93

Ха-ха-ха

преди 2 години

Рошко бил впечатлен от "простащина"? Някакъв "невежа" взел да им държи сметка! Как си позволява! Ние такива едно време с едната усмивка на Белене ги пращаше, та даже и труповете не отиваха зян! Но никога не сме си позволявали такава простащина!

92

Анонимен

преди 2 години

Всички където защитавате Б.Б сте на хранилка при него. Истинските българи са напуснали домовете си за да се спасяват по някакъв начин ,а вие от раздутата нищоправеща администрация живеете нашия гръб. Къде е справедливостта тук

91

Мария

преди 2 години

До Зарко 108 Не знаеш защо те кефир Рашко?!Много просто -защото сте си от една порода.Брак,не ставате за нищо!

90

Анонимен

преди 2 години

Гербавите страдания и вой няма да помогнат на крадците и престъпниците, които повече от десетилетие грабиха България! С Рашков или с друг, вашата свърши! Очакват ви процеси, присъди, затвор и конфискации!

89

Анонимен

преди 2 години

Борисов ще се върне !!!!

88

Анонимен

преди 2 години

Вълк сред овце и се прави и той на овца.Е това е Борисов!Крие се в стадото за да не го застрелят ловците!

87

Анонимен

преди 2 години

Те ако имаха доказателство дори и за 1 лев щяха да го вкарат, но иначе само за милиради се говори.

86

Зарко

преди 2 години

Не знам защо, но вътрешния министър много ме кефи. Някак си контрастът между него и Баце е вопиющ. Предпочитания за ББ биха дали или хора, които са на директна хранилка при него или такива с тежда форма на психически увреждания, които се впечатляват от алфа-балкан-мутро мъжкарството. Дано петте партии се разберат Рашков да остане вътрешен министър, за да разнищи безобразията на Баце.

85

Анонимен

преди 2 години

До миро....Да. По цел ден играеше жобен тенис с ***...дете си и се биеше в гърдите че строи магистрали. Раздал на зелено милиони лева и не се знае къде са отишли. Много работеше човеко по цел ден бръмчеше с жипо две цистерни гориво изгори сакото си подари и делкаше с неговите фирмички милиарди. Не се натегай толко ГЕПИ вече нема да ти плащат за коментари. Освен ако не си от Шайката и да си прибрал некое милионче.

84

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 100. Този е много гнусен и долен човек по гнусен коментар тази вечер не бях чул.ако разбера кои ще го сложа на един чингел да седи като овца одрана да му тече кръвта.

83

Коко Горилата

преди 2 години

Вярно ли е, че има повече апартамаенти от Цв. Цв.?

82

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

Простащината превзе държавата .Да пикаеш в центъра на столицата по жълтите павета ,да ревеш ,че си стара ку....,но искаш да играеш ,,Лебедово езеро,, ,да наричаш народа си бивши хора ,да надскачаш себе си с високомерие и презрение към тези които им повярваха какво е ? Шашнат съм и празен като винена дамаджана ,дано децата ни имат късмет и разум да намерят правия път.

81

Миро

преди 2 години

Щурмат на простащината започна, а Раши?!Борисов работеше от сутрин до вечер да оправи държавата а вие безделниците му се качихте на главата и плещите , лъжете каквото ви падне.Щурма на простащината, започна още преди 10 години когато си направихте ОФ-то.А пълния хаос при селянина от Славяново.Тепърва е вашето чудо,и ще си платите за всички мръсотии,защото така е.редно

80

Анонимен

преди 2 години

Не го притеснявайте човеко с жипо че ше вземе да скъса пак минискуса. А доктора дето каза че го е оперирал си плю на дипломата. Късал съм не веднъж минискус и знам че след операция няколко месеца неможех да стъпя на крака си. А нашия тръгна след няколко дни поне да беше взел патерици за имитация. Баце усеща че му печат агнето и е нетърпелив да го хапне. Не бързай толкова бе баце тепърва ше ядеш агнета. Сега като дойде новото правителство ше ти опечат цело Теле. Да ти е сладко Баце.

79

боце култов :)

преди 2 години

Щял да се саморазправя с мен тоя пияница. С гол *** таралеж ще мачкаш, това ще ти кажа..

78

Анонимен

преди 2 години

Ако някой е живял достатъчно години,може да се сети на кой отрицателен герой от филмовия сериал "17 мига от пролетта" прилича г-н Рашков.Не е Щирлиц....

77

Анонимен

преди 2 години

Бойко дрънка глупости и се прави все още на човек от народа,здрависва се с тях и им вика:''Аз съм като вас''.Обаче той е милиардер,но те не го осъзнават.Освен това е крадлив комунист,който се пише демократ и борец за свобода и демокрация.ЕЙ МНОГО Е НАГЪЛ ТОЯ!АМА МНОГО!!!!ЗА ЗАТВОРА Е И ТО ПОНЕ 15 ГОДИНКИ!И ДА МУ СЕ ВЗЕМЕ ВСИЧКО ОТ ОФШОРКИТЕ ИМОТИ И ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО!

76

маджо

преди 2 години

До Анонимен 89 .... ТОВАРИЩ , ИСКАШ ДА КАЖЕШ радефф И рашкофф

75

Анонимен

преди 2 години

Трябват ви мозъци в тази държава българи несе напъваите като глис на буца.вия изгонихте мозъците прети 30\40 години сега трябва да ги върнете.трябва да ги прикусате да ги примамите.тези глупости за това което ви говорят за технологично развитие продукти с висока добавена стоиност нови технологии са пълни глупости.

74

Анонимен

преди 2 години

Ама този вече не е ли в очакване на оставката си? Явно не издържа психически, щом постоянно кълве на провокациите,отправяни от Борисов.Или пък наистина е гузен пияница?