отдавна, още по време на "всенародните протести".Не разбирам защо никой не напада обаче ДБ за това че се превърна в открито комунистическа партия, която подкрепя и Резидента на Путин у нас?Защо никой никъде не говори за истинската същност на ДБ?Какво прави ДБ толкова недосегаема за критики?Кой стои зад ДБ. Кой ги пази? Кой не дава на медиите да пишат лошо за тях?Кои са всъщност тези от ДБ?

53

аа1830

преди 2 години

Относно с казуса и делата на Асен Василев в чужбина - ако един българин и един чужденец се съдят в случая гражданско дело по спор за интелектуалната собственост на няква фирма - еми честно да ви кажа ще съм горд че сънародник е спечелил а не някъв чужденец, на който винаги трябва да се кланиме и да слушаме внимателно като говорят. Така че евалата на нашия човек. Ако се казваше и Тошко Тодоров, Борисов или Нинова пак така бих реагирал. Но само при граждански делс, разбира се

52

нострадамус

преди 2 години

слави ще исчезне. всички които го вкараха в парламента са канабис смуркачи, объркаха държавата до няма и до къде жалко първенство.

51

до 54

преди 2 години

Така е.Но не се е налагало и поради други стечения на обстоятелствата,а по- конкретно защото винаги лидера на спечелилата партия е заставал с цялата си отговорност като премиер.Така когато лидера на дадена партия застава с цялата си отговорност като премиер хората знаят кой стои зад решенията и действията на кабинета или с други думи знае се какви са политиките.Но в момента ИТН го играят хард и навъпреки, защото това се харесва на техните избиратели.Сега излиза гласуваш за ИТН получаваш Нинова.

50

АнонимеН

преди 2 години

И КОГА ТОЧНО СЛАВИ СЕ КОАЛИРА С БСП ДА КАЖЕ ТОЗИ ЛЪЖЛИВ МЮСЮЛМАНИН!

49

бай Ставри форевър

преди 2 години

Славчо-чалгата едва ли има капацитет да разруши мафията, която в последните 12 години ограби от различни източници над 90 Милиарда лева. Ако сложим наркотрафика и другите криминални дейности говорим за НАД 100 Милиарда Долара. Най-добре е това проекто правителство на ИТН да падне в сряда за да се върви към 3-ти мандат с избор на служебното правителство като редовно. И крайно време е Тиквата и поне 1000 от ръководните дейци на ГЕРБ да бъдат арестувани.

48

АнонимеН

преди 2 години

В УИКИПЕДИЯ ПИШЕ, ЧЕ Е МЮСЮЛМАНИН И , ЧЕ Е НАПИСАЛ КНИГА ЗА ПРОРОКА МОХАМЕД!

47

Анонимен

преди 2 години

Най- големия парадокс е, че Тошко обвинява Асен Василев в плагиатство, а в същото време гласят Петър Илиев за Премиер. След вой сменят тайно Петър Илиев с Пламен Николов. Но парадокса е, че се мери с двоен аршин. Значи Асен Василев е плагиат и мушеник, а Петър Илиев какъв е щом е преписал 80 страници от доц. Киселова? Значи Асен Василев е ляв според мнението на Трифонов дори много ляв му се виждал..(ляв може би за връзката му със Спецов или ляв като политик не знаем)А се надупи на Нинова лявата.

46

наблюдател

преди 2 години

Много добре казано, браво Алгафари! Бих добавил и, че ИТН както се казва голям го вадят, ама мек. Досега не се е случвало да бъде предложен министър председател и след това оттеглен като кандидатура.

45

ДС

преди 2 години

45 години стигат, ние сме богаташите.

44

Анонимен

преди 2 години

Май Каналин цолов!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Какво е агентурното име на Чалгаря ?

42

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев, служебен финансов министър е с обща фирма с Румен Ралчев агент на ДС и изживяващ се като рицар тамплиер. Това е пореден скандал с Василев след като беше хванат в измама и осъден в две държави за престъпления срещу интелектиуалната собственост.

41

Анонимен

преди 2 години

Гафари, Гафари, какво си ти магарИ... Бегай при камилите.

40

Анонимен

преди 2 години

Обикновено диктаторче заедно с Тошко, дори по-скоро тиранин от селски тип от тия дето решават ще паркират в градинката пред блока и всички съседи да им се съгласят.