347

до 400

преди 2 години

Така си е. Рего даваше преднина на БСП за изборите на 4 април. Калоян Методиев се беше изсилил с един сондаж 3 дни преди изборите, че БСП ще са първа политическа сила. В сайта тук някъде има статия по темата. Дори помня стотици коментари как се подиграваха хората на Рего и нагласените сондажи с лъжливи проучвания.

346

Анонимен

преди 2 години

Надявам се знаете какво значи след един мандат да имаш 64% одобрение! Това може да се случи само в Столипинoвo.

345

Хъм...

преди 2 години

Сигурно е било следното, ако не ми осигурите 64% лъжлива подкрепа, доноси и репресия. В затвора без съд и присъда. По страшно нещо няма от погазването на законите. Днес изджагъртват ГЕРБ, утре който се изречи на пътя им. Щом Божков ги подкрепя, няма да са на страната на правдата.

344

Анонимен

преди 2 години

Как историята се повтаря. 1944-45 година ОФ спечели изборите след преврат (революция за някои) и обявавеше всички които имат различно мнение от новата власт за подривни монархо-фашистки елементи. Днес ги наричат Герберски ***. Тогава наричаха предходната власт Монархо-Фашистка диктатура. Днес наричат предходните Мутро-Герберска диктатура. Всички имащи някъв досег с предходната власт бяха отстранявани (понякога и физически). Просто някво дежавю от 9 септември 1944 година.

343

Бонго Бонго

преди 2 години

Между другото това е болестно състояние да лъже. Радев, ако не излъже днеска неможе да заспи.

342

Анонимен

преди 2 години

Маже и да мисли някой, че съм ***, но при Борисов живота ми се промени към по- добро. На роднините също. Заплатата ми е повече от двойна до преди 10 години. Мога да си позволя да отида на поичвка извън България. Направих основен ремонт миналото лято. Започнах 1991г. с много ниска заплата.Завърших второ висше за по- добра работа и заплащане.Така и почти 20 години изминаха с живот на оцеляване.С правителството на Борисов дори съседите с ниски доходи имат по- добър живот.Не сме се лишили от нищо.

341

Хм...2021г или 1944г

преди 2 години

Хубво, но Радев си е комунист и то по-голям от Борисов.Значи българинът си бленува за времето отпреди 1990г. ,,Браво"!!

340

Анонимен

преди 2 години

398 Не познавам никой от ГЕРБ, но виждам, как вилнее червената хунта на Радев/БСП/ДС, циркаджиите и техни марионетки, от ИТН.

339

пияница мистик

преди 2 години

Ехеееееееее....яко майна! :))) Да прочетеш нещо от "социологията" на фалшивия Галъп интернешънъл болкан, дето го отрекоха от световния, истнски ГАЛЪП, а този собственост на червените Колювци, дето 12 години предричаха победа на БСП над ГЕРБ, пък сега са трета сила вярно е за вярване :))))))) Ахахахахахаха

338

Анонимен

преди 2 години

384 Тиквата е много вкусен зеленчук, милиони я харесват. Яде се, варена, печена, правят се вкусни супи и сладка от нея.

337

Диана

преди 2 години

До 1 Сига вече с тези снимки, значи - за човека се съди по делата, не по думите или визията им...Вие какво избирате, премиер ли или модел на премиер /за сцената!/...Направо се излагате, че Бойко изглеждал много зле на снимките и за това бил лош премиер - това да не ти е кастинг за филм, че да го избираш по снимките му!...БСП, какво да ги правиш! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

336

Казано е

преди 2 години

Прст народ - слаба държава !

335

Бонго Бонго

преди 2 години

Българина иска да бъде тормозен, бит, преследван, манипулиран, лъган и като се появи човек като Бойко, който да строи, да поправи, да преуспява да не бъде зависим, лъган, обиран, краден и преследван - казвате диктатор е, лъжец е, обирджия мутра.Появява се тоя измам.ни.к Радев и казвате голям е, лъже ама хубуу лъже, преследва, е голяма работа нали пари ще изкараме от Божков и парите ще спрат и всичките *** дето вие ги ръсите и подкрепяте Радев, ще си ги ядете и за десерт.

334

Анонимен

преди 2 години

Радев, Рашков, Тошко, са за силови, репресивни действия срещу политическите си противници и сплашване, набеждаване, и наказване, на подчинените си. Също, като при мракобесния комунизъм. Дори в Брюксел, забелязаха това. Изявленията на Вьорнер и Лопес, са красноречиво оценка на сега, властващите в страната.

333

Помнещ

преди 2 години

До 377 Абре,що не скачаше срещу БТВ ,които ни подлудиха с нагласените " стъкмистики" на социологическите им " проучвания" че ГЕРБ групировката на мутрата Борисов.Водела и " водела" пред ИТН? Що скачаш сега? Кой спечели изборите? ИТН! И? Давай сега мнение,ако си коректен българин!!!-:) И без шикалкавене моля!-:)))

332

Учуден

преди 2 години

На 150 коментара 1 е в подкрепа на Радев, по 20 минуса. 64%...да беее.

331

до 386

преди 2 години

Така е. И аз забелязах тази подробност, която е противоречива и като пирон в кисело мляко забита. :D Лъжат като слон в стъкларски магазин.

330

Смях в залата!

преди 2 години

Радев бил натовски генерал!? Ти да видиш!? Ами като не четете така е! Интервю на Радев през 2005 г. за обновяването на авиацията "да, трябва да се обнови базата, но казват, е самолетите трябва да кореспондират с тези от НАТО, това е дълготрайна инвестиция, знаем ли дали след 10 години ЕС и НАТО ще съществуват?"

329

1

преди 2 години

До Анонимен-366,а като гледа снимкита на тиквата,на какво ти изглеждаше той.

328

Диана

преди 2 години

ПОдиграват ни се в лицето!...Нека да си плащат, истинта ще се види на есен...Един президент, който воюва с народа , престъпвайки законите, никога не може да е Президент, а е просто временно изпълняващ длъжността...Кой може да го харесва у нас? Само хора, не разбиращи какво става, изгарящи от злоба за лошото си положение и смятащи, че всичко, което е против управлението работи за тях...*** народ, слаба държава! Избийте злобите от душите си, нека решаваме проблемите, не да създаваме нови...