151

Анонимен

преди 3 години

Всеки човек който се е родил умира, важното е да умреш с достойнство, а не като мокър плъх!

150

Анонимен

преди 3 години

Някой от името на Слави Трифонов цитира Марк Твен във фейса. Кой ще управлява от името на този явно сериозно болен човек?! Това нормално ли е?! Кой ще носи отговорност за бъдещето правителство на ИТН?! Кой се крие подло зад гърба на болен човек?

149

anon

преди 3 години

тая снимка на слави е култово/ трагикомична.

148

АнонимеН

преди 3 години

СЛАВИ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ , ЗАЩОТО ЕДНОЛИЧНАТА СОБСТВЕНОСТ НА БОРИСОВ - ЕООД ГЕРБ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ВСЯЧЕСКИ А ПОЛЗИТЕ ОТ ГЕРБ СА ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНИ ЗА 11 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ!

147

Анонимен

преди 3 години

Трифонов не иска да управлява. Искаше само ИТН да е в парламента и да се гаври с който си иска чрез тях . За съжаление го насадиха на развалени яйца...

146

IQ 2.28

преди 3 години

До До Таня от тая гледна точка, идеално : чайче с полоний, компартията на власт, за народа мъченик, траур, кукубенд в учебниците по музика, виво монтана вместо софийската филхармония, тони стораро веф на операта. идилия.

145

МУТРИТЕ СА ТУК

преди 3 години

ДАМАДЖАНКФ РЕЧЕ- "СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ НЕ СЕ РАЗПРАВИХ С ВАШИЯТ ВОЖД- МАЛИИИ КЪФ ДИМУКРАТ, КЪФ ЧЕСТЕН ЧУВЕК, КЪФ ЕЗИК, КЪФ РЕЧНИК, КВА ЗАКАНА ЗА РАЗПРАВА С ЛИДЕРА НА ОПОЗИЦИЯТА, КЪФ ЧОВЕКОЛЮБИФ МИНИСТЪР НА МВР, МУТРИТЕ СА ТУК.

144

Хаха

преди 3 години

Чалгарски ***,ти си срам за рептилите

143

До Таня

преди 3 години

Не беше преди Брежнев,а след него! Андропов дойде от КГБ,но управлява малко, почина от инфаркт.След него Константин Черненко ,който също съвсем за кратко беше ген.секретар на КПСС,беше почти жив труп,който на парада на 7 ноември, лично гледах по Тв как 4-*** гвардейци го крепяха да не припадне. Дано не се стига до същото и с нашия Гаулайтер.

142

IQ 2.28

преди 3 години

До Таняандропов и черненко бяха след брежнев и де факто бяха първите шефове на кгб провъзгласили се за глави на братския трети рим.

141

ZDF

преди 3 години

До Таня Андропов е след Брежнев !

140

Анонимен

преди 3 години

Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал.

139

Анонимен

преди 3 години

По-добре чалгар, отколкото мутра

138

Хм

преди 3 години

Ама що ме изтрихте? Защо не се изтрие думата "б-о-к-л-у-ц-и от статията?

137

ъъъ

преди 3 години

Трифонов отдавна е мъртъв като човек. В момента все още просто вегетира на ниво ***. Това си личи и по речника му, и по поведението му. Човек с комплекси, който се разболя, опитвайки се да ги прикрие... Честно казано - тъжна картинка. И такъв болен (и физически, и душевно) човек иска да управлява... По-тъжното явно е, че има много гладки мозъци, които гласуват за него, и то основно в чужбина. Трагикомедия както и да го погледнеш.

136

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че прегледах кога, как, при какви обстоятелства Слави се е разболял, катстрофирал и т.н., разболял се е , след като се скараха с Баце, мислите ли, че е случайно разболяването му? Аз не! Давай ,Слави!

135

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха! Изнервен е нещо... "Б'оклуците "... пишели, че е мъртъв.

134

Хм

преди 3 години

Каква е разликата в изказа на Баце...и Чалгаря?! Единият нарича ...вътрешния министър ..***..а Учиндолеца...***?!

133

Анонимен

преди 3 години

"По повод някои ***...",невероятен език г-н чалгарски политик,липсата на първите няколко години лесно се крие под формата на шоу,но вече няма как...

132

МУТРИТЕ СА ТУК

преди 3 години

В ДОБРОТО СЪРЦЕ НА БЕЛО ЛЮБИТЕЛЯ СЕ КРИЕ ОГРОМНА ЛЮБОВ КЪМ ПАРИТЕ- ОБАЧЕ Я ЧУЙ- ''***", А НЕГОВАТА МУТРА ТОШИТУ ПИАНКАТА ЗАПЛАШИ ЕДИН ЖУРНАЛИСТ КАТО ОБЕЩА ДА ОСТАНЕ БЕЗ РЪЦЕ- ГОДИНИТЕ НА МУТРИ СЕ ВЪРНАХА.