53

плавник

преди 2 години

До Анонимен43 то като си глупав е за цял живот

52

Пацо Шнорхела

преди 2 години

В Сушица хората са много горди с мен и аз с тях!

51

Анонимен

преди 2 години

Не казвай "хоп" преди да си скочил.Нека да го видим какво може,колко е честен и принципен,дали може да казва не,когато му звънне телефона и се опитат да го притиснат или да му наложат това и онова и тогава ние ще му дадем оценката,а не тия,които са го избрали.

50

Анонимен

преди 2 години

Тоя тошко оти оди така като откачена вратница.шугав ли е яляв ли е.пеше не могат да ходат хляб на вързано куче не могат да дадът.сега ни натресохте некъв зубрач измамник.слави как го е избрал малко съмнително мобе да се виждат таино.слави вярва на всичко което му кажат особено а ко човека от среща е изпечен измамник и звучи убедително.всички измамници идват и започват да говорат за заплати и пенсии и икономическо развитие.те всичките в тази държава са лекари адвокати политици инжинери маистори.

49

БРАВО!

преди 2 години

Най-накрая читав човек! Класи над Тиквата! КЛАСИ!

48

Абе

преди 2 години

До БългаринТе за благото на България ли ще обикалят, или да пият кафета? А и кафе се поръча с две- три думи, които може всеки да научи!

47

Анонимен

преди 2 години

О, ще берем, ще берем! Той още вчера се на ака, показвайки, че не знае, че България не е страна по Преспанското споразумение.

46

Честито

преди 2 години

Гласуваш за Слави и получаваш Шнорхела и БСП .

45

Санитаря

преди 2 години

Кастинг, рулетка...Това политика ли е или шоу "Невада"?

44

Кал-Ел

преди 2 години

Няма да берете срам, защото никъде, никой няма да го кани и да го бръсне за слива.

43

Анонимен

преди 2 години

пацо плавника и тошко африкански българската гордост !!!! сложете и славчо с памперса и стават герои на доньо донев.в Европа се смеят с фигуранта и езиците му а сега и с тези тримата корифеи.

42

Експерт

преди 2 години

Човекът- бъдещ премиер са го избрали , защото БИЛ РАЗБРАН- тоест, послушен.Ще прави това, което му нареждат ,без много да му мисли.Измислената му биография нещо обаче не се връзва с идеята на хората за промяна.Ако има такава, то тя ще бъде лично за него и за жена му.Ще ги показват по телевизора , а може и някой друг лев да отделят настрана.Слави се изложи страхотно с този човечец.По- комична фигура отдавна не се е показвала на политическата сцена.

41

Анонимен

преди 2 години

По добре да стане кмет на Сушица, а не МП

40

Асан

преди 2 години

Поне има жена Николов... а Тиквата ходи у Симитли :)))

39

Анонимен

преди 2 години

Най после нормални хора в управлението! Такива герб липсват и са бесни

38

дедо Ташунко

преди 2 години

На фона на г-н Пламен Николов, пожарникаря изглежда като орангутан. България трябва да бъде управлявана от образовани, способни и чисти хора! Народът ни заслужава това и имаме шанс да се измъкнем от 30 годишните експерименти. Най-важното е да оправим съдебната система и да ликвидираме корупцията. Успех на новото правителство пожелавам от все сърце!!!

37

до Асан

преди 2 години

Седи си в хола на къщата в Банкя, гледа телевизия, пие си уискито и се подхилва на наивността на лошия материал. Вика си: "И този път ги изиграх българите с моя човек за премиер!"

36

И бабуна от зоопарка

преди 2 години

да ни вържат, пак е по-добре от ББ.

35

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

Гласувахте за дългия - получихте късия!Сега очаквайте дебелия!

34

Анонимен

преди 2 години

Добра визия. Пълна противоположност на Банкянския неандерталец.