461

Бай Хуауей(о)

преди 3 години

Никой нищо не знае за вируса и "ваксините" - просто не е бил част от екипа в лабораторията. Това е дълбоко засекретена информация и не е работа на *** и Пульо. Ако знаеха, щяха да предложат решение. Отварят се по спомени от студентските им лекции, но не върши работа. Работата не е във вирусното шаси, а в смарт надстройката, която заобикаля антителата на ваксините.

460

иоио

преди 3 години

ся като се напълнят болниците с антиваксъри и сайта и форума ще се освободи като излязло стомашно чревно съдържание в глобалната мрежа

459

Анонимен

преди 3 години

тоя некрофил нема ли кой да го изчегърка найсетне

458

Анонимен

преди 3 години

До кристина Слабо. Пробвай като доктора, да е малко по-достоверно. :)

457

браво

преди 3 години

Единствения непродал се.Вижте Великобритания, вижте и Израел. Вижте страните с най-тежък локдаун...мерки и ваксини не помагат.Тук не се спазват никакви мерки, но заболеваемостта е ниска. Повечето хора имат вече най-силния (и според последните американски изследвания-може би доживотен) имунитет - естествения - след преболедуване.Смъртността е висока от десетки години насам и няма общо с кроната, а с лошите условия на живот и трагичното ни здравеопазване, което беше превърнато в частни касички.

456

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименМангаров е невменяем, за съжаление старосста не прощава на никой.

455

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 528 "."Каква е смърността в Англия в момента?" Няма да ти отговори. :)))

454

кристина

преди 3 години

браво на доктора, един да каже истината, без да се влияе от политика, пари или натиск.. никой няма право да отнема свободата или работата на хората!!!! а колкото до ваксината, страшно си е, една позната си сложи преди 5 дена, започна кървене от носа, което не спря цяла нощ и целия ден.. когато с мъжа й отидоха на лекар, установиха множествена тромбоза по цялото тяло и установха че е от ваксината, страничн ефекти :(

453

Анонимен

преди 3 години

До r3v0lv3r Пускат ги по пързалката? Д-р Смърт НАРОЧНО лъже. Това не става от незнание. Той не е жертва, той е престъпника.

452

Анонимен

преди 3 години

Затворете тази тема! Престанете да коментирате дивотиите на всеки, включително и на Мангъров!

451

Анти ОФ

преди 3 години

Няма ли да му организират един ТЕЛК на тоя...

450

r3v0lv3r

преди 3 години

Даже вождовете Бойко и Путин се ваксинираха, народе ти къде блееш, а слушаш откачени старчета, които ви пускат по парзалката с фалшиви данни.

449

Анонимен

преди 3 години

До Стамат Руснаците водят война срещу българския народ, като се опитват да го заличат посредством излагането му на смъртоносен вирус без българина да има защита. Ти си просто доброволец срещу собствения си народ. Поредния предател, нищо ново.

448

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А в Англия половината заразени са вкасинирани."Каква е смърността в Англия в момента?

447

Анонимен

преди 3 години

До ХммМани, една позната на 27 се ваксинира с Астра-Зенека точно като е в овулация и почти веднага ... нищо и няма :)

446

Стамат

преди 3 години

Един и същи ***,на хранилка от ЕП,пише ли пише :) .Няма да се ваксинираме,Мангъров е прав,колкото и да се пънеш,нищо не постигаш,

445

Анонимен

преди 3 години

Защо ваксинираните ще преболедуват, а преболедувалите една мутация няма да преболедуват и всички останали?Защо вирусът ще си отиде, след като не е проблем да мутира и да заобикаля защитите?

444

Хмм

преди 3 години

Тука някакви хора все викат за някакви починали от ваксини. Колко такива умрели познавате? Щото аз ни един. *** от ковид познавах няколко които починаха. Както и преди казах самия Ковид не убива, но действа като катализатор за другите заболявания. Като човек умре в катастрофа той не умира от нея а от разкъсването, а вие все едно да кажете че катастрофи не съществуват

443

Анонимен

преди 3 години

Нали е ясно, че имунитета и естествен и след ваксинация пада. Докато го минем това цялото човечество ще трябва толкова време, че първите разболели се няма да имат вече имунитет и са в опасност. Пак не му излиза сметката на Мангъров.До 509 - не си струва да ти отговарям, понеже си лични, че си на около 15г. или ти е такова нивото.

442

Анонимен

преди 3 години

По тази логика Мангъра трябва да отрича всички ваксини създадени досега от човечеството. Е то е ясно, че много ваксинирани ще преболедуват, въпросът е да е по-леко, да не е в най-тежката форма. Ваксината не е панацея.