256

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе стига писа глупости , руснаците никога на са ни управлявали България, дори и през соца, сами си я управлявахме, бай Тошо и хората около него управляваха държавата, руснаците само помагаха в образованието на инженери и др. и в промишлеността, даваха ни нефт почти без пари,че чак и тайно го препродавахме за валута на запад, дадоха тласък на селското ни стопанство с модерна механизация,субсидии! Но в управлението не са се месили, затова всички от източна Европа обичаха руснаците

255

Е,бравос

преди 2 години

Леко ме полазва съмнението, че ИТН се държат като анархисти,на които им е паднала възможността да съсипят държавата. Държанието, тона, неконструктивизма,наглостта и безцеремонното поведение странно навяват мисли за умишлен бойкот на парламентаризма.Може смисъла на всичко е,да се покаже че "Щом и ние дойдохме на власт,значи го може куцо и сакато", а печалния извод - "Представете си в каква страна живеем,нека я приключим"

254

Не стават

преди 2 години

Друго си е Буци да ни върже едно магаре и да го изберем... тия не стават. Много дипломи имат.

253

Анонимен

преди 2 години

Само Бойко може да слоди ред в тоя баррдак.

252

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев - Много държат този човек да е там. Ако трябва министър на любовта ще го направят!

251

Анонимен

преди 2 години

По-вероятно е на СлаФчо да му поникне коса, отколкото да има правителство на ИТН.

250

Едно магаре в цвят

преди 2 години

червен, с от ДС кабинет подреден, очаква спешната подкрепа.

249

Готвя си

преди 2 години

Само още малко да ми се сгъсти соса и го свалям от котлона. Към 20:15-20:30 ще е готово.

248

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябват масони които изпълняват чужди заповеди, ако ще и хиляда книги да са прочели (то може и нито една да не са разбрали).

247

Трифонов да ти кажа

преди 2 години

Как се прави изчегъртване: търсиш най-големия враг на Сергей Игнатов и Даниел Вълчев и правиш и невъзможното да министър на образованието, търсиш най-големия враг на Рашидов и Абрашев и правиш и невъзможното да е министър на културата.Имунулог и оперен певец? 4:0Трябват ти юрист и художник. Подсказвам ти!

246

Анонимен

преди 2 години

Уорън Бъфет чете като луд всеки ден. Е, не е на 100 000 долара заплата, на доста повече е. Впрочем, нямам познат ИТ (а и аз самият съм такъв), който да не чете много, най-малкото в своята сфера.

245

ДедоПенс

преди 2 години

Министър на секретните операции - Ирена Кръстева

244

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънСлавчо и шоу, това са невъзможни неща :)) Освен ако не се кефиш на викане и кряскане и да си мислиш че е смешно :)))) Любо Нейков нали каза, че нема по неприятен челяк от Учиндолския :))

243

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Викаш:"Опитайте това правителство за няколко месеца.."?..На принципа "ПРОБА-ГРЕШКА"?...Е не,благодарим!..Стига опити,време е за нещо сериозно..Па и твърдението ти че повечето били масони и се разбирали помежду си,нас какво ни грее?..Те може и да се разбират помежду си,но НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБИРАТ С НАС!!!!..Защото както знаеш,масонството е СЕКТА,разграничаваща се от "обикновеното общество"..Те се имат за "Избрани",нещо от сорта на "Нон плус ултра"..В задкулисие реализират мераците си

242

Доктор

преди 2 години

Как е възможно 31-годишната госпожица от Сандански, която беше номинирана и за министър на здравеопазването (между другото, биолог по образование!), сега да бъде предложена за министър на образованието? Тя няма абсолютно никакъв опит в системата. Изтъква се факта, че е перспективен млад учен. Кой истински учен, отдаден на науката ще се занимава с административна дейност на тази възраст? Това е еманация на провинциална амбициозност и кариеризъм.

241

Сата НАТО

преди 2 години

Кандидат-премиера Николов, показа днес, двойно по-голямо количество четива, под формата на дипломи и дисертации, -----////------ Аз не видях нищо като дипломи и дисертации. Показа диплома от средно образование. Дисертация той няма и това е съвсем очевадно. Най-логично беше да даде линк, където да я разгледаме, но той очевидно печели време, защото сега му я пишат.

240

Анонимен

преди 2 години

Поне се посмяхме

239

Анонимен

преди 2 години

Търсим работа на човека...Велислава Петрова от министър на здравеопазването, пак ни я пробутват за министър на образованието..На какво ли ще ни учи?

238

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този Премиер ? Само се хили. Като някакъв ученик.

237

Анонимен

преди 2 години

До Как да ви го обясня:, 45 години руско робство са по-голяма злина от византийското и османското взети заедно.