360

Анонимен

преди 2 години

Едно нещо забелязвам. Всички плювачи на ГЕРБ звучат неинтелигентно и п.росташко!Това индикира ли нещо?

359

РЕАЛ МАДРИД

преди 2 години

Реално пенсионерите ще получат НАМАЛЕНИ пенсии поне с 10 лв. За стаж между 36 и 40 год.

358

SS

преди 2 години

тоа буда-браселонски колкото повече се показва и говори, толкова по-добре, защото непрестанно и неотклонно става за смях с несвързаните и напълно безсмислените си брътвежи. МУТРИ ВЪН! ГЕРБ е ПОЗОР за България!

357

Анонимен

преди 2 години

Борисов започва да ми харесва.Отдавна трябваше като Орбан да се разправи с всякакви пишмандемократични мишки и бивши червени чу.чела!Но това беше нужно през 2009, сега е проблемно с тези 80% гениални избиратели.

356

До 386

преди 2 години

Що не идеш да смениш памперса на идола си

355

Анонимен

преди 2 години

Печелеше избори с измама и купени гласове. Купени администрации, обръчи от фирми, ромски квартали. Трябва да се осъди за престъпления срещу демокрацията, републиката и свободните избори.

354

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен 334 А как е речта на новите,на Африканеца,на Славунеца,дето 2 думи на кръст не може да каже,ако не са му написани?Айде поне малко обективност.ББ не блестеше с интелект,но новите господари на България пък хептен.

353

Наблюдател

преди 2 години

Силовака - пожарникар е прав за пореден път. Ако две шест-седем месеца крадците от ГЕРБ не са при бай Ставри ще отсвирим ИТН и МаЯ и компания.

352

Истукан

преди 2 години

БСП = ДПС = СДС = ГЕРБ = ИТН. Забелязвате ли, всичко тръгва от майката партия БСП.

351

Анонимен

преди 2 години

Ще връща и ще повръща дебелака смотaн.

350

Майна до ИТН

преди 2 години

Научи как се пише " гадос..."? Личи от 100 км, че си от ИТН.

349

Анонимен

преди 2 години

ББ е много зле. Не може да повярва, че народа, не избра нито чалгата, нито каквото и да е друго, просто това беше наказателен вот. Никой не обича да го правят на *** и да го крадат. А бате Бойко си помисли, че щом 12 години се е окопавал, така ще е вече....Ким Чен. Забавлявам се как реват и знаят, че забавата за тях сега започва. Да видим кой е крал най-много? Кой ще връща?

348

Анонимен

преди 2 години

Дебелото жълтурчо ще го боцка пчеличката Мая. Това поне е сигурно.

347

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Боко , Разправят, че си откраднал няколко милиарда , Народа иска да те Влачат със джип като Кадафито , Джипко Бибитко , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Мрънкаш като стара баба , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

346

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ДО МОМЕНТА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ БЕШЕ 350ЛВ. С 50- то лева допълнение. ПРИ НОВИТЕ - 340ЛВ. МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ ОЩЕ 29ЛВ. НО САМО АКО НЯМАШ ДРУГИ ДОХОДИ ПР. ОТ НАЕМ, ОТ РАБОТА В СЛЕДПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ И ДР. КАЗА ГО ГЪЛЪБ ДОНЕВ. О ХО ХО ХО ХО! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ!!! ПАК ВИ/ НИ ИЗМАМИХА!!! ТОВА Е ПЕНСИЯ ЗА НАД 36ГОД. ТРУДОВ СТАЖ.

345

ИТН

преди 2 години

С тая фанелка си личи напикания от далече.

344

Истукан

преди 2 години

До 382. Идва другата гадост, наречена ИТН. Едната гадост ГЕРБ си отиде.

343

Анонимен

преди 2 години

Бойко, знаеш какво следва. Ако не знаеш, значи наистина си мислиш, че ще стане чудо и някой, който не е зависим от шеф гербаджия или нещо друго, отново ще ти повярва. Отивай си в миналото и се дръж като мъж. Не може да се краде и лъже безкрайно.

342

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е срам за България!

341

Анонимен

преди 2 години

Тикво!!!! Радвай се, че си бивш комунист и бивш агент на ДС на БКП, нали знаеш, при Болшивиките няма "бивши", инак щеше да пътуваш или за пандиза или щяха да те "осветят" с 9 грама олово!