126

Ай Сиктир

преди 2 години

Отдавна политическата ситуация отива на чиста перверзия. Ето така прави лошия матрял.

125

Анонимен

преди 2 години

Трифонов е хитрата сврака с двата крака. Нарочно е постъпил така, за да закопае Радев. И Т Н не искат да управляват. За това правят тези ингели и мотаят. Никой не иска да управлява задаващата се здравна криза. Освен това ИТН са антиваксъри. Те ще потопят държавата. За това Трифонов иска да си изтрие ръцете с другите партии. После да каже аз предлагах. Те не искат правителство. Но какво предлага? Търговец на бански и политически опит кръгла нула. Националната сигурност е на косъм.

124

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха слави и умен ?оксиморон!Кукла на конци на мутрите които командват радев

123

Анонимен

преди 2 години

Тоя що се опитва да разсъждава.:))))))))))

122

ПроСоТо

преди 2 години

До Бай Течо..къде си видял безработен адвокат бе симпатяго?

121

Горките

преди 2 години

Хаджигенов, правиш знаци за интелигентни хора. Няма как читави хора да подкрепят правителство начело с Пацо Шнорхела. Търсиш извинение за И т.н. да го оттеглят. Не знам дали ще ти се получи. Аз се съмнявам, като ги гледам колко са *** и вече зависими. Една забележка: спрете да му пудрите биографията на Амалгамата. Този е обикновен продавач, не особено интелигентен. Няма лошо, ама не става за министър председател.

120

морски

преди 2 години

Попитайте мутрите за "Мутри вън"....

119

Анонимен

преди 2 години

Какъв доктор бе? доктор шнорхел от калтинец с некадърната поетеса

118

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов, *** такъв, номинацията е вътрешно партиен акт, това се прави по вътрешнопартиини правила, и сама по себе си не може да бъде противоконституционна, противоконституционно може да е връчването, а то *** такъв се прави от Президента, така че вземи и си скъсай дипломата и спри да демонстрираш публично своето невежество !ЦИРКАДЖИЯ

117

до 134

преди 2 години

Ти ако беше и на половина умен колкото Слави нямаше да напишеш подобна глупост. Вие понеже сте много умни освен да драскате простотии по сайтовете друго реално не сте постигнали в жалките си животи.

116

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа *** ще изчезнат от парламента сега есента на изборите 2 в 1!Ще отидат при патриотите!Много взе да му знае балалайката на Хаджигенов!

115

Анонимен

преди 2 години

Peevskite trolove sa pusnati da spasiavat chalgata. Machkai smelo hadjigenov! Da ne ti puka ot pras press!

114

ПроСоТо

преди 2 години

До Братан Разбирам те,макар и да не съм напълно съгласен..Работата е там,че НЯМА някакъв .."политически субект" в България,в който да не са се инфилтрирани /дет викаш.."ашладисали"/ елементи като тия,които споменаваш..НЯМА!...Така че КОМПРОМИСЪТ е задължителен!..Иначе попадаме в една безкрайна въртележка...Важното е кое надделява в "субекта"..Защото знаеш:-"Всяко стадо си имамрша" и "Сред пшеницата винаги ще се намери къклица"..

113

Анонимен

преди 2 години

И тоя мушмурок и ония от ДБ ... ало смешници. Като спечелите избори имайте каквито си искате претенции.

112

Анонимен

преди 2 години

С какъвто и състав да е правителството ще е по-добро от Тиквун. И да се сменят министри после не е нито фатално, нито лошо, нито ще е за 1-ви път.

111

Анонимен

преди 2 години

Щях да си помисля, че Славчо нарочно се простреля в крака, само че като го знам колко е "умен", мисля че не е нарочно, просто си е такъв :)))

110

Анонимен

преди 2 години

Ама той президента Радев е виновен. Ако ми връчи на мен мандата, без да съм политик, без да съм участвал на избори изобщо. Аз ли ще съм виновен че президента ми е дал мандата или президентаще е виновен, че го е дал на някого, който неотговаря на канституционите закони?

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Нали Слави, Тиквата и продавачът на шнорхели са там. Ти кви по нормални искаш?

108

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с докторската степен на Николов? Фалшифицирана ли е?

107

Бонго Бонго

преди 2 години

Много от адвокатите се бият в гърдите, че са, но не е известно дали изобщо имат право да вършат тази дейност. Познавам такива и все в дерето с политиката.Измамници